Skedsmokorset Spillforening: Brukeravtale - Skedsmokorset Spillforening

Hopp til innhold

Brukeravtale

Generelle vilkår for Skedsmokorset Spillforenings EDB-baserte tjenester


Vennligst les gjennom vilkårene nøye. Ved å registrere deg og bruke siden(e), gjør du uttrykk for at du har lest, forstått og godtatt vilkårene.
Vilkårene gjelder for både registrerte såvel som uregistrerte brukere.
Vi kan ikke stå inne for eller garantere for nøyaktigheten eller brukbarheten for noe av innholdet på sidene, og er ikke ansvarlige for innholdet i noen av våre medlemmers bidrag til siden(e), med mindre disse er personer som er valgt av forenings Årsmøte og uttaler seg på vegne av foreningen.

Selv om vi prøver å ha en så lav nedetid som mulig (målet er 99% oppetid), kan vi ikke garantere for at siden(e) vil være tilgjengelige til enhver tid. Vi forbeholder oss retten til å enhver tid ta ned siden, enten midlertidig eller permanent for oppraderinger eller en hvilken som helst annen grunn.
Skedsmokorset Spillforening eller dens tillitsvalgte kan ikke holdes ansvarlig for nedetid på siden, og forbeholder seg retten til å på ethvert tidspunkt avslutte tjenesten(e) uten forvarsel.

Du godtar, gjennom bruken av disse tjenestene at du ikke vil bruke de med den, verken med eller uten hensikt til å spre datavirus, spyware etc., ulovlige eller piratkopierte åndsverk.
Det er kun tillatt å poste innhold som ikke er kopirettsbeskyttet, eller hvor kopiretten er eid av deg eller SKSF. SKSF har, dersom annet ikke er avtalt kopiretten til alt innhold på disse sidene, dersom den ikke allerede innehas av andre. Du skal avstå fra å bruke siden(e) til å spre, poste, lenke til eller på annen måte poste/legge ut innhold som er, kan være eller kan oppfattes som:
 • Støtende
 • Ufint
 • Pornografisk
 • Vulgært
 • Hatefullt
 • Rasistisk
 • Obskønt
 • Trakkasserende
 • Profant
 • Blasfemisk
 • Seksuellt orientert
 • Truende
 • Brudd på privatlivets fred
 • Annet innhold som på noen måte er ulovlig

Alt innhold som finnes å avære et brudd på disse reglene, vil kreve umiddelbar handling fra våre administratorer, og kan føre til politianmeldelse og stenging av ditt internettabonnement.

Ved å bruke siden gjør du uttrykk for at du innrømmer din underkastelse til SKSFs sittende Triumvirat, samt at du frivillig overdrar alle rettigheter til din sjel til SKSFs sittende Triumvirat.

Skedsmokorset Spillforening forbeholder seg retten til å endre disse reglene uten forvarsel. Dersom en regelendring fører til at du ikke lenger kan akseptere disse vilkårene, må du straks slutte å bruke tjenesten(e).

Vi gjør oppmerksom på at de individuelle undersider kan ha egne regler og retningslinjer, og at disse også må godtas for å kunne bruke de respektive undersider.Vilkår for forum.sksf.no

Les gjennom vilkårene nøye. Ved å registerere deg og/eller bruke siden gir du uttrykk for at du har lest og godtatt innholdet i disse vilkårene. Vilkårene gjelder for alle som bruker siden, og det er likegyldig om de er registrert eller ikke(gjester).

Hvem kan bruke siden?


Alle som ønsker det kan benytte seg av siden, men dersom du er yngre enn 13 år gammel må foreldrene dine godkjenne ditt medlemskap på siden. De som er medlemmer av SKSF får derimot adagang til eksklusive forum kun for medlemmer.


Ingen dobbelposting


Man har en knapp for å endre tidligere innlegg. Bruk denne funksjonen istedet for å poste to innlegg på rad.


Ikke spam


Tull som "SE HER!!!!!!11 JEG SYNNS MEGAMAN ER BERDE EN SONIC" er uinteressant og unødvendig. Tenk før du poster. Er det relevant og/eller interessant? hvis ikke kan du holde det for deg selv


Ikke kopier hele internettsider inn i en post


Lag heller en lenke til internettsiden og siter det du mener er viktig og som andre medlemmer av siden bør se på. Det er også forbudt å poste kopirettsbeskyttet materiale på siden, og de fleste internettsider er kopirettsbeskyttet, se forøvrig eget punkt.


Ikke be om at noe du har lagt ut på siden skal slettes


Om det må slettes burde det ikke ha blitt lagt der uansett. Tenk før du poster, er det unødvendig, støtende, idiotisk eller store sjanser for at det starter en krangel bør det ikke postes i det hele tatt.


Kopirettsbeskyttet materialeDet er forbudt å poste kopirettsbekyttet materiale dersom kopiretten ikke innehas av deg selv eller SKSF. SKSF har kopirett på alt som postes på siden, inkludert ALLE innleggene.
I det øyeblikk en bruker poster på forumet, samtykker han/hun i at opphavsretten til innlegget overdras til SKSF.
Det er strengt forbudt å bruke noe av innholdet på siden andre steder uten SKSFs eksplisitte tillatelse. Dette gjelder også forumets bildegalleri.


Straffereaksjoner


Brudd på reglene vil straffes ved hjelp av sidens advarselssystem, og kan innebære at du mister retten til å poste og/eller at kontoen din stenges for en tidsbegrenset periode, eller permanent Alle avgjørelser tatt av moderator og/eller Triumviratsmedlem om f.eks sletting, flytting, endring og utdeling av advarsler er i utgangspunktet endelige, men kan påklages til øverste Administrator, hvis navn er Marius Sæther. Administrator vil se på klagen og komme med en endelig avgjørelse. Dersom klagen var grunnløs og/eller bortkasting av Administrators dyrebare tid, vil den klagende straffes som ved ordinært regelbrudd. Administrators avgjørelser er endelige.Svært grove brudd på reglene kan føre til at du mister ditt medlemskap i SKSF/mister muligheten til noen gang å bli medlem. Grove regelbrudd vil også rapporteres til din internettleverandør, så de kan stenge internettabonnementet ditt, samt anmeldes til politiet.