Skedsmokorset Spillforening: Fantasi-O-Rama #3 - Skedsmokorset Spillforening

Hopp til innhold

Side 1 av 1
 • Du kan ikke starte et nytt emne
 • Du kan ikke svare i dette emnet

Fantasi-O-Rama #3 Rollespill - En rekke med ulike moduler i Dungeons & Dragons Gi emnet karakter -----

#1 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 15/06-2011 - 22.34

Fantasi-O-Rama

Spill: Dungeons & Dragons v. 3.5
Spilleder: Dani
Sted å spille: Hyperionkontoret/Spillhuset.
Krav til spillerne:
•Kunne basisregler - kamp/ferdigheter/magisystem (for de som kan magi).
•Ha laget fullstendige roller på forhånd - Jeg hjelper selvsagt til med hva det må være.
•At folk møter i tide - 30 min settes av i starten til regelspørsmål og forberedelser.
•At du selv knytter rollens motivasjoner opp mot eventyrets bakgrunn.
Karaktermuligheter: Du kan i utgangspunktet spille hva det måtte være, så lenge det ikke er ”homebrew” og at jeg får godkjent rollene på forhånd. Dere kan bla i "Savage Species" og andre bøker med snodige raser og klasser for å velge noe spennende å spille. Jeg kan enten vitne, eller rulle deres rollers ferdigheter.
Verden: Vi spiller i ubestemt verden med få rettningslinjer og lite historie. Etter hvert som spillerne lager roller og spiller går sin gang, innføres guder, riker, land og historie. Nå har dere som spillere stor innflytelse på hva type verden dere spiller i.
Progresjon: Jeg kommer til å lede en rekke ferdiglagde moduler som jeg modifiserer etter eget ønske. Derfor kommer jeg til å starte med en modul på lavt nivå. I nestkommende moduler vil rollenes nivå variere, samt også gruppens sammensetning. Om interesse meldes når gruppen er full, gis du et prioritert tilbud til å være med på neste modul.

Drømmeprateren

Spillere: Hanna, Helene, Robin, Anine og Ziener.
Nivå: 5
Bakgrunn: Storbyen Brindinford, er et stort handelssentrumene. Byen ligger like ved et av de lengste elvene i riket, og har mye gårdsbruk spredt rundt seg. Skogen har blitt fjernet opp til to kilometer på østsiden av elven. Mye av vestsiden er fortsatt preget av tett skog. Det årlige gatemarkedet i byen er kjent for å trekke mye folk fra de omliggende rikene. I år er gatemarkedet supplementert av omstreifende halvinger som ofte stopper i Brindinford.
Tilknyttning: Hvilken tilknytting rollen din har med eventyret er opp til deg selv, her er noen forslag.
*Brindinford er kjent for sin årlige marked. Markedet startet orginalt fra en stor klan nomadiske halvinger som ofte stoppet i byen. Nå har halvingene slått seg ned i områdene rundt byen, men Brindingford har fortsatt en stor dose halvingkultur å by på.
*Et familiemedlem fra byen trenger hjelp.
*Rollen kommer fra Brindinford og ønsker å oppleve gatemarkedet - eventuelt med noen venner.
*En læremester som bor i byen har ikke latt seg høre fra på en unormalt lang tid.

Vedlagt fil  brindinford.jpg (86.28K)
Antall nedlastninger: 2Verden så langt:(Blir oppdatert etter hvert som Fantasi-O-Rama blir bygget av spillere og spilleder.)

Drageby (Storby)
Befolkning: 13,875 (koboler 79%, halvinger 9%, mennesker 5%, halv-drager 3%, spikers 2%, andre raser 2%)
Regjering: Enevelde (Fars Dragen)
Religioner: Fars Dragen
Innretning: Rettsmessig Nøytral

Drageby er en storby som ligger der hvor Drageskogen møter foten av Edelfjellene. Et nettverk av eldgamle haller og tunneller fyller Det mektige fjellet. Utsmykninger som er over tusen år gamle, pryder både vegger, tak og gulv inne i hulene. Desverre er det bare dragebarna, som har tilgang til noe annet enn de massive gruvetunnellene. Koboldene som bor her er strenge med å opprettholde lov og orden i Dragonville. Halvdrager av forskjellige kromatiske og metalliske farger finnes ofte som militært befal og som livvakter for "Bloodsbarna" - de adelige. Både kobolder og halvinger graver ut forskjellige metaller ut av gruvene, som videre blir bearbeidet av dyktige Spikersmeder eller eller eksportert til andre nasjoner. Flere turister besøker den imponerende og gamle byen hver dag. Kobolder med metalliske rustninger og hellebarder, patruljerer byen i små grupper, for å se til at ro og orden er å finne i byen. Kveldene er preget av lystige vertshus med sang, dans og gamle historier om drager.

Halvingene, spikerne og menneskene bor i bygninger ved foten av fjellet. Byen er preget av sofistikerte og skolærte innbyggere. Pilgrimmer kommer langveis ifra for å beøke Fars Dragens mektige tempel. Femten kilometer utover skogen, fra foten av fjellet - har et naturlig tak av trærnes kroner som er flettet tett sammen. De massive trærne er som flere titalls høye søyler, som grenløst strekker seg opp fra bakken på unaturlig vis. Ikke et fnugg av dagslys trenger igjennom det organiske taket. Langs en bred hovedvei, og innover i byen, lyser hundrevis av små kuler, i forskjellige farger, opp byen. Lyskulene oppfører seg innsekter, der de svirrer rundt, og styrken på lyset varierer av tiden på dagen. På nattestid, gløder de svakt opp, mens på dagstid lyser de opp som lanterner.
Vedlagt fil  Kobolder.jpg (186.09K)
Antall nedlastninger: 2


Pugnus Ferrum (Storby)
Befolkning: 18,574 (spikers 79%, dverger 9%, halvinger 5%, mennesker 3%, kobolds 2%, andre raser 2%).
Regjering: Oligarki (Råd på tretten spikers som er ansett som dyktigst, sterkest og klokest).
Religioner: Ulike guder som har med krig, våpen, håndtverk og mineraler.
Innretning: Nøytral God
Pugnus Ferrum, er en storby som er bygget på ruinene av et fire hundre år gammelt, menneskelaget, slott. Adelsfamilien som bygget slottet i det det fjellete området, styrte byen med jernhånd. Dverger og halvinger ble tvunget i lenker til å jobbe i gruvene til menneskene, som hevdet at slottet var uinntakelig. Den korrupte adelsfamilien gravde ut alt av verdifulle mineraler i fjellet, mens de unnerla seg alle små befolkninger i mils omkrets. Til slutt kom en hær av spikers som kom langveisifra med ett eneste formål – å legge den uinntakelige og korrupte byen i ruiner. Etter et episk slag, ble mennesket fordrevet fra det ruinerte slottet, og spikerne befridde alle slavene. Hæren slo seg til ro i slottets ruiner, hvor de tok opp arbeid som våpensmeder, våpenmestre, soldater og håndtverkere. Etterhvert immigrerte dvergene og halvingene til byen, som desverre hadde lite ressurser igjen i gruvene å hente.

I dag står fortsatt mye av Pugnus Ferrum i ruiner. Slottets vegger er knust, og store ruinbiter av et gammelt og imponerende slott, preger byen. Befolkningen synes byens ruinbiter gir byen en særegen sjarm, som minner folk på om spikernes eksepsjonelle krigskunst. Flere bygninger er selvsagt gjennoppbygget, delvis med gamle ruinbiter. Byen huser et trollmannsakademi, som har sterke forbinnelser med trollmannslauget. Militæret har følger en streng doktrine, hvor mange innbyggere blir med krigerlauget etter tjenesteplikten. Krigerlauget har monopol på karavanebeskyttelse i store deler av riket. De har et ryktet for å føre karavaner o.l. trygt gjennom riket, på tross for alle monstre og banditter som er å finne.
Pugnus Ferrums befolkning er preget av en streng, militære doktrine, styrke, ære og laugets lover, men har en varm og omtenksom kjærne.
Vedlagt fil  Spiker.jpg (19.19K)
Antall nedlastninger: 3


Enden’noiir ”Alvetronen” (Storby)
Befolkning: 14,964 (gråalver 96%, halv-alver 2%, mennesker 1%, andre raser 1%).
Regjering: Monarki (kong Elduriil ”Fjellets Bris” Amenaren).
Religioner: Guder som har med fjell, elde metaller/mineraler, kunst, handel og håndtverk.
Innretning: Retsmessig Nøytral

Enden’noiir er et alvisk rike som ligger i fjellene. Gråalvene har i mange generasjoner eid mineralrikt fjellområde. Utleie av gruver og gruveprospekter til andre grådige raser som f.eks. dverger, har tjent alvene rike og komfortable gjennom årene. For under et årtusen siden, betalte de dvergene til å bygge dem en imponerende festning for å huse kongefamilien og de mange av de adelige. Alvene har skaffet sterke handelsforbindelser gjennom de omliggende rikende, og har derfor etablert mektige og pengesterke handelslauger i de fleste storbyer. Byen er preget av fantastisk byggverk, ommgitt av fossefall og statuer hugget ut i fjellsidene. Stedet er virkelig en perle for dem som elsker kunstvert.

Gråalvene er høyt skolerte og vel versert innem magiske studier. Kun rene gråalver er velkommen i kongens festning, og få andre raser får bo på deres territorie. Kun de mest pengesterke eller på grunn av politiske relasjoner tillates de andre raser. Gråalvene er ikke åpent rasistiske selv om utenforstående kan oppfatte dem som svært arrogante og pompøse.

Mange mener at dvergene som jobber gjennom handelslauget hos gråalvene er underbetalte. Men er det noe gråalvene er flinke til, så er det forhandlinger. De er dyktige til å spille kortene riktig i krigstider med å selge mat, metall og våpen til høye priser, samt bistå med magisk assistanse – om prisen er riktig. På toppen av det hele er gråalvene kjente for å ha mange høyt utdannede diplomater som har stoppet flere kriger enn folk kan telle.
Vedlagt fil  Grey Elf.jpg (16.42K)
Antall nedlastninger: 4


Lavindra’edriel ”Skogens Hjerte” (Landsby)
Befolkning: 864 (skogsalver 96%, gnomer 2%, halv-alver 1%, andre raser 1%).
Regjering: Monarki (kong Darien ”Emarald Øyne” Luthriett).
Religioner: Corellon Larethian og guder som har med natur, måne, stjerner og musikk.
Innretning: Nøytral God

Lavindra’edriel, er en eldgammel alvisk landsby som finnes dypt inne i skogen, Lavind Luthriett. Her har skogsalvene levd i harmoni med naturen så lenge noen andre kan huske. Byen er godt integrert med de eldgamle trærne, hvor stammer og naturlige hull huser innbyggerne. For folk utenifra, er det helt klart at byens naturlige arkitektur og folk legger stor vekt på estetisk elleganse. Byen blir styrt av en konge og hans dronning. Det åpne sammfunnet er knyttet til hverandre som en stor familie. Kunnskap blir viderelært av den eldre generasjonen til den nye.

Skogsalvene er rike på gamle tradisjoner som har gått i arv gjennom generasjoner. De er kjent for deres dype respekt for naturen og deres beboere. Kun det mest nødvendige tar de fra naturen, og mesteparten av deres diett består av vegetarisk mat. Alviske skogvoktere beskytter de alviske grensene, og kan slå hardt ned på dem som driver med usanksjonert jakt. Skogalvenes magikere har gjennom årene utviklet mektig magi som kan beskytte mot de mektigste inntrengere.

Menneskene, orkene og gobliner har i lang tid vært i konflikt med alvene. Missunnelse og grådighet fra menneskets side har de siste årene ført til strid på alvenes skogsgrenser. Tapte konfrontasjoner har gjordt menneskene bitre på alvene. Og alvene har lært seg å ikke stole på menneskene. Kontakt med disse korrupte vesne er lite tollerert, og kun et fåtall av mennesker har fått gleden av å beskue Lavindra’edriel med egne øyne. På tross for skogsalvenes skepsis til mennesker, så handler de med en del av de andre rikene. De utveksler kunst, håndtverk og kunnskap, samt handler i råmaterialer for medisin og treverk.
Vedlagt fil  Skogsalv.png (105.89K)
Antall nedlastninger: 4


Himmelspir (Verdensby)
Befolkning: 32,795 (mennesker 79%, gudssbarn 3% dverger 3%, alver 3%, halvinger 3%, halv-alver 2% spikere 2%, gnomer 1% kobolder 1%, krigssmidde 1%, andre raser 2%).
Regjering: Monarki (Gudssønn Eron og Gudsdatter Vianna)
Religioner: Pelor - Solguden, Khord - krigsguden, og guder som står for godhet, ære og strid.
Innretning: Retsmessig God

Himmelspir er en enorm by, bygget av mennesker, velsignet av gudene. Det sies at guder bodde blandt menneskene da de ble skapt. Gudene så et mektig potensiale som lå latent i mennesket. Etter å ha blandet blodslinje med menneskene, ble gudsbarna skapt - mennesker med guddommelige trekk. Gudsbarna og deres ætt skapte adelsfamiliene som har styrt riket i alle år, som har en monarkisk oppbygging. Byen er kjent for mektige riddere som preger fortellinger gjennom hele riket. Himmelspir er også et religiøst senter for de troende.

Menneskene er svært ulike og tilpassningsdyktige av natur. Selv om overklassen fokuserer mye på heder, ære og politiske intriger, finnes fortsatt korrupsjon, grådighet og sjalusi i deres sjeler. Dette har forårsaket flere konflikter blandt sine egne, og mellom andre riker og raser. Himmelspir er kjent for deres ugjennomtrengelige bymurer som har stått ufallne i over tusen år. På slagmarken er deres pansrete kavaleri uslåelig. Himmelspir er kjent for å ha de best avlede og trente hester i alle rikene.

Selv om menneskene mener at de er imøtekommende til andre raser, så er sannheten en annen. Menneskene tolererer andre raser, så rår skepsis og missnøye blandt befolkningen. Åpen rasisme er forbudt i Himmelspir, men sosialt sett blir andre raser sett ned på. Selvsagt varierer dette fra menneske til menneske. Handel- og politiske relasjoner, jobber med å bedre forholdene mellom menneskene og de andre rasene.Az”ar Madina (Lite Tettsted)
Befolkning: 1,294 (ørkenfolk 96%, krigssmidde 2%, gnoller 1%, andre raser 1%).
Regjering: Stammesamfunn (Sjeik Hayat Daleen)
Religioner: Guder som har med reise, mysterier, magi og elementene å gjøre.
Innretning: Kaotisk Nøytral

Az”ar, populært kalt Tyvenes By, er en skjult ruinby dypt inne i ørkenen. Her er hovedsetet til sjeik Hayat Daleen, leder for de mystiske ørkenmennene. Han er den eldste og viseste av ørkenfolket. Byen er isolert fra de andre rikene, og har få, om ingen relasjoner eller kontakt med omverdenen. Få folk kan navigere ørkene for å unngå silthull som er en sikker død for dem som blir deres offer. Enda mer fryktet er det de brutale og mystiske ørkenfolkene som overfaller alle som vandrer for nær deres by. Her hersker også fryktede sandstormer som stanser alle, bortsett fra de mest værbitte.

Ørkenfolket er nomadiske, og kan finnes spredt utover ørkenen hvor de ofte holder seg rundt oasene. Om man viser dem respekt, og ikke har vondt i sinne, kan de handles med. Merkelige gjenstander som flyvende tepper og magiske lamper kan man komme over hos deres handelsmenn. Ofte leier de seg ut som veiledere over ørkenen. Det finnes også pyramider og gravkammere i ørkenen, men ørkenfolket nekter på at de har noen tilknyttning til disse byggverkene.Paradis (Småby)
Befolkning: 9,537 (skiftere 96%, mennesker 2%, gråalver 1%, andre raser 1%).
Regjering: Anarkisme
Religioner: Byen har en panteon til gudene.
Innretning: Kaotisk Nøytral

Paradis, er en isolert småby på slettelandet. Her lever en mystisk rase som kalles skiftere. De perlehvite borgerne lever fritt, uten noen overhoder eller markant statsstruktur. Skifterne kan forandre på utseende sitt slik vanlige folk skifter klær. Fred og harmoni herjer i mesteparten av byen. Byen har få, om ingen, handelsrelasjoner med andre riker, så hvordan byen skaffer seg det den trenger av mat og handelsvarer, er og forblir et mysterie. Byen har en arkitektur som er preget hovedsaklig menneskene, men mangler bymurer. Borgerne har en filosofi om at de som bor i Paradis skal leve i harmoni med sine medborgere, og utvikle byen til det perfekte, fremfor å utnytte og korruptere den. Alle som kommer til byen og motarbeider dens filosofy, forsvinner på mystisk vis. Laugene har ingen makt i byen.

Skiftere er et nyskjerrig folk som kan finnes i fåtall, spredt utover samtlige riker. Deres tjenester som spioner er høyt verdsatt. Dette forårsaker også en skepsis fra andre riker. Da flere folk mener at de er del av en eldgammel konspirasjon mot hele verdenen. Skiftere tjener ingen andre enn seg selv. De er frie vesen. Det liker de ihvertfall selv å si. Og til dags dato har ingen bevis avslørt noe annet. Som mennesker, er hver skifter individuell. Noen er gode, noen er onde og noen bryr seg bare om seg selv. Men i Paradis lever alle i harmoni.Turister som besøker Paradis vil oppleve en by hvor de ser alle rikets raser leve sammen. Det er et merkverdig syn å se så mange forskjellige raser som bor side om side. Noen finner det utrolig befriende, mens andre finner det svært fornærmende. En ting er sikkert. Har man nok gull når man kommer til byen, kan man få tak i varer fra alle rikets hjørner.Gobliner:
Gobliner, også kalt Gremlings, er langt fra den klassiske barbariske og uintelligente kanon-føden som man finner i D&D. Selv om de lever i stammesamfunn, så har de en stor interesse for mekanikk, urverk, kvasi-magiske dampmaskiner og gammel, glemt teknologi. Gobliner er et mystisk folk, som driver med utgravninger overalt i verden. Her ribber de alt for verdi, samt stjeler ting de vil ha fra andre folkegrupper. De går gjerne over lik for å skaffe seg ting de interesserer seg for. Ryktet sier også at de kidnapper små barn, som de spiser eller utsetter for fæle eksperimenter. De har gjennom årene lagt under seg flere raser som nyter fra deres merkelige teknologi. Både war-forged, orker, gnoller og til tider - kjemper, jobber gjerne tett med goblinene. Flere steder har mekaniske skapninger og utgravningsutstyr, i bruk av gobliner, blitt vitnet. De annses som farlige og uberegnlige. Legendene forteller om en goblin-øy, som ligger skjult av tåke og illusjonsmagi. Men ingen har enda funnet den og vendt tilbake med livet i behold.
Vedlagt fil  Goblin.jpg (26.65K)
Antall nedlastninger: 4
Det goblinske alphabetet ser slik ut:

SpoilerKrigssmidde:
Krigssmidde ble originalt laget som tankeløse krigsmaskiner, men utviklet en intelligens som en sideeffekt av magiske eksperimenter. Dette gjorde dem til ultimate ødeleggelsesvåpen. For hvert individ som ble skapt, utviklet krigsformede, over tid, til en ny type skapning - levende konstruksjoner. Krigsformede er kjent for sine kampferdigheter og enfoldige fokus. De er lojale beskyttere og fryktinngytende fiender. De ble skapt for krig, og fortsetters deres formål utmerket. I strid er de brutale og uten skyldfølelse, men på samme tid viser en tilpasniningsevne ulik tankeløse konstruksjoner. I fredstider, sliter krigssmidde med å tilpasse seg et liv uten strid. Noen få slår seg til ro som kunstnere og håndarbeidere, mens andre vandrer landet som eventyrere og fortsetter å kjempe som om krigen aldri hadde stoppet. Krigssmidde ble vekket til live av gobliner for noen hundre år siden. I begynnelsen var de deres lojale tjenere, men ble etter hvert motivert til å følge sine egne mål og idealer. I dag er krigssmidde sjeldne, men kan finnes rundt om i samtlige riker, ofte knyttet til krigslauget. De omtaler ofte goblinene som mestre eller skaperne.
Vedlagt fil  Krigssmidde.jpg (34.74K)
Antall nedlastninger: 4

Solsmidde:
I ørkenlandet, der sjakal- og ørkenfolket styrer, finnes en spesiell type krigssmidde. Smidd for årtusener siden av en urgammel rase. Formet med et sjeldent metall som kalles solstål, vandrer en praktfull type krigssmidde, med hoder støpt som sjakaler. Det forgylte metallet som dekker deres kropp, er lett som en fjær, men hardere enn herdet stål. Laget for å beskytte magiske skatter, artifakter, hemmeligheter og templer, har denne typen krigssmidde dannet stammer som gjennom tidene har beskyttet ørkenens ruiner. I sine forgylte kropper, danser disse solsmidde en sikker død med sine eksotiske våpen, mot alle som våger å forstyrre deres grunn. Disse stolte gruppene med tradisjonsfaste og lojale solsmidde, har gjennom årene dannet stammer i ørkenen. Om de ses utenfor ørkenlandet, er det et tegn på at noen har sjendet en grav, et tempel eller frarøvet deres skatter. Når en solsmidd er etter deg, vil verken tid, hunger, eller søvn være til hinder for deres vrede. Man gjør klokt å ikke terge på seg ørkenets solsmidde.Svartorker:
Svartorkene ser litt ut som primitive mennesker. De er derimot mye høyere. Noen svartorker strekker seg mellom 7 og 8 fot i høyden. De er tettvokste, har kraftige nakker og deres nærmest dyriske hoder ser ut til å sitte direkte på skuldrene deres. Øynene deres har en kraftig rødfarge, og solide støttenner stikker ut av kjeven deres. På tross av sterk fysikk, og redusert hjernekapasitet, så er ikke svartorkene et barbarisk folk. Svartorkene bygger sine egne byer, starter sine egne lauger, og er staute arbeidskarer. De er kjente for å ha en kort lunte, og være brutale krigere. Flere ganger har de funnet det lettere å erobre byer enn å bygge dem opp selv. Svartorkene er kjent for å bosette seg i fjell og under jorden, hvorenn solen ikke rekker. I mange år har dvergene og svartorkene kriget om territorier i fjellene. Svartorkene tenker ikke langsiktig. De har korte liv, og uten en leder til å planlegge deres ekspansjon og utbygging, fristes mange til å ta det enkle valg – leie sverdarmen eller rane folk for penger. Dette har gitt svartorkene et dårlig rykte. Mesteparten bryr seg lite om etikette og ord, men mer om handling. Denne mentaliteten respekteres av spikerne, hvor en persons verdi avgjøres av dens handlinger. Mange svartorker er del av krigerlauget.Dette innlegget er endre av Dani: 28/06-2011 - 10.38


Does not roll for damage, only death!

-D20
0

#2 Bruker er logget av   Wolf 

 • The offer you can`t refuse.
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 279
 • Ble medlem: 07/11-07
 • Kjønn:Mann
 • Interesser:ja azz 4real!
 • Navn:Aleksander Wolf Ziener

Postet 16/06-2011 - 15.28

Yo, jeg håper kanskje på noe annent en temple of elemental evil. jeg har lyst å spille rollespill.
ikke bare dungeon crawl...
(og jeg vil helst starte på lvl 6 eller høyere, men det er ikke nødvendig.)
One vision, One purpose.

Because everyday is just another nail in the coffin.
-Morgan Masterson

Must do impossibru Barrer rorru!
0

#3 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 16/06-2011 - 22.10

Vis innleggWolf sa den 16/06-2011 - 15.28:

Yo, jeg håper kanskje på noe annent en temple of elemental evil. jeg har lyst å spille rollespill.
ikke bare dungeon crawl...
(og jeg vil helst starte på lvl 6 eller høyere, men det er ikke nødvendig.)

Altså, dere ikke spille Temple of Elemental Evil (Har du spilt det? Er det dårlig?). Det var bare et forslag.
Jeg kommer til å lede ferdiglagde moduler. Det er en fare for at slike moduler har et preg av dungeoncrawling, men det er det som er planen min så langt.
Mitt andre forslag til modul er:

Drømmeprateren - Et eventyr for roller i nivå 5.

Byen Brindinford er midt i sin årlige gatefestival. Hygge og kos finnes i overflod - men plutselig blir feiringen avbrutt av en katastrofe. Er det rivaliserende gjenger som er ansvarlig? Er det regjeringen som begynner å bli korrupt? Eller holder en forferdelig plan på å bli gjennomført?

Drømmeprateren er en modul som sender spillerne på en vill tur i elvelandsbyen. Her slipper dere å dungeoncrawle - skrekken som lurer i Brindinford er mye verre!

Dette innlegget er endre av Dani: 16/06-2011 - 22.10


Does not roll for damage, only death!

-D20
2

#4 Bruker er logget av   Stinkfist 

 • Jordbærpiken
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 40
 • Ble medlem: 25/04-10
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Navn:Anine

Postet 16/06-2011 - 22.46

Heyooo! Postet bilde

Jeg tenkte å spille alv, enten Cleric eller Druide, fordi det virker kult. Jeg tenker at siden det er første gangen jeg spiller D&D så holder jeg meg til det som står i PHB og DMG. Postet bilde
Shit adds up at the bottom.
0

#5 Bruker er logget av   Wolf 

 • The offer you can`t refuse.
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 279
 • Ble medlem: 07/11-07
 • Kjønn:Mann
 • Interesser:ja azz 4real!
 • Navn:Aleksander Wolf Ziener

Postet 17/06-2011 - 03.34

Okay, når jeg har sett hva resten av gruppa skal spille skal jeg bestemme meg, men så langt er ideene mine:
Pixie sorcerer, paladin eller cleric. .Har bare spillt Bards og Rouges i det siste så da blir det en av disse.

Dette innlegget er endre av Wolf: 17/06-2011 - 19.15
Grunn til endring: Spiller Lycanthrope i neste modul, når vi har litt lvler å gå på

One vision, One purpose.

Because everyday is just another nail in the coffin.
-Morgan Masterson

Must do impossibru Barrer rorru!
0

#6 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 17/06-2011 - 12.37

Vis innleggStinkfist sa den 16/06-2011 - 22.46:

Heyooo! Postet bilde

Jeg tenkte å spille alv, enten Cleric eller Druide, fordi det virker kult. Jeg tenker at siden det er første gangen jeg spiller D&D så holder jeg meg til det som står i PHB og DMG. Postet bilde

Anine: Det høres kult ut! Tenk litt over hvilke type Gud du ønsker å følge. Er det en av dem som allerede er nevt i "verden så langt"? Du kan helt fint finne opp din egen Gud du ønsker å ha med i verden - du ikke følge en av dem i bøkene (men vi kan jo se om det er en som passer). Som prest og druide så er du en representant for trosretningen, noe som gjør at du har en stor frihet i å velge hvilken type rolle du vil spille. F.eks. en krigsprest som følger en dvergisk krigsgud vil ofte gå rundt i selvlagde rustninger og delta i krig ved enhver anledning. Mens en druide som følger den alviske skaperguden, kan valse rundt med en enkel bikini, flettet sammen av blonster, dansende under månen mens hun synger. Så bare tenk litt over det. :)

Wolf: Jeg må bare advare deg på det sterkeste, at som level 1 Pixie, så du kommer til å ende opp med 4-10 livspoeng + con mod. XD

Dette innlegget er endre av Dani: 17/06-2011 - 12.50


Does not roll for damage, only death!

-D20
0

#7 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 17/06-2011 - 13.19

Vis innleggDani sa den 17/06-2011 - 12.37:

Wolf: Jeg må bare advare deg på det sterkeste, at som level 1 Pixie, så du kommer til å ende opp med 4-10 livspoeng + con mod. XD


Som level 1 pixie kommer han til å ha greater invisibility all day long, så tror det eneste han trenger å frykte er halvdrager som spruter først og spør senere XD
Jeg streeener bort til døren!
1

#8 Bruker er logget av   Ole von der Fossheim 

 • Rittmeister/ Rock & Roll Nigger
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 538
 • Ble medlem: 05/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: MANN! (Vaktmester)
 • Sted:JEG VET DA FAEN HVOR JEG BOR!
 • Navn:Ole Martin Fossheim

Postet 17/06-2011 - 13.23

Vis innleggHenrik sa den 17/06-2011 - 13.19:

Vis innleggDani sa den 17/06-2011 - 12.37:

Wolf: Jeg må bare advare deg på det sterkeste, at som level 1 Pixie, så du kommer til å ende opp med 4-10 livspoeng + con mod. XD


Som level 1 pixie kommer han til å ha greater invisibility all day long, så tror det eneste han trenger å frykte er halvdrager som spruter først og spør senere XD


og en half-gigant som spiser han ;)
Postet bilde
1

#9 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 17/06-2011 - 14.07

Vis innleggOle von der Fossheim sa den 17/06-2011 - 13.23:

Vis innleggHenrik sa den 17/06-2011 - 13.19:

Vis innleggDani sa den 17/06-2011 - 12.37:

Wolf: Jeg må bare advare deg på det sterkeste, at som level 1 Pixie, så du kommer til å ende opp med 4-10 livspoeng + con mod. XD


Som level 1 pixie kommer han til å ha greater invisibility all day long, så tror det eneste han trenger å frykte er halvdrager som spruter først og spør senere XD


og en half-gigant som spiser han ;)

Eller bare en feit dverg som setter seg på feil sted?

Does not roll for damage, only death!

-D20
1

#10 Bruker er logget av   Harms the Hacked 

 • for mye
 • PipPipPipPipPip
 • Vis galleri
 • Gruppe: Forumsmedlemmer
 • Innlegg: 206
 • Ble medlem: 15/10-09
 • Kjønn:Kvinne
 • Yrke: Maskin
 • Sted:Vaginalis
 • Interesser:tær
 • Navn:Hanna Harms

Postet 17/06-2011 - 17.59

Jeg spiller Drow. Klasse har jeg ikke bestemt meg for enda. Lyst til å rulle stats for meg Dani?

Postet bilde

Dette innlegget er endre av Harms: 17/06-2011 - 21.45

Mvh

Frk. Harms
0

#11 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 17/06-2011 - 21.55

Hanna, dine ferdigheter ble: 15, 10, 7, 15, 16, 11.

NB: Vil dere spille Temple of Elemental Evil eller Drømmeprateren? :?:

Dette innlegget er endre av Dani: 17/06-2011 - 21.57


Does not roll for damage, only death!

-D20
0

#12 Bruker er logget av   Wolf 

 • The offer you can`t refuse.
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 279
 • Ble medlem: 07/11-07
 • Kjønn:Mann
 • Interesser:ja azz 4real!
 • Navn:Aleksander Wolf Ziener

Postet 17/06-2011 - 22.03

Okay, da er det bestemt. Pixie Palladin. skal skrive masse story til den etterhvert også :)

Vedlagt(e) fil(er)


One vision, One purpose.

Because everyday is just another nail in the coffin.
-Morgan Masterson

Must do impossibru Barrer rorru!
0

#13 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 17/06-2011 - 22.39

Vis innleggWolf sa den 17/06-2011 - 22.03:

Okay, da er det bestemt. Pixie Palladin. skal skrive masse story til den etterhvert også :)

Om du spiller Pixie, så vil jeg at du bruker oppsettet for Pixie i Savage Species. :)

Does not roll for damage, only death!

-D20
0

#14 Bruker er logget av   Prinsesse Daasetryne 

 • Lost in Time & Space
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 268
 • Ble medlem: 04/09-09
 • Kjønn:Kvinne
 • Yrke: Nichlas
 • Sted:Kløfta ;)
 • Interesser:Hyperion
 • Navn:Helene

  Postet 18/06-2011 - 00.22

Vis innleggDani sa den 17/06-2011 - 21.55:

Hanna, dine ferdigheter ble: 15, 10, 7, 15, 16, 11.

NB: Vil dere spille Temple of Elemental Evil eller Drømmeprateren? :?:Drømmeprateren! : D
døtt mæ i dåsa
0

#15 Bruker er logget av   Avgon 

 • 43+
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 55
 • Ble medlem: 21/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student

Postet 18/06-2011 - 00.53

jeg liker dungeon crawling men ikke bare dungeon crawling, heller ikke for lite dungeon crawling men vi får også se hva vi får til.

ønsket lvl range blir vel rundt 6 og oppover.

men spiller vi gode folk eller onde folk? fordi jeg har 2 ideer hva jeg skal spille men det varierer på hva aliment vi skal spille.

hvis vi er gode så skal jeg spille en dvergisk monk som har funnet hemmeligheten med kroppen og alkohol, (the drunken master)

hvis vi er onde så spiller jeg en ninja, yeah, har ikke funnet på mye om det.

så hva blir det?

Dette innlegget er endre av Dani: 18/06-2011 - 13.01

0

#16 Bruker er logget av   Harms the Hacked 

 • for mye
 • PipPipPipPipPip
 • Vis galleri
 • Gruppe: Forumsmedlemmer
 • Innlegg: 206
 • Ble medlem: 15/10-09
 • Kjønn:Kvinne
 • Yrke: Maskin
 • Sted:Vaginalis
 • Interesser:tær
 • Navn:Hanna Harms

Postet 18/06-2011 - 01.02

Jeg er Drow, ranger lvl 3 Neutral Evil. : )!

Dani: Kan jeg kjøpe en double bow Postet bilde Eller blir det for mye? :3

Dette innlegget er endre av Harms: 18/06-2011 - 01.03

Mvh

Frk. Harms
0

#17 Bruker er logget av   Wolf 

 • The offer you can`t refuse.
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 279
 • Ble medlem: 07/11-07
 • Kjønn:Mann
 • Interesser:ja azz 4real!
 • Navn:Aleksander Wolf Ziener

Postet 18/06-2011 - 02.39

Okay, ikke noe pixie paladin...(sikkert like greit siden gruppa ser ut som den heller mer mot evil)
MEN kan vi PLEASE uppe gruppa til lvl6?
jeg spiller nå: Half-celestial Cleric.(kanskje)
One vision, One purpose.

Because everyday is just another nail in the coffin.
-Morgan Masterson

Must do impossibru Barrer rorru!
0

#18 Bruker er logget av   Harms the Hacked 

 • for mye
 • PipPipPipPipPip
 • Vis galleri
 • Gruppe: Forumsmedlemmer
 • Innlegg: 206
 • Ble medlem: 15/10-09
 • Kjønn:Kvinne
 • Yrke: Maskin
 • Sted:Vaginalis
 • Interesser:tær
 • Navn:Hanna Harms

Postet 18/06-2011 - 03.33

Vis innleggWolf sa den 18/06-2011 - 02.39:

Okay, ikke noe pixie paladin...(sikkert like greit siden gruppa ser ut som den heller mer mot evil)
MEN kan vi PLEASE uppe gruppa til lvl6?
jeg spiller nå: Half-celestial Cleric.(kanskje)


Gjør meg ingenting om vi går opp til lvl 6. Da kan jeg få min animal companion. :)!
Mvh

Frk. Harms
0

#19 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 18/06-2011 - 13.39

Hvis dere skal spille Drømmeprateren så starter dere level i 5. Det tok mange timer, og at jeg skrev 21 sider for å tilpasse Den Solløse Festningen, så det blir utrolig mye arbeid om dere absolutt være en level høyere. Et alternativ er jo at jeg kan sjekke hvilke andre eventyr som er tilgjengelig. Men dere skal ikke se bort ifra at dere stiger et nivå i løpet av modulen da. :neneiNEI:

Hanna: Jeg vil anbefale deg å lese Drow of the Underdark om du skal spille drow. Personlig synes jeg Elven Double Bow er litt silly at det passer en drow bedre å bruke en repeating crossbow, men om du ønsker å bruke en slik, snodig bue - så er det helt greit. Bare husk at hvis du skal bruke den andre strengen, så må ha Exotic Weapon Proficiency (Elven Double Bow), bruke en move action for å lade den andre strengen med en pil, hvor på neste angrep (-2 angreps bonus) avfyrer begge pilene på målet. :teacher:

Dette innlegget er endre av Dani: 18/06-2011 - 14.00


Does not roll for damage, only death!

-D20
1

#20 Bruker er logget av   Harms the Hacked 

 • for mye
 • PipPipPipPipPip
 • Vis galleri
 • Gruppe: Forumsmedlemmer
 • Innlegg: 206
 • Ble medlem: 15/10-09
 • Kjønn:Kvinne
 • Yrke: Maskin
 • Sted:Vaginalis
 • Interesser:tær
 • Navn:Hanna Harms

Postet 18/06-2011 - 13.57

Vis innleggDani sa den 18/06-2011 - 13.39:

Hvis dere skal spille Drømmeprateren så starter dere level i 5. Det tok mange timer, og at jeg skrev 21 sider for å tilpasse Den Solløse Festningen, så det blir utrolig mye arbeid om dere absolutt være en level høyere. :neneiNEI:

Hanna: Jeg vil anbefale deg å lese Drow of the Underdark om du skal spille drow. Personlig synes jeg Elven Double Bow er litt silly at det passer en drow bedre å bruke en repeating crossbow, men om du ønsker å bruke en slik, snodig bue - så er det helt greit. Bare husk at hvis du skal bruke den andre strengen, så må ha Exotic Weapon Proficiency (Elven Double Bow), bruke en move action for å lade den andre strengen med en pil, hvor på neste angrep (-2 angreps bonus) avfyrer begge pilene på målet. :teacher:


Da blir vi på lvl 5! Er ikke noe vits i å gjøre det vanskeligere for deg.

Det skal jeg gjøre! Har allerede lest litt i den :) Tror jeg dropper Elven Double Bow og kjører på med an Crossbow Hans (som rasen min har som Weapon Proficiency samt med Rapier og Short Sword). Ziener skal hjelpe meg i dag med å fikse MW på Crossbow'en min og fikse litt feats. Så karakteren min er nok ferdig neste uke en tid, kanskje før SKSF til og meg så kan du ta en titt på deg.
Jeg har 2 feats, riktig?
Postet bilde
Mvh

Frk. Harms
0

#21 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 11/10-2012 - 09.18

Mumble-grumble

Dette innlegget er endre av Dani: 01/11-2012 - 13.36


Does not roll for damage, only death!

-D20
0

#22 Bruker er logget av   Lausungen 

 • Big Beardy Bear
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 47
 • Ble medlem: 02/02-12
 • Kjønn:Mann
 • Sted:Leirsund
 • Navn:Jens

Postet 21/10-2012 - 22.12

Kanskje gøy å spille noe som dette?

Dette innlegget er endre av Lausungen: 21/10-2012 - 23.23

If you must choose between two evils, pick the one you haven't tried before.
0

#23 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 22/10-2012 - 05.56

Vis innleggLausungen sa den 21/10-2012 - 22.12:

Kanskje gøy å spille noe som dette?

Bare vent til han begynner å grinde rotter i kjelleren for å stige level.

Dette innlegget er endre av Dani: 22/10-2012 - 05.56


Does not roll for damage, only death!

-D20
0

#24 Bruker er logget av   Lausungen 

 • Big Beardy Bear
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 47
 • Ble medlem: 02/02-12
 • Kjønn:Mann
 • Sted:Leirsund
 • Navn:Jens

Postet 22/10-2012 - 21.40

Enten det, eller så trenger han en del rollespill-xp.
If you must choose between two evils, pick the one you haven't tried before.
0

#25 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 23/10-2012 - 07.06

Forresten, for dere nye hyggelige folk som deltar i Fantasi-O-Rama. Om dere lager bakgrunn til karakteren deres (dette er altså valgfritt), eller ønsker å skrive noe om kulturen eller stammen, så er dere mer enn velkommen til å slenge det opp her. Vi kan da samarbeide om å flette det inn i Fantasi-O-Rama. Som dere kan lese tidligere i tråden, og på wikia-siden, er det ført opp ting vi allerede har fått etablert i verdenen. :)

Does not roll for damage, only death!

-D20
0

#26 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 01/11-2012 - 13.38

Fantasi-O-Rama

Spill: Dungeons & Dragons v. 3.5
Spilleder: Dani
Sted å spille: SKSF sine lokaler eller hvor enn det måtte passe for gruppen.
Krav til spillerne: Dette er en gruppe for nybegynnere, så ingen basis-kunnskaper behøves. Deltakelse er aldri bindende da jeg leder mini-moduler for hver spilling. Bare spill og ha det morro! Nye spillere prioriteres. Erfarne spillere er velkommen.
Karaktermuligheter: Man velger en rase og en klasse fra hovedboka. Kulturen man kommer fra kan man skape selv om ønskelig, eller sjekke Fantasi-O-Rama-Wikia siden for inspirasjon.
Verden: Vi spiller i Fantasi-O-Rama verden som stadig utvikles av spillere og spilleder. Etter hvert som spillerne lager roller og spiller går sin gang, innføres guder, riker, land, kulturer og historie. Dere som spillere stor innflytelse på hva type verden dere spiller i! :)
Progresjon: Jeg kommer til å lede en rekke mini-moduler som jeg modifiserer og inproviserer etter eget ønske i samspill med rollene. Vi starter i første nivå, noe som økes litt etter litt.
Spillere: Henrik, Jan-Øistein, Jens og Øystein.
Nivå: Spillerene starter i første nivå. Om nye deltakere kommer inn etter hvert, vil de selvsagt starte i et nivå på linje med gruppa.
Bakgrunn: Spillerne kan lage bakgrunn på sin egen karakter, eventuelt improvisere den etter hvert.

Notat fra spilleder: Her kan dere som spiller i denne gruppen skrive hva dere synes om rollespillet, bakgrunn om rollen deres m.m. Jeg tenker å legge slik informasjon på wikia siden til Fantasi-O-Rama også, etter hvert. ;)


Etter hver spilling får dere erfaringspoeng. Dette skriver dere ned på "XP" delen av rollearket deres. Når dere har fått nok XP/erfaringspoeng, så stiger deres karakter til neste nivå - og utvikler seg.

Spilling #1 - Erfaringspoeng:

Rollespilling: :bloblo:
Intarniann Sverdskinner: Sytete og flåsete gråalv, velpassende utførelse. - 50XP
Kohana "Swift": Bra improvisert stammekultur. - 50XP
Valdyr: Bra innlevelse og improvisert by og kultur. - 100XP
Vintertann Ulvebror: Bra innlevelse, nyskjerrighet og godhjertet alvisk hjelpsomhet. - 100XP

Bekjempede Fiender: :fuckoff:
Grevlingbeist 150XP.

Utførte Oppdrag:
Løste problemet hvor et monster hadde angrepet tollvakten Geir ved Nordatårnet. 100XP.

Total Erfaringspoeng:
Intarniann Sverdskinner - 300XP
Kohana "Swift" - 300XP
Valdyr - 350XP
Vintertann Ulvebror - 350XP

Løse Tråder:
En gruppe banditter, ledet av goblinmannen Uzgald, plager Nordatårnet og befolkningen i området.

Kommentar fra GM:

*Kohana "Swift" - Send meg eller skriv bakgrunn her i denne tråden i forhold til rollen din om ønskelig! *tommel opp* Om du er mer aktiv som spiller, og uttrykker meninger og holdninger gjennom karakteren din blir det mer erfaringspoeng til deg. ;)
*Valdyr - Morsom førstegangs opplevelse med deg som rollespiller, både for meg som spilleder og for de andre spillerne. Forsett slik. ^^
*Vintertann Ulvebror - Bra at du gjør det du synes passer er riktig for rollen din. For å helbrede Geir, fikk du +25XP som er inkludert i rollespill erfaringspoengene. :D


Spilling #2 - Erfaringspoeng:

Rollespilling: :bloblo:
Løvfall: Bra bidrag til gruppen for anskaffelse av lanterne og speiding av banditter, samt funn av hemmelig passasje. - 75XP
Valdyr: Meget bra innlevelse og utførelse av rollens styrker, svakheter og impulsivitet. - 100XP
Vintertann Ulvebror: Bra innlevelse, rollespill og engasjement å finne spor til bandittene . - 100XP

Bekjempede Fiender: :fuckoff:
Banditter x2 - 100XP (Fanget av eventyrerne)
Vaktbikkje - 33,3 XP (Overlevde men rømte inn i skogen)

Utførte Oppdrag:
Uskadeligjordt og fanget to banditter. - 50XP

Oppfølgings Erfaringspoeng: *
Løvfall - 300XP (For spilling #1)
Intarniann Sverdskinner - 258,3 (For spilling #2)
Kohana "Swift" - 258,3XP (For spilling #2)

Total Erfaringspoeng: (Dette kan noteres under XP-seksjonen på karakter arket deres)
Intarniann Sverdskinner - 300XP + 258,3XP = 558,3XP
Kohana "Swift" - 300XP + 258,3XP = 558,3XP
Løvfall - 300XP + 258,3XP = 558,3XP
Valdyr - 350XP + 283,3XP = 633,3XP
Vintertann Ulvebror - 350XP + 283,3XP = 633,3XP

Løse Tråder:
En eldgammel, overgrodd tunell ble funnet i åsen nært Nordatårnet.

*For å henge med de andre spillerne i forhold til erfaringspoeng, så får de som ikke deltar samme mengden erfaringspoeng som den som fikk minst de deltakende.


Epilog:
Bandittene som herjet i området rundt Nordatårnet, ble tvunget til å flykte etter to av banden ble arrestert av eventyrerne. Goblinmannen og resten av han bande ønskes arrestert, og belønningen fra Krigerlauget har økt i denne sammenheng. Dette hendte i sen sommeren. Valdyr ple sponset av Intarniann Sverdskinner, og fikk løyve, gjennom Handelslauget, til å starte virksomhet som våpensmed utfor bymurene til Himmelriket. Han har der et enkelt bygg med en simpel smie. Vintertann Ulvebror har fått oppgave som vokter i de nordlige regionene av Himmelriket for å speide etter farer og uroligheter for Krigerlauget. Han ble gitt en enkel tømmerhytte i disse traktene.

Spilling #3 - Erfaringspoeng:

Rollespilling: :bloblo:
Kim: Bra bidrag til gruppa, godt rollespill preget av skepsis til de andre spillerne, feighet, redsel og imøtekommende oppførsel i passende situasjoner. - 100XP
Lars: Bra bidrag til gruppa, godt rollespill preget av en behersket og noe mystisk karakter, samt driv, ny religions viten og fryktløs opptreden. - 75XP
Vintertann Ulvebror: Bra rollespill, engasjement og sterke bånd knyttet til ulven. - 85XP

Bekjempede Fiender: :fuckoff:
Mary Hallow | Infisert Heks - 50XP (Bekjempet av Kim og Lars)
Fugleskremsel | Animert - 300XP (Bekjempet av Vinter)
Nils Nøtteknekker | Marionette - 0XP (Unngått)
Jack Hallow | Raggagresskar - 300XP (Bekjempet av Kim og Lars)

Utførte Oppdrag:
Lagt ondskapen i Jack Hollows gresskarsgård til hvile for i år (100XP)

Oppfølgings Erfaringspoeng: *
Kim - (For spilling #1 & 2) - 558,3XP
Lars - (For spilling #1 & 2) - 558,3XP
Løvfall - (For spilling #3) - 485XP
Intarniann Sverdskinner - (For spilling #3) - 485XP
Kohana "Swift" - (For spilling #3) - 485XP
Valdyr - (For spilling #3) - 485XP

*For å henge med de andre spillerne i forhold til erfaringspoeng, så får de som ikke deltar samme mengden erfaringspoeng som den som fikk minst de deltakende.

Total Erfaringspoeng: (Dette kan noteres under XP-seksjonen på karakter arket deres. Som dere ser har dere nå alle steget nivå.)
Intarniann Sverdskinner - 558,3XP + 485XP = 1043,3XP (DING)
Kim - 558,3XP + 550XP = 1108,3XP (DING)
Kohana "Swift" - 558,3XP + 485XP = 1043,3XP (DING)
Lars - 558,3XP + 525XP = 1083,3XP (DING)
Løvfall - 558,3XP + 485XP = 1043,3XP (DING)
Valdyr - 633,3XP + 485XP = 1118,3XP (DING)
Vintertann Ulvebror - 633,3XP + 485XP = 1118,3XP (DING)

Løse Tråder:
 • Det spøker på den forlatte gresskarsgården i slutten av oktober måned. De onde åndene er lagt til hvile der for i år, men er ikke fordrevet dra stedet.
 • Det går rykter om at kulter til en forferdelig demonprins finnes i landet nord i Himmelriket.
 • Goblinmannen som ledet en bandittgruppe ved Nordatårnet for noen måneder er sporløst forsvunnet og ønskes arrestert av Himmelriket.
Notat fra DM: Kjempe morro å få med nye spillere! Nå begynner vi å innføre mer kultur i forhold til gnomer, samt vi har fått dannet en ny gud/religion i verdenen. Det blir spennende å se hvordan ting utvikler seg etter hvert. :)

Spillingens Ordtak: "Veien til en gnoms hjerte, er gjennom nesa."


Spilling #4 - Erfaringspoeng:

Rollespilling: :bloblo:
Intarniann Sverdskinner: Rollespill preget av syting, klaging, feighet og "håndtering" av muldyre "Silke". - 150XP
Malin: Bra rollespill preget av spontan, spøkefull, eventyrlysten og naiv personlighet. - 175XP
Valdyr: Bra rollespill preget av innesluttet personlighet, utolmodighet og korttenkthet (i ekte orkisk stil), samt stor interesse fryktløshet for umenneskelig ondskap og interesse av eldgammel smikunst og materie. - 200XP
Vintertann Ulvebror: Bra rollespill, engasjement og stor forsiktighet i forhold til eldgammel materie. - 185XP

Bekjempede Fiender: :fuckoff:
Dødsengel - 1600XP (Ført til himmels av en mektig påkalt griff)

Utførte Oppdrag:
Utforsket og vekket til live eldgamle ting i ruinene til Høytårn. 200XP

Oppfølgings Erfaringspoeng: *
Kim - (For spilling #4) - 558,3XP
Lars - (For spilling #4) - 558,3XP
Løvfall - (For spilling #4) - 485XP
Malin - (For spilling #1-3) - 1043,3XP
Kohana "Swift" - (For spilling #4) - 485XP

*For å henge med de andre spillerne i forhold til erfaringspoeng, så får de som ikke deltar samme mengden erfaringspoeng som den som fikk minst de deltakende.

Total Erfaringspoeng: (Dette kan noteres under XP-seksjonen på karakter arket deres. Som dere ser har dere nå alle steget nivå.)
Intarniann Sverdskinner - 1043,3XP + 600XP = 1643,3XP
Kim - 1108,3XP + 600XP = 1708,3XP
Kohana "Swift" - 1043,3XP + 600XP = 1643,3XP
Lars - 1083,3XP + 600XP = 1683,3XP
Løvfall - 1043,3XP + 600XP = 1643,3XP
Malin - 1043,3XP + 625XP = 1668,3XP
Valdyr - 1118,3XP + 650XP = 1768,3XP
Vintertann Ulvebror - 1118,3XP + 635XP = 1753,3XP

Løse Tråder:
Det spøker på den forlatte gresskarsgården i slutten av oktober måned. De onde åndene er lagt til hvile der for i år, men er ikke fordrevet dra stedet.
Det går rykter om at kulter til en forferdelig demonprins finnes i landet nord i Himmelriket.
Goblinmannen som ledet en bandittgruppe ved Nordatårnet for noen måneder er sporløst forsvunnet og ønskes arrestert av Himmelriket.
Den dvergiske kokken i Krigslaugets taverne søker dvergisk øl.
Bestanden av kjemper i nord er fortsatt et problem. Utryddelse ved korstog vurderes.
Flyktningsleiren utfor Himmelspir er satt i karantene på grunn av sykdom.

Notat fra DM: Alltid gøy med nye spillere. Denne spillingen ble litt spesiell da jeg valgte å innføre betydelige krefter til eventyret. Dere kan jo nå vurdere om det er ønskelig å bruke stedet som tilholdssted, og hvor hemmelig dere skal holdet stedet. Jeg kan vel si at steinvesenet dere møtte, ikke la dere gå med mindre dere holder stedet og det som huses der hemmelig. Håper at dere har det like morro som meg. :)

Dette innlegget er endre av Dani: 09/11-2012 - 13.17


Does not roll for damage, only death!

-D20
0

#27 Bruker er logget av   Lausungen 

 • Big Beardy Bear
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 47
 • Ble medlem: 02/02-12
 • Kjønn:Mann
 • Sted:Leirsund
 • Navn:Jens

Postet 08/11-2012 - 17.29

Halvparten av spillingene gjør at hjernen min går "Wait, what?". Nesten alt vi finner gir samme reaksjon. Herregud, jeg elsker det.
If you must choose between two evils, pick the one you haven't tried before.
0

#28 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 15/11-2012 - 09.20

Spilling #5 - Erfaringspoeng:

Rollespilling: :bloblo:
Konrad Gråjuv: Bra rollespill preget av skylapper, tvangsforestillinger og idioti, men effektiv og produktiv og dristig når det gjaldt, samt strategisk planlegging av strid mot kjemper. - 175XP
Valdyr: Bra rollespill preget av innesluttet personlighet, utolmodighet og modighet/dumdristighet. - 175XP
Vintertann Ulvebror: Bra rollespill, preget av av livlig og lekende personlighet, samt strategisk planlegging av strid mot kjemper. - 150XP

Bekjempede Fiender: :fuckoff:
2x Gråtroll, Kjemper - 1800XP (en flyktet)
Gråtroll, Kjempenes Alfa - 1350XP

Utførte Oppdrag: :danse:
Redusert bestanden av kjemper nord for Himmelriket - 400XP

Oppfølgings Erfaringspoeng: :nisse:
Konrad Gråjuv - (For spilling #1-4) - 1643,3XP
Intarniann Serdskinner - (For spilling #5) - 1037,5XP
Kim - (For spilling #5) - 1037,5XP
Lars - (For spilling #5) - 1037,5XP
Løvfall - (For spilling #5) - 1037,5XP
Malin - (For spilling #5) - 1037,5XP
Kohana "Swift" - (For spilling #5) - 1037,5XP

*For å henge med de andre spillerne i forhold til erfaringspoeng, så får de som ikke deltar samme mengden erfaringspoeng som den som fikk minst de deltakende.

Total Erfaringspoeng: (Dette kan noteres under XP-seksjonen på karakter arket deres. Dere skal være nivå 2.) :teacher:
Intarniann Sverdskinner - 1643,3XP + 1037,5XP = 2680,8XP
Kim - 1708,3XP + 1037,5XP = 2745,8XP
Kohana "Swift" - 1643,3XP + 1037,5XP = 2680,8XP
Konrad Gråjuv - 1643,3XP + 1062,5XP = 2705,8XP
Lars - 1683,3XP + 1037,5XP = 2720,8XP
Løvfall - 1643,3XP + 1037,5XP = 2680,8XP
Malin - 1668,3XP + 1037,5XP = 2705,8XP
Valdyr - 1768,3XP + 1062,5XP = 2830,8XP
Vintertann Ulvebror - 1753,3XP + 1037,5XP = 2790,8XP

Løse Tråder: :gokf:
 • Det spøker på den forlatte gresskarsgården i slutten av oktober måned. De onde åndene er lagt til hvile der for i år, men er ikke fordrevet dra stedet.
 • Det går rykter om at kulter til en forferdelig demonprins finnes i landet nord i Himmelriket.
 • Goblinmannen, Uzgald, som ledet en bandittgruppe ved Nordatårnet for noen måneder er sporløst forsvunnet og ønskes arrestert av Himmelriket. Det sies at han samler ny bande.
 • Den dvergiske kokken i Krigslaugets taverne, Sotskjegg, søker dvergisk øl eller ekte mjød fra Tunderford.
 • Bestanden av kjemper i nord er fortsatt et problem. Utryddelse ved korstog vurderes, på tross på at bestanden er noe redusert i områdene nærmest Himmelrikets grenser. Og hva er det som har sendt de på flukt nordfra?
 • Flyktningsleiren utfor Himmelspir er satt i karantene på grunn av sykdom. Donasjoner fra borgere fra Himmelriket, gjør at de kommer til å ha nok tepper og mat for vinteren.

Notat fra DM: Alltid gøy med nye deltakere i gruppa, både nye og erfarne spillere. Nå har dere slått noe ned på bestanden med kjemper. Om dere bruker en eller to spillinger til på å gjøre dette, vil kjempene trekke seg bort fra landet og flykte til fjells og skogs - i hvertfall bort fra sivilisasjonen. Om dere ikke gjør noe med dette, vil Himmelspir godkjenne et korstog for å utrydde kjempene i området. Verdt å nevne. Når dere bringer tilbake hodet til to kjemper tilbake i Krigerlauget, spres ryktet om at til og med uerfarne aspiranter makter å drepe kjemper. Det skåles så (med billig lokalt brygg) i deres navn for deres prestisje. Dere får også byttet ut jernringene deres, med kobberringer. Dere har nå steget i grad fra Aspirant, til Sverdarm.

Materiell Belønning: :yarr:

Konrad Gråjuv
*Du blir belønnet med lik del av de to gråtroll hodene dere ruller tilbake til lauget. 75gp
*Du blir belønnet med lik del av de runedekorerte amulettene. 150gp

Valdyr
*Du blir belønnet med lik del av de to gråtroll hodene dere ruller tilbake til lauget. 75gp
*Du blir belønnet med lik del av de runedekorerte amulettene. 150gp
*Du blir belønnet med kontraktfestet arbeid fra Krigerlauget. 100gp

Vintertann
*Du blir belønnet med lik del av de to gråtroll hodene dere ruller tilbake til lauget. 75gp
*Du blir belønnet med lik del av de runedekorerte amulettene. 150gp
*Du blir belønnet med kontraktfestet arbeid fra Krigerlauget. 100gp

Ellers
Jeg antar at du forteller de andre to om de tre runekledde beinbitene som er magiske? Usikkert hva disse er verdt, og må i så fall identifiseres av Magikerlauget for 115gp per gjenstand, pluss en flaske vin (Krigerlauget får vinen gratis).

Nye Tradisjoner (Krigerlauget) :flashfact:

1. Som medlem av krigerlauget, blir du gitt en signett ring som både viser din tilknytting til lauget, samt av hvilken grad du har. Følgende gradsystem følges:
 • Assosiert - Ring av tre (er kun til uttlån for enkeltoppdrag)
 • Aspirant - Ring av jern
 • Sverdarm - Ring av kobber
 • Soldat - Ring bronse
 • Beskytter - Ring av sølv
 • Vokter - Ring av gull
 • Mester - Ring av platinum
NB: Det skal nevnes at alle ringer, med unntak av for de assosierte, så er også initialene til bæreren støpt i krigslaugets symbol.


2. Når et medlem av Krigerlauget skal identifisere en magiske gjenstand hos Magikerlauget, så betales det 115gp + en flaske vin. Siden magikeren som identifiserer den gjenstanden må drikke vinen, foretrekker de god vin. Krigslauget er kjent for å gått til innkjøp av en stor mengde gode viner, og lagrer det i laugets kjeller. Medlemmer har lov å hente med seg en flaske god vin hver gang de går til lauget for å få identifisert magiske gjenstander. Faktisk så oppfordrer Krigerlauget sine medlemmer å identifisere magiske gjenstander først, da magiske gjenstander kan bære forbannelser til bry for brukeren eller andre.

Dette innlegget er endre av Dani: 15/11-2012 - 12.35


Does not roll for damage, only death!

-D20
2

#29 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 15/11-2012 - 23.37

Fin session =) Var gøy å spille med nye folk, synes alle var flinke og bidro til den gode stemningen. Også artig å bli satt i situasjoner der man må tenke litt utenfor boksen.

... nå har jeg dessuten vært troll-bait på bokstavelig vis også. Postet bilde

Lenge leve Himmelriket! Mennesketæl vil alltid slå trollmagi!

Postet bilde

Dette innlegget er endre av Storhertug Aslak: 16/11-2012 - 00.43

"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
1

#30 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 22/11-2012 - 09.22

Spilling #6 - Erfaringspoeng:

Rollespilling: Postet bilde/>
Konrad Gråjuv: Bra rollespill preget av tvangsforestillinger, eventyr og morsomt samspill med de andre spillerne. - 175XP
Intarnian Sverdsvinger: Bra rollespill preget av innesluttet personlighet, arroganse og improvisert arrest ordre. - 175XP
Lenwe Felagund: Bra rollespill preget av barmhjertighet, imrpoviserte rykter om demoner og skepsis til merkverdig “dyr”. - 175XP
Vintertann Ulvebror: Bra rollespill, preget av nysgjerrighet av merkverdig “dyr”, samarbeidsvillighet under arrestasjon og skepsis til naturens korrupsjon rundt Ossington. - 175XP

Bekjempede Fiender: Postet bilde/>
3x Bønder av Ossington, Skjeletter - 300XP

Utførte Oppdrag: Postet bilde/>
Arrestert giftmakeren Vintertann Ulvebror - 200XP (Ja, alle får XP for dette)
Eskortert Mandaropos Ullivatar til Ossington - 500XP

Oppfølgings Erfaringspoeng: Postet bilde/>
Kim - (For spilling #6) - 425XP
Lenwe Felagund - (For spilling #1-5) - 2720,8XP
Løvfall - (For spilling #6) - 425XP
Malin - (For spilling #6) - 425XP
Kohana "Swift" - (For spilling #6) - 425XP
Valdyr - (For spilling #6) = 425XP

*For å henge med de andre spillerne i forhold til erfaringspoeng, så får de som ikke deltar samme mengden erfaringspoeng som den som fikk minst de deltakende.

Total Erfaringspoeng: (Dette kan noteres under XP-seksjonen på karakter arket deres. Dere skal være nivå 3.) Postet bilde/>
Intarniann Sverdskinner - 2680,8XP + 425XP = 3105,8XP (DING)
Kim - 2745,8XP + 425XP = 3170,8XP (DING)
Kohana "Swift" - 2680,8XP + 425XP = 3105,8XP (DING)
Konrad Gråjuv - 2705,8XP + 425XP = 3130,8XP (DING)
Lenwe Felagund - 2720,8XP + 425XP = 3145,8XP (DING)
Løvfall - 2680,8XP + 425XP = 3105,8XP (DING)
Malin - 2705,8XP + 425XP = 3130,8XP (DING)
Valdyr - 2830,8XP + 425XP = 3255,8XP (DING)
Vintertann Ulvebror - 2790,8XP + 425XP = 3215,8XP (DING)

Løse Tråder: Postet bilde/>
 • Det spøker på den forlatte gresskarsgården i slutten av oktober måned. De onde åndene er lagt til hvile der for i år, men er ikke fordrevet dra stedet.
 • Det går rykter om at kulter til en forferdelig demonprins finnes i landet nord i Himmelriket.
 • Goblinmannen, Uzgald, som ledet en bandittgruppe ved Nordatårnet for noen måneder er sporløst forsvunnet og ønskes arrestert av Himmelriket. Det sies at han samler ny bande.
 • Den dvergiske kokken i Krigslaugets taverne, Sotskjegg, søker dvergisk øl eller ekte mjød fra Tunderford.
 • Bestanden av kjemper i nord er fortsatt et problem. Utryddelse ved korstog vurderes, på tross på at bestanden er noe redusert i områdene nærmest Himmelrikets grenser. Og hva er det som har sendt de på flukt nordfra?
 • Flyktningsleiren utfor Himmelspir er satt i karantene på grunn av sykdom. Donasjoner fra borgere fra Himmelriket, gjør at de kommer til å ha nok tepper og mat for vinteren.
 • Gudsbarn er på ekspedisjon til Ossington, for å bringe fordrive mørket der.

Notat fra DM: Spesielt for dere som er nye spillere, så er det helt ok om dere ønsker å spille en ny karakter. Det tar litt prøving og feiling for å “kjenne” på om du liker karakteren du har laget eller ei. Veldig gøy når man plutselig finner noe som er morro. Det ble bare en kort, 2-timers spilling denne gangen, og vi sluttet av i relativt tidlig i eventyret. Det ble i hvertfall en del mulighet for rollespill.

Dette innlegget er endre av Dani: 23/11-2012 - 09.40
Grunn til endring: Ok, du skal få lov å dinge du og xD


Does not roll for damage, only death!

-D20
0

#31 Bruker er logget av   Lausungen 

 • Big Beardy Bear
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 47
 • Ble medlem: 02/02-12
 • Kjønn:Mann
 • Sted:Leirsund
 • Navn:Jens

Postet 22/11-2012 - 17.39

 Hvorfor står det ikke at jeg dinger? :c

Og lite ikke Mandarin får en pil i øyet en dag, mens han sover... 

Dette innlegget er endre av Lausungen: 23/11-2012 - 23.03

If you must choose between two evils, pick the one you haven't tried before.
0

#32 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 23/11-2012 - 09.42

Vis innleggLausungen sa den 22/11-2012 - 17.39:

Hvorfor står det ikke at jeg dinger? :c
Ups, my bad! Fixed!

Vis innleggLausungen sa den 22/11-2012 - 17.39:

Og like ikke Mandarin får en pil i øyet en dag, mens han sover...
O.o Jeg tar den ikke... Mandarin? Pil i øyet? Whaaat?

Dette innlegget er endre av Dani: 23/11-2012 - 09.42


Does not roll for damage, only death!

-D20
0

#33 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 23/11-2012 - 14.24

Tror han mener at han har lyst til å skyte Lord Dåsetryne i øyet og bøffe bærestolen hans slik at han kan selge den og trekke seg tilbake til et liv i luksus og dekadense.
Jeg streeener bort til døren!
0

#34 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 23/11-2012 - 14.47

Vis innleggHenrik sa den 23/11-2012 - 14.24:

Tror han mener at han har lyst til å skyte Lord Dåsetryne i øyet og bøffe bærestolen hans slik at han kan selge den og trekke seg tilbake til et liv i luksus og dekadense.

Om han får solgt den bærestolen, kan han virkelig leve et liv i luksus som de andre erkedruidene gjør, like a boss.

Does not roll for damage, only death!

-D20
0

#35 Bruker er logget av   Lausungen 

 • Big Beardy Bear
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 47
 • Ble medlem: 02/02-12
 • Kjønn:Mann
 • Sted:Leirsund
 • Navn:Jens

Postet 23/11-2012 - 23.04

Hvis jeg knerter Ulivatar (really, now?) og får solgt stolen hans, tror jeg nok at jeg skal klare å få tak i noen JÆVLIG fete gifter!
If you must choose between two evils, pick the one you haven't tried before.
0

Del dette emnet:


Side 1 av 1
 • Du kan ikke starte et nytt emne
 • Du kan ikke svare i dette emnet

1 medlem(mer) leser dette emnet
0 medlemmer, 1 gjester, 0 anonyme brukere