Skedsmokorset Spillforening: [D&D v.3.5] En By I Lenker - Skedsmokorset Spillforening

Hopp til innhold

 • 4 Sider +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Siste »
 • Du kan ikke starte et nytt emne
 • Du kan ikke svare i dette emnet

[D&D v.3.5] En By I Lenker Superkampanje! Gi emnet karakter -----

#1 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 27/04-2012 - 17.32

System: D&D v3.5
Sjanger: Epic Fantasy
Dungeon Master: Aslak
Spillere: Ole, Valle, Lene, Henrik
Tid og sted: Alt ettersom. Forhåpentligvis hos Lene, et par ganger i måneden.
Oppstart: Lørdag 27. Oktober!

Hei, min kjære gruppe. Dette blir tråden for vår fremtidige superkampanje "En By I Lenker". Det kommer selvsagt til å bli en tråd for referater og xp etter at kampanjen begynner, men jeg ønsker allerede nå å starte oppbygningen. Her kan dere skrive om og diskutere builds, bakgrunnshistorie osv. Kanskje vil noen av dere være kjent fra starten av, mens noen foretrekker å begynne som den mystiske einstøingen. På min side skal jeg legge ut masse nyttig info om settingen osv. Jeg oppfordrer alle spillere til å skjekke denne tråden jevnlig for oppdateringer.

Som dere vet, skal dette publiserte eventyret ta dere helt fra level 1 til 20 og handler om de ondskapsfulle planer som er i ferd med å ramme Gryta, byen som blir bekrevet som "lenket".

VÅRE BRAVE EVENTYRERE ER:
Valle: Kenku Spirit Shaman
Ole: Sigrain Steinhammer, Male Dwarf Paladin 5/Pious Templar 2
Lene: Natasha Montoya, Halfling Swashbuckler 3/Rogue 3/Thief Acrobat 1
Henrik: Human Totemist/Barbarian/Totem Rager

DE TAPRE EVENTYRERE SOM FALT UNDERVEIS ER:
-Balder Fróthlaikor, Gnome Ranger 4 (Henrik). Drept av varbavian-barbaren Tunge-Eter utenfor vertshuset Den Heldige Ape.
-Tibarn Willowind, Half-Elf Cleric 6/Ranger 1 (Valle): Drept av Erineys-djevelen Aushannas flammende piler i Bhal-Hamatugns dyp.
-Valantar Tesseril, Half-Drow Druid 7 (Henrik): Drept av Aushannas flammende piler under redningsaksjonen i Bhal-Hamatugn.
-Hans gorilla Ne'erd, drept da egget med en blå slaad injisert inn han under en hard kamp klekket.
-Hans tiger Shere Khan, drept av Aushannas onde magi i Bhal-Hamatugn.
Så la meg begynne med å fortelle litt om regionen dere skal spille i:

Flessin-jungelen:
Areal: 12288 kvadratkilometer
Terreng: Jungel, fjell
Klima: Tropisk
Beboelse: Spredt sivilisasjon
Monstre/kjente farer: Gnoller, yuan-ti, demoner, drager

Et av de nordligste områdene av den enorme jungelen som dekker det sørlige Rasvim-kontinentet i min verden. Flessin er rik på naturressurser og har derfor vært attraktiv for oppdagere og nybyggere i lang tid, men turbulent aktivitet av monstre og ondskap her nede har avskrekket dette lenge. Se mer om hvordan området ble bebodd under. Sivilisasjonen her består av flere uavhengige bosetninger uten lojalitet til konge og krone. Herskerne i dette såvidt utforskede landet er stort sett koalisjoner av rike handelsmenn og aristokrater som lever godt på nevnte naturressurser. Flessins lenke til resten av verden er den store byen Sasserine, som ligger en god del mil nord for jungelen selv.

Historie: Som nevnt tidligere har denne delen av verden i lang tid vært bebodd av all slags ondskap, og Flessin har ikke vært noe unntak. I vest hersket ville demoner, i øst regjerte yuan-tier over et mektig slangeimperium, og under bakken holdt onde kopruer sitt jerngrep. Alt dette forandret seg først for 710 år siden, da trollmannen Surabar Magimurer kom inn fra Nord med en liten hær for å skape et rike for det siviliserte folk. Surabar var en av de mektigste magikere i sin tid, og det sies at han også hadde himmelsk hjelp på sin side. Det første han gjorde var å grunnlegge landsbyen Rødkløft , hvor han reiste murer av basalt for å holde demonene ute. Demonene hadde nemlig sin base vest for Rødkløft, og lederen deres var den fryktelige Nabthatoron. Surabar og hans folk vant mange lysende seire mot Nabthatorons horder, og da Surabar overvant demonkongen personlig i kamp var krigen tapt for de onde, som flyktet hals over hode tilbake til Demonskaret og aldri viste seg igjen i de siviliserte delene av Flessin. Surabar slo seg ned i Rødkløft og vendte nå fokuset mot utviklingen av sivilisasjon. Etterhvert som de store naturrikdommene ble kartlagt ble nybyggerne fler og fler, og snart vokste Rødkløft ut av murene sine. Trollmannen innså at en annen løsning trengtes, og så seg ut en stor vulkan i fjellkjeden som Rødkløft lå i skyggen av. Etter å ha regnet seg frem til at den var utdødd grunnla Surabar byen Jettegryta i vulkanens krater. Dette var en investering samfunnet tjente godt på, for vulkansk jord var rik på næring, fjellene inneholdt mange og rike årer av sjeldne materialer, og vulkanen ble et ypperlig forsvar mot alle sivilisasjonens fiender. I tillegg viste det seg at vulkanen inneholdt et stort nettverk av huler og tunneler (noen av disse gikk helt ned i Dypriket), noe som oppmuntret raser som gnomer og dverger til å slutte seg til skokken av folk som dro sørover. Magimureren døde 50 år etter han kom til Flessin, men nybyggerne fortsatte å strømme på. Landsbyene Råkesøkk og Hvelvingdal ble grunnlagt øst for Jettegryta, der de måtte slite med yuan-tiene fra Smadretind. Denne utmattende geriljakrigen varte i to hundre år før en mystisk katastrofe rammet Smadretind og neste alle slangemenneskene der døde. Siden da har samfunnet fortsatt å vokse og tjene seg rike, på tross av plager som særdeles våte vintre og sykdom, helt til idag...

Tettsteder i Flessin:
-Jettegryta (bare kalt Gryta på folkemunne): I krateret på denne døde vulkanen ligger den største bebyggelsen i Flessin. Se nedenfor.
-Råkesøkk: Den nest største bebyggelsen i området med 2100 sjeler. Råkesøkk lever på eksport av kaffebønner og sukkerrør, som dyrkes på digre plantasjer der mesteparten av innbyggerne jobber. St. Cuthberts kirke sørger for lov og orden, samt en rettferdig arbeidssituasjon. Den rike Aslaxin-familien eier stort sett alt her etter at de lokale Taskerhillene ble mer interessert i religion enn finanser.
-Hvelvingdal: Minst av alle landsbyene er Hvelvingdal, som kun teller 460 innbyggere. Små plantasjer og bryggerier står på dagsordenen for folket her, og landeieren er den godhjertede Lady Knowlern. Merk at alle adelsfamiliene har sitt sete i Gryta.
-Rødkløft: Gryta er størst, men Rødkløft er eldst, en landsby stadig omgitt av basaltmurene fra Surabar Magimurerens tid. Rundt 800 personer kaller fortsatt Rødkløft sitt hjem. Murerne som en gang bodde tett i tett her har flyttet til Gryta, og landsbyen er idag et bonde- og gruvesamfunn ledet av ordfører Sind Nebern. Men- det sies at de gamle murerne dannet et hemmelig forbund som stadig møtes her.
-Den Heldige Ape: Et vertshus på størrelse med et lite gods. Den Heldige Ape og dens joviale stab er blitt selve bindeleddet mellom Flessin og Sasserine.

Mystiske, spennende og farlige steder:
-Demonskaret: Dette digre, svarte krateret er navngitt etter demonhærene som en gang ble ført herfra under Nabthatoron. Selv om hæren er knust og lederløs vanker fortsatt avgrunnens skapninger rundt i dette uhyggelige skaret, og ingen med vettet i behold ønsker å dra dit nå som demonene ikke våger seg ut derfra lenger. Det sies at jungelens gnoller blir trukket hit av en eller annen grunn- kanskje de håper på finne demonske røtter i seg selv?
-De Lange Skyggers Spir: Denne konstruksjonen er en ren myte. Selv om magikere o.l har klart å påvise at det finnes noe nordøst i jungelen er det ingen som har klart å finne detaljer. Ekspedisjoner har blitt sendt ut et har ganger, men de har vendt tomhendt tilbake. Hvis historikernes teorier er sanne og det virkelig finnes en etterlevning etter noe urgammelt hinsides vår fatteevne i jungelen er den isåfall beskyttet langt over nåtidens magi og evner.
-Krokfjes sitt bol: Krokfjes er en diger og livsfarlig røddrage som kom til regionen for 200 år siden og slo seg ned i en fjellhule i nord. Krokfjes herjet uhindret i et helt århundre før han trakk seg tilbake til hulen sin med sin make. Siden da har han ikke vist seg igjen, men av og til kryper yngelen hans ut av fjellet og lager litt hurlumhei før den enten blir drept eller flyr videre ut i verden. Det interessant med dette er at mange vet akkurat hvor Krokfjes bor- det er bare det at ingen noensinne har vært mektige og modige nok til å beseire ham.
-Jarl Khuroks Fort: Mange av fjellene er så høye at det virkelig kan bli kaldt på toppen av dem. Det høyeste fjellet var kaldt nok til å huse frostkjempen Jarl Khurok og stammen hans. Khurok var en stor plage for det siviliserte folket i lang tid, men etter at et gruppe eventyrere snek seg inn i fortet hans og drepte både han og hans folk mens de sov har det vær stille på denne fronten.
-Smadretind: Få har egentlig sett slangemenneskenes hovedstad, men man vet at etter den ukjente katastrofen som rammet yuan-tiene har det bare vært ruiner der. Dette oppmuntrer dog ikke folk til å reise dit- monstre finnes enda i hopetall i den østlige jungelen.
-Gærne Jareds Hytte: Et langt stykke nord for Gryta bor eremitten Jared, en tidligere skald. Få besøker han, og de som gjør det sier han er passe tett i nøtta.
-Spøkelsesbyen: Kozomagon Lidu het en slu magikerkvinne som flyttet inn i regionen kort tid etter Surabar. Hun trodde han var på sporet av store rikdommer, og grunnla landsbyen Liduton i håp om å ta så mye som mulig fra sin rival. Hun brydde seg lite om demonkriger og var mer opptatt av en gammel kopru-gravplass som lå på bunnen av Luditons sjø. Her fant hun et reservoar av nekromantisk energi, og heksen bestemte seg øyeblikkelig for å bruke dette til sin egen fortid. Uheldigvis mistet hun forutsigbart nok kontrollen over ritualet som skulle gi henne kontrollen over det, og den nekrotiske sjokkbølgen drepte alle Lidutons borgere. Siden da har landsbyen fått rykte på seg som spøkelsesby, og folk skyr den som pesten.

GRYTA (Liten by)
Inbyggertall: Rundt 7500 voksne.
Styreform: Plutokratisk aristokrati.
Byoverhode: Fyrst Ordføreren, Severen Navalant
Militært overhode: Kaptein Terseon Skellerang av vaktstyrken
Religiøse overhoder: Protektor Sarcem Delasharn (St. Cuthbert), Asfelkir Hranleurt (Kord), Høyprestinne Embril Aloustinai (Azalin Rex), Broder Kristof Jørgensen (Pelor)

Gryta er den største bosetningen i Flessin og den eneste som virkelig kan kalles en by. Da den er bygd i krateret på den døde vulkanen er byen delt inn i terasser fra bymurene og ned til den store Kratersjøen i midten. Byen blir styrt av rike forretningsmenn som har smykket seg med adelstitler etterhvert som årene er godt. Det er en streng kodeks blant de adelige, og nye medlemmer av byens elite skal både ha rikdom, gode forbindelser, talent i forretninger og en viss herkomst. (Adelen vil bli detaljert i egen post).

I Gryta livnærer man seg som folk flest i verden gjør: Enten jobber du med å utvinne naturressurser, bearbeide naturressurser eller å utøve diverse tjenester til de som utvinner og bearbeider. For ikke å nevne administrasjon at utvinning, bearbeiding og tjenesteyting (aristokratiet). Folk lever stort sett greit, det er lite fattigdom og arbeidsløs takket være ypperlig tilbud og etterspørsel på de varene man produserer i Gryta og omegn. Skattene er lave (1 gp i året for de fleste + 5% inntektsskatt for handelsfolk og adelige + 1 sp portskatt for folk som ikke bor i byen), og kostnadene holder vanlige nivåer. Sosial status kan sees på hvilken terasse du lever i: På toppen ligger forretningsfolkets gods, der beboerne så godt som eier hele byen og alt i området, og lengst nede ved sjøen bor de skitneste og fattigste. Kriminalitet i byen holder en lav profil, men det er fordi lauget De Som Ler Sist holder hard kontroll på det. Hus er bygd av tre og vulkansk stein. Mat importeres stort sett fra Sasserine, men det er nok av vann.
Vedlagt(e) fil(er)


Dette innlegget er endre av Storhertug Aslak: 20/01-2013 - 02.00

"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
1

#2 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 27/04-2012 - 20.02

Sitat

Her kan dere skrive om og diskutere builds, bakgrunnshistorie osv.

Ja, jeg har buildet mitt klart allerede, det kommer til å bli Ranger 5/Occult Slayer 5/Order of the Bow Initiate 10. Kort forklart vil jeg
med dette buildet fokusere på å hindre magikere i å kunne kaste spells, hovedsaklig ved hjelp av Readied vs. Spellcasting.
Var slik å forstå at en måtte finne en mester for å kunne entre en prestige klasse? Er det da også slik å forstå at mestere i mer
eksotiske og unike prestigeklasser er vanskeligere å finne?

Bakgrunnsmessig vil jeg ikke fortelle så mye før jeg har skrevet mer, men visse hendelser i hans fortid har resultert i et
ufornuftig hat av magi, der himmelsk magi tolereres mens arkansk magi skys som pesten og utryddes der den kan. Han
er med andre ord ikke noen stor fan av trollmenn, så kanskje like greit at vi bare har himmelske magikere i gruppen.
Jeg streeener bort til døren!
0

#3 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 27/04-2012 - 23.51

Mer info til den sultne:

GRYTAS ADEL
-Her følger informasjon om de adelige som styrer Gryta.

Huset Navalant
Husets foreløpig siste medlem er Fyrst Severen Navalant, som også er byens ordfører. Familien har lenge hevdet å ha røtter helt tilbake til et vennskap med Surabar Magimureren selv, og selv om dette ikke helt kan bevises forandrer ikke de pompøse ryktene det faktum at Navalantene har hersket over Gryta i to århundrer. Den egentlige grunnen til dette er at de har en historie for å være godt likte samt en god porsjon politisk kløkt. Om noen skulle tvile på dette er det bare å tenke på at ingen av de andre adelsfamiliene noensinne har gått til aktiv rivalisering mot huset. Navalantenes rikdom skyldes i stor grad plantasjer, hvorav eplehager nord for Råkesøkk bringer inn mest. I løpet av sine to hundre år i førersetet har de selvsagt foret sine lommer med prosentandeler av skattepengene. Litt skal de selvsagt ha for det ansvaret de tar. Men Fyrst Severen vekker noe bekymring blant de andre adelige, for det virker ikke som han holder sin families standard særlig godt. Han er like god som dagen er lang, men det hviskes at det er noe han mangler- ryggrad...

Huset Taskerhill
Taskerhillene er de desidert rikeste adelige i hele regionen, og deres aner og innflytelse sementerer dem fast som en nøkkelspiller i mange av byens affærer. Fyrst Ankhin Taskerhill dominerer diamant- og obsidianmarkedet, og han håver inn penger på å eksportere både råmaterialer og bearbeidede skatter. Plantasjeeiendelene deres var store en gang, men takket være transaksjoner med Aslaxin har andelen deres blitt redusert til "betydelig". Fyrst Taskerhill og kona er i tillegg svært ambisiøse individer og driver hardt politisk spill mot sine rivaler. Deres datter, Annah, er kjent for sin skjønnhet og sitt musikalske geni.

Huset Knowlern
Lady Ophelia Knowlern er kjent som Hvelvingdals milde alvefyrstinne. Alle vet at hennes strenge fasade kun er et skalkesjul for hennes myke hjerte- hun ønsker å få leve alene, og har ingen ambisjoner om å skape noen familie. Hun er ikke særdeles rik (noen gruver og plantasjer), men hennes klare hode og kjærlighet til Gryta gir henne en plass i byrådet likevel. Hun er en god venninne av Jenya Urikas, en prestinne av St. Cuthbert, og er kjent for å søke råd fra kirken titt og ofte. Hun eier også vertshuset den Fulle Morkoth i Gryta, samt bryggeriet som supplerer den med drikkevarer.

Huset Lathenmire
Beswink og Lioral Lathenmire, samt datteren Cora, er egentlig ikke en del av byens adel, men fremgangen deres har vært såpass stor at de forventer sin velkomst innen rimelig tid. De har tjent sin formue på våpen og rustninger. Beswink begynte sin karriere som fattig smedlærling og giftet seg med sjefen sin. Sammen ble de handelsfolk og spiste seg sakte men sikkert inn på våpenmarkedet. Idag eier de så godt som alt som er av smier og har blitt et svært så innflytelsesrikt par. Personlighetsmessig er Beswink en stille fyr, mens du skal lete lenge etter folk som dekker beskrivelsen "rødhåret og fyrrig" bedre enn Lioral og Cora.

Huset Rhiavadi
Er antageligvis de eldste av Grytas adelsfamiler, og de er definitivt døende. Formuen deres i investeringer er solid nok den, men det er bare en Rhiavadi igjen, og hun nekter å gifte seg. Lady Thifirane Rhiavadi går sjelden ut fra det gamle, krokete godset sitt lenger og kan ikke sies å være noen nøkkelspiller i byens styre.

Huset Aslaxin
Fyrst Zacharias Aslaxin I er en svært kjølig og forfinet mann. Han er iskald ovenfor sine partnere og kolleger, og det sies at for han kan alt måles i en pengeverdi. Like fullt er han en ærlig og engasjert mann som ønsker byens beste. Zacharias eier rismarker og er derfor den største lokale matkilden, noe som gir han en viss makt. Ingen kan rivalisere hans grep om kaffe og sukker heller. Men det som virkelig er Aslaxin-business er kunst. Huset Aslaxin regnes som de beste kunstkjennere i distriktet, og fyrstens handel i utsøkt treverk og juveler er så godt som et monopol. Når man snakker om Zacharias sin famili nevnes ikke hans sky og stille kone så ofte. Han har en sønn, Zacharias Aslaxin II, som han har store planer for. Sies det.

Huset Vanderboren
Premiarch og Aeberrin Vanderboren er byens yngste adelige. Premiarch er en forretningsmann og hjerte, og føler ikke helt at fyrstekronen passer han. Fyrsten får imidlertid støtte fra sin ambisiøse og sosialt bevisst kone, og de tilpasser seg gradvis sin nye tilværelse. Vanderboren er det en kan kalle eiendomsmeglere og eier mange kjente steder i byen, som Godfot-stallen og Lampegaten Barnehjem. På puber humrer man også over at forsøket dere på å oppdra adoptivsønnen Todd til å bli et godt menneske er det største tapsprosjektet i nyere tid.


Huset Vhalantru
Halv-alven Vhalantru er det nærmeste Gryta kommer en bygdeoriginal. Han kom flyttende inn fra nord etter at familien hans visstnok døde av en forbannelse bare han slapp unna. Vhalantru solgte sin familieeiendom og ble således eventyrlig rik, og han er kjent for sin sjenerøsitet. Fyrst Vhalantru har bidratt mye til oppbygning og vedlikehold av byens bygninger gjennom årene, og adelstittelen hans ble gitt som takk og som et sjarmerende vink fra de andre adelige. Folk sier nemlig at Vhalantru neppe slapp helt unna forbannelsen som rammet familene hans. Vhalantru er en eksentrisk og fraværende mann, godt likt men med få venner. Hans kjennemerker er sponsing av eventyrere og at han er en av byens mest drikkfeldige menn. Ikke at det siste ser ut til å plage han. Fyrst Vhalantru har utdrukket alle, selv den mest hardkokte dverg, som har satt seg ned ved bordet hans. En drikkekonkurranse mot han regnes som en stor ære, og er faktisk en del av premien i Flomfestivalens store drikketurnering.

Vedlagt(e) fil(er)


Dette innlegget er endre av Storhertug Aslak: 02/01-2013 - 18.08

"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
0

#4 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 29/04-2012 - 02.01

Poster opp bilde, bakgrunnshistorie og sånt snart, men for nå:


Female Halfling Swashbuckler 1

(Swashbuckler 5/Rogue 5/Blade Bravo 10)Dette innlegget er endre av Selene: 29/04-2012 - 02.02

Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
0

#5 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 29/04-2012 - 14.17

Lene, ikke for å være en festbrems, men du må være gnom for å bli Blade Bravo. Fordi gnomer tydelivis liker å duellere :/
Jeg streeener bort til døren!
0

#6 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 29/04-2012 - 14.50

Null stress, Henrik, vi har snakket om det og hun har min tommel opp. Det står i adtaption notes at Blade Bravo kan tillates andre raser, bare at poenget er å være liten og irriterende for store fiender. Prestige Classen passer karakterkonseptet hennes flott, så jeg ser ingen grunn til at hun ikke skulle kunne få være det :)

Dette innlegget er endre av Storhertug Aslak: 29/04-2012 - 14.52

"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
0

#7 Bruker er logget av   Ole von der Fossheim 

 • Rittmeister/ Rock & Roll Nigger
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 538
 • Ble medlem: 05/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: MANN! (Vaktmester)
 • Sted:JEG VET DA FAEN HVOR JEG BOR!
 • Navn:Ole Martin Fossheim

Postet 29/04-2012 - 21.55

jeg spiller Sigregn Steinhammer

Paladin 5/ Pious Templar 3/ Master Thrower 2/ Hammer Of Moradin 10

(ønsker en paladin varian uten hest om murlig)

(i korte trekk) Historien om:

Sigrein ble født i underdark, i en lykkerlig familie gull dverger.
De lærte han livets små og store mysterier og om den store MORADIN Postet bilde skaperen av dverger.

i en alder av 11 år mens Sigrein vandret hørte han et forferderlig bråk i fra familie hulen, han stormet inn i hulen å så sin far i kjeften på et stort svevende monster med mange øyne :eek:
i et raseri anfall tokk han krigs hammeren til far sin å kastet den for full makt mot monsteret men til ingen nytte.
monsteret enderet fokus, for å sende hammeren tilbake med magi, den traff han og alt ble svart.
Sigregn våknet senere på overflaten, den hadde han aldrig sett før...
han våknet i en dverge leir med en guppe dverger som kalte seg Moradins hammer, de fant han bevistløt i en hule med hammeren i hånda foran beholderen.
De modige dvergene reddet Sigrein ut av hulene og tok han med til leiren på overflaten.
Sigrein levde sammen med dvergene og ble trent tempelridder av moradin, nå lever han i gryta som en av byens to paladiner.

Dette innlegget er endre av Ole von der Fossheim: 01/05-2012 - 21.39

Postet bilde
0

#8 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 29/04-2012 - 23.57

Vis innleggOle von der Fossheim sa den 29/04-2012 - 21.55:

jeg spiller Sigregn Steinhammer

Paladin 5/ Pious Templar 3/ Master Thrower 2/ Hammer Of Moradin 10

(ønsker en paladin varian uten hest om murlig)Alternative Class Features til Special Mount jeg fant på nett...

Charging Smite (PHB II): Når du charger og bruker smite evil gjør du +2 damage per paladin level. Om du bommer mister du ikke smiten. Du kan selvsagt bare gjøre den ekstra skaden på onde fiender.

Divine Spirit (Dungeonscape): Som standard action once per day kan du påkalle en hjelpende ånd som er der i en runde per paladin level. Eneste ånden du får med 5 leveler er Spirit Of Healing, som har like mye HP som det doble av Lay On Hands evnen din kan heale. Allierte som står i åndens rute kan ta HP fra ånden som en standard action."Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
0

#9 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 30/04-2012 - 23.26

Natasha Montoya.
AKA: Den Grønne Spurv

Natasha Montoya kom til Gryta som barn, reisende med sine foreldre. Hennes familie var handelsmenn, spesialiserte innenfor delikatesser og fine varer som kaffebønner, teblader, frukter og sukker. Etter å ha bodd en stund i Gryta, ble familie-bedriften sakte men sikkert gjort om til en liten butikk, som så utviklet seg til den lille kafeen den er idag.
Den unge Natasha vokste opp med andre rikfolk som sine leke-kamerater, og det ble ganske mange pek og leker som gikk nesten litt for langt, noe som ledet til at på hengende håret ofte unnslapp loven i Gryta. Som oftest så ble problemet løst på grunn av hun og lekekameratenes rike foreldre. De andre gangene var det sluhet og lette fingre.
For noen år siden følte Natasha sine foreldre at de ville reise videre, de savnet landeveien, men Natasha var uvillig til å bli med: for henne var dette hjemme. De innså at hun nå var voksne nok til å klare seg selv, og den lille kafeen med tjenerstaben ble hennes å overse.
Å jobbe som kafe-eier var vel og greit så lenge, men så utrolig kjedelig. Natasha begynte å snike seg ut på kveld og natt når kafeen for lengst var stengt, og spille pek på fulle rikmenn som var ute å festet på vertshusene, og ofte lettet litt på pengepungen deres også. Eller ertet på seg noen med sverd får å vise seg bedre enn dem.
Det har begynt å gå rykter om Den Grønne Spurv, rask som fuglen og like vanskelig å få tak i, som fort kan latterliggjøre ennhver rikman som blir for kjepphøy.

Vedlagt(e) fil(er)


Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
1

#10 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 30/09-2012 - 13.55

Vis innleggOle von der Fossheim sa den 29/04-2012 - 21.55:

jeg spiller Sigregn Steinhammer

Paladin 5/ Pious Templar 3/ Master Thrower 2/ Hammer Of Moradin 10

(ønsker en paladin varian uten hest om murlig)


Jeg fant noen flere alternativer til å ikke ha hellig hest:

Sitat

Stand Fast (CS, web):

While most paladins enjoy the companionship of a summoned mount, those who live amidst large populations often prefer to devote their energies toward protecting those around them and defending the city from outside threats.

Class: Paladin.

Level: 5th.

Replaces: If you select this class feature, you do not gain a special mount.

Benefit: Starting at 5th level, a paladin may use the following two abilities, once per day each, as an immediate action. At 11th level, she may use each ability twice per day, and at 18th level she may use each ability three times per day.

Add the paladin's divine grace (Charisma modifier) on the saving throw of all allies within 20 feet. She must add this bonus on the same save for each of them; thus, she could add to everyone's Reflex save, or everyone's Will save, but she could not grant some a bonus on Reflex and others a bonus on Will. She does not gain any bonus for using this ability, but neither does she lose her own divine grace bonus. This bonus lasts for 1 round.

Add the paladin's divine grace (Charisma modifier) on any roll she makes to resist a bull rush, disarm, grapple, sunder, or trip attack. She cannot use this ability when she is making such an attack; it is defensive only.


Underdark Knight (CC, p 49): Lose special mount. Gain low-light vision, and a bonus to clim, jump, and balance. At 7th level, gain spike stones. At 12th level gain earth glide. At 15th level gain dimension door.

Valle: Du spurte om muligheter for en melee cleric. Hvis du ikke har noe imot å miste caster levels :eek: kunne du jo vurdere Warpriest. Men jeg anbefaler det ikke. Jeg nevner igjen Divine oracle, som vil gi en hit til hp, men som gir deg "evation" uansett armor, uncanny dodge og annet gøy. Eller ta en tit på Sacred exorcist. Skal si i fra dersom jeg kommer på noe bedre. EDIT: Seeker of the Misty Isles virker også som noe som kan være tematisk passende for en Corellion-prest.

Balder
Fróthleikor
Balder ble født i nærheten av Rødkløft for litt over 60 år siden, som barn av Elida og Hjalmar Fróthleikor. Elida og Hjalmar hadde tidligere i sitt liv levd i Gryta, men hadde vært nødt til å flykte derfra som en følge av Forsvinningen (Sorry Aslak, men med alderen på gnomer er det lite sannsynlig med bestefar for 75 år siden, da foreldre født etter dette ville innebære at jeg maks kunne vært rundt 35, dvs fortsatt barn) og gjennom oppveksten fikk Balder høre mange historier om hvordan det var i Gryta da Forsvinningen herjet som verst og Jzadirunes siste dager, og opparbeidet seg som følge av dette en sunn redsel for magi som barn, som siden i livet utviklet seg til å bli en generell motvilje, om ikke hat, for magi. For det er jo klart at Forsvinningen var en følge av uforsiktige magikere som hadde for mye magi og makt for sitt eget og andres beste, og uten tvil hadde det vært bedre om folk ikke fikk tilgang til magi i utgangspunktet. At folk kunne lære seg å bøye virkeligheten etter egne ønsker uten noen form for begrensning på sine magisk krefter annet enn begrensningen i hva de selv påla seg av tøyler var jo latterlig. Med divine magikere kunne man jo i det minste stole på at guden deres ville passe på at de ikke misbrukte magien sin, og divine magi var jo dessuten en stor hjelp for folk som var syke eller som hadde skadet seg, men arcane magi... Nei, var nok best å sørge for at disse magikerne ikke fikk brukt magien sin i det hele tatt. Og slik tok det til at Balder begynte å studere de magikerne som av og til var innom Rødkløft og lærte seg hvordan de hadde en tendens til å åpne seg når de kastet magi og slik lærte seg sin 'fiende' bedre å kjenne. Av og til hendte det også at han jaktet ned magikere han synes brukte magien sin altfor uvorent, men stort sett livnærte han seg på å lose karavaner og folk gjennom områdene rundt byen, og ble slik en meget dyktig ferdamann.

Den dag i dag har han imidlertid mannet seg opp for å dra tilbake til stedet han hadde så mange mareritt om i barndommen; Gryta. For med alderen har han fått et ønske om å selv ta i betraktning sin foreldres hjemby, ta et oppgjør med sin redsel for byen og ikke minst; Se om han kan finne Jzadirune, og se om han kan hende kan finne den egentlig grunnen til Forsvinningen og slik finne ut hvordan han kan hindre at noe liknenede skjer igjen. For så uvorne som magikere er finnes det ikke tvil om at noe liknende kan inntreffe igjen, og når det skjer har balder tenkt å være der og stoppe det, koste hva det koste vil.

Dette innlegget er endre av Henrik: 30/09-2012 - 14.57

Jeg streeener bort til døren!
0

#11 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 30/09-2012 - 23.47

Henrik nevner definitivt bra alternativene til en god Cleric-prestige-class. En annen mulighet kunne også vært Contemplative, men det høres dårlig ut for en kamp-cleric (tar også en hit til HP med d6 hit die).
Jeg sjekket igjennom alt av 3.5 sources og clerics lider desverre av disse fokusene: Sun-clerics Anti-Undeads (Morninglord of Lathaner, Radiant Servant of Pelor, den i Libris Mortis), og andre meget spesifike deities.
Jeg antar at du ikke har lyst til å gå inn på Exalted Deeds-silliness.

Det er noen andre muligheter jeg har kommet over som ikke skader din casting-evner, men går MEGET hard utover Feat-utvalget og dine veldig få skillpoints (prøvde å se på builden din om Int skulle fått en bedre stat, men det er vanskelig).

Harper Priest (Magic of Faerun): 5 levels prestige class
Requirements:
Alignment: Any non-evil
Skills: Diplomacy 4 ranks, Knowledge: Arcana 4 ranks, Knowledge: Religion 8 ranks, Spellcraft 4 ranks.
Feats: Alertness, Iron Will.
Spellcasting: Must be able to cast 3rd-level Divine spells.
Special: Sponsorship by the Harpers.

d8 Hit Die, 4(!!!) skill points per level. Full casting progression. Cleric BAB og bra Fortitude og Will saves.

Harper Knowledge: Like a bard, a Harper agent has a knack for picking up odd bits of knowledge. This ability works exactly like the Bardic Knowledge ability of the Bard class. If a Harpest priest has Bard levels (or levels in another class with the same ability, such as Loremaster or Harper Scout), her Harper Priest levels and Bard levels (or levels in the appropriate other class) stack for the purpose of using Bardic Knowledge.
Blessings: At each level, a Harper Priest may choose one blessing from the Harper Priest Blessings. Her Harper Priest level plus her Wisdom modifier determines wich blessings she can select. (She ay select a lesser blessing than the highest possible if she so chooses.) She can't choose the same blessing twice.

Harper Blessings
Level + Wis modifier
1: Eldaths Pool - May create water 1/day as a cleric equal to her highest divine spellcasting level
2: Silvanus' Staff - Weapon Focus (Quarterstaff) feat
3: Deneir's Eye - +2 Holy bonus on saves against glyphs, runes and symbols
4: Milil's Voice - +1 Holy bonus on all Charisma-based skill checks
5: Mielikki's Step - Add +10 ft. to speed in light or medium armor
6: Lliira's Heart - +2 Holy bonus on saves against compulsion and feat effects
7: Oghma's Insight - Skill Focus (any Knowledge) feat
8: Selûne's Radiance - Low-light vision (or double range of existing low-light vision)
9: Mystra's Grace - +2 insight bonus on saves against magical effects
10: Tymora's Smile - Once per day may add +2 Luck bonus to single saving throw (can be added after save result is known)Seeker of the Misty Isle er en av mine favoritter, men skill-requirements kan være en veldig vanskelig ting å overkomme, men det er ellers en ganske solid klasse.


Hvis du har lyst til å bytte kjønn og guddom (Eilistraee, tror hun også har War Domain), kan du alltids bli en Sword Dancer (som har noen HELSIKES requirements). Men avhenging av settingen til Alsak kan det hende at dette kunne generelt sett vært en warrior-cleric classe tilgjengelig for alver (noe som jeg personlig ikke ville hatt noe imot siden de fleste alver digger måner og stjernelys og sånne hippie-ting ;) Corellon's symbol er jo også en halv-måne faktisk!).

Sword Dancer (Faiths & Pantheons) 10 levels prestige class
Requirements:
Base Attack Bonus: +5
Race: Elf or Half-elf
Gender: Female
Skills: Diplomacy 5 ranks, Perform 5 ranks (includes Dance and Singing).
Languages: Elven and Undercommon.
Feats: Dodge, Combat Expertise, Skill Focus (Perform), Weapon Focus (any sword).
Special: The character must have seen the sun rise at least once and spent at least one continuous month living on the surface (without entering the Underdark), dancing each night under the light of the moon.

d8 Hit Die, 2 skill points per level, Full casting, Cleric BAB og bra Reflex save. Gir Low-light vision på level 1.

Sword Song: 1st level Sword Dancer can attune herself to a particular sword (magical or not), a process that takes one tenday. During this time, she must be wearing or holding the sword for at least 8 hours each day, and if interrupted she must start again. She may only be attuned in this fashion to one sword at a time. Once attuned to this sword, whenever she wields it the sword sings heroic songs, granting her a +2 Morale bonus on Attack and Damage rolls with the sword and a +3 Morale bonus on saving throws against mind-affecting spells and effects. This ability is a sonic, mind-affecting effect, and can be usef for a maxmimum number of rounds per day equal to her class level plus her Charisma modifier. If this ability is applied to a Dancing sword, the Dancing sword gains the bonus to Attack and Daage, but the saving throw bonus still applies to the Sword Dancer.

Moonlights: At 2nd level, at will and as a free action a sword dancer may cast Dancing Lights. They cannot move more than 5 feet from her body.

Sword Dance: At 3rd level, a Sword Dancer can attune herself to a particular sword (which may be the same sword as her singing sword) in the process described above. Once attuned to the sword, she may use it as if it had the Dancing property. She may use this ability a number of times per day equal to her class level.

Mobility: At 4th level, the Sword Dancer gains this feat.

Maiden's Sword (or Corellon's Sword if a catch-all elf-class): At 5th level, a Sword Dancer gains the ability to craft magic swords as if she had the Craft Magic Arms and Armor feat. This ability only works on her attuned swords, but the magic abilities given to the sword persists even if she loses her attunement to the sword. She may add any properties (including enhancement bonuses) to a sword as long as she meets the property's other prerequisites.

Lesser Spellsong: At 6th level, a Sword Dancer gains the ability to spontaneously cast prepared Cleric spells of 3rd level or lower as any of her Domain spells, just as a good cleric casts prepared cleric spells as cure spells. Any spells she casts in this manner will always have a verbal component, in addition to their normal components. For example, a Sword Dancer with access to the Moon Domain who has prepared Divine Favor (a 1st level spell) may lose Divine Favor in order to cast Faerie Fire (a 1st level spell from the Moon Domain).

Spring Attack: The Sword Dancer gains the Spring Attack feat at 7th level.

Spellsong: At 8th level, the Sword Dancer's Spellsong ability expands to include spells of 6th levels spells and lower.

Sword Shield: At 10th level, as a Free Action, a Sword Dancer may command her Dancing sword to fight in a defensive manner, taking a penalty of up to -5 on the Sword's attacks in order to add the same number (up to +5) to her Armor Class. The changes to the sword's attack rolls and her Armor Class last until her next turn. She can only use this ability on one dancing sword at a time.

------------------------------------------


Nå skal det så sies at jeg sliter fælt med å bestemme meg for min egen build. *sukk* Om ikke Dervish og Blade Bravo hadde to forskjellige våpen-typer for Weapon Focus, så kunne det blitt en gøy kombo...

En build er feint-type, rapier-fokusert og flink one on one.
Swashbuckler 3/Rogue 4/Thief Acrobat 5/Blade Bravo 8


Andre builden er two-weapon fighting, rettet mot slashing våpen, og flinkere mot mange fiender.
Swashbuckler 5/Rogue 4/Thief Acrobat 3/Dervish 6/Tempest 2 (denne er veldig åpen for forandringer. Mest sansynlig ikke Tempest i det hele tatt og istedenfor 2 levels i Fighter, men æsj... Multi-class problemer da.)

Dette innlegget er endre av Selene: 01/10-2012 - 03.10

Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
0

#12 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 02/10-2012 - 10.15

Bare spør meg om diverse klasser/feats/osv er lov i min verden etterhvert som dere kommer på dem ;) På min side er jeg iferd med å skrive en "startpakke" til hver av dere der jeg forteller litt om hvordan dere bor, hva dere gjør ihverdagen, nyttige NPC'er dere kjenner og slike ting som det. Første som får vil bli Ole, jobber med Moradins Paladin Code nå.

Selvfølgelig vil denne tråden fortsette å oppdateres med info om settinger. Butikker og utesteder i Gryta vil følge med neste post.
"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
0

#13 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 02/10-2012 - 12.54

Hit me:

Sense Weakness (Draconomicon). Feat. Krever Combat Expertise og Weapon Focus. Lar deg ignorere et vesen sine første 5 points med DR når du bruker våpenet du har WF i.

Champion of the Wild (Complete Champion). Alternative Class Feature. Mister spellcasting (og dermed tilgang til bruk av wands, scrolls, o.l. også) i bytte mot noen få feats.

Distracting Attack (PHB2). Alternative Class Feature. Mister Animal Companion, fiender du treffer med angrep regnes som flanked inntil angrepet eller din neste tur.

Mage Slayer, Pierce Magical Concealment, Pierce Magical Defence (Complete Arcana). Feats. Screw you magi, spells won't protect you, illusions won't hide you!

Mage Bane (Complete Arcana). Weapon Enhancement (+1). Ekstra skade mot arcane casters og vesener med arcne spell-like abilities. (+2 angrep, +2d6 skade ELLER +2 angrep, +2d6+2 skade avhengig av hvordan man tolker det)
Jeg streeener bort til døren!
0

#14 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 02/10-2012 - 14.53

Vet ikke helt hvilke av disse feat'ene det blir, men kan like godt få greenlight på dem. :D


Agile Athlete (Races of the Wild): Bruker Dexterity istedenfor Strength på Jump og Climb.

Daring Outlaw (Complete Scoundrel) (krever Sneak Attack +2d6 og Swashbuckler Grace +1): Stacke Swashbuckler og Rogue levels for Sneak Attack, Grace, og Dodge bonus.

Underfoot Combat (Races of the Wild) (Small eller mindre, Tumble 10) : Kan gå inn i ruta til fiender som er Large eller større uten å provoke attack of opportunity. Når du er der, så har du effektivt Soft Cover (+4 til AC) mot alle angrep, inkludert fra den du deler rute med.

Deadly Defense (Complete Scoundrel): Når du Fight Defensively, så gjør du 1d6 extra skade med Light weapons eller våpen som du kan bruke Weapon Finesse med.

Two-Weapon Rend (PHB2): Gjør 1d6+strength ekstra skade etter å ha truffet med to våpen.
Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
0

#15 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 02/10-2012 - 23.11

Henrik, tror jeg vil prate litt med deg før du går helt ut i ultra-spesialiseringsland og aldri kommer tilbake igjen.

Anyways,

Sense Weakness: Nope, no Draconomicon stuff. Dessuten, tre feats for det der? Postet bilde
Champion of the Wild: Helt i orden. Litt skeptisk i begynnelsen, men featene passer jo bra til klassen (innlysende nok)
Distracting Attack: Ehm... tror jeg må tenke litt på den.
Mage Slayer er OK. Det er IKKE de to andre, de slo meg som ganske mektige, pluss at "penaltien" ikke har noe å si uansett.
Stiller meg skeptisk til den weapon enhancementen, siden jeg regner med at det stacker med din ACF. Vil som sagt snakke litt med deg før du lager en build som bare er bygd for å slå en bestemt type fiende.


Lene- Alle de featsene ser greie ut i min bok Postet bilde

Som jeg lovet- Butikker og utesteder/Vertshus i Gryta:


Butikker:


Maavus Varehus/Mavuus Importfirma: Egentlig ikke en butikk, men fortjener å nevnes likevel. Maavu Arlintal er kanskje Grytas rikeste handelsmann (ikke-adelige handelsmann, ihvertfall). Han importerer og distribuerer mat, alkemiske produkter, stoff, bøker, magiske gjenstander, møbler... you name it. Det eneste han selger direkte til kundene er bøker, i en liten bokhandel på Lava-Avenyen som også huser hans kontorer og lille leilighet (vanligvis bor han i Rødkløft).

Tygots Gamle Greier: Den gamle halvingen Tygot Mispas driver Grytas antikvitetshandel mens han skriver på sine memoarer. Han har et skarpt øye for kunst og gode kontakter, og vil kjøpe nesten hva som helst av historisk verdi fra eventyrerne som henter de opp fra huler og ruiner. Han holder også en ekte blink dog som kjæledyr, som er kjent for å ha litt flere skrupler i forretningslivet enn sin eier.

Garthûns Importfirma: Maavus rival som bare handler i luksusvarer. Han er temmelig nyrik, og ryktene sier at gullet har gått ham til hodet. Adrick Garthûn er imidlertid en ypperlig leverandør av de fineste viner, tobakker og sukkertøy.

Skies Skattkammer: Den kvinnelige gnomen Skie Aldersun pensjonerte seg fra livet som arkansk eventyrer etter hennes kamerater ble drept av en rasende wyvern. Eventyrlysten hennes ble imidlertid sterkere enn traumaet, så hun åpnet en butikk som spesialiserer seg på kjøp og salg av magiske gjenstander til eventyrere. Hun sluker alle historier hun blir servert, har et bredere utvalg av hjelpsomt krimskrams enn noen andre i byen, og er kjent for å gi "Eventyrer-rabatten" til alle grupper som utmerker seg i hennes øyne.

Godtfotstallen: Halvingen Tippy Godfot tar god hånd om flotte dyr hun selger og kjøper til og av alle i distriktet. Hun har monopol på sitt marked, men har en ærlig nok sjel til ikke å utnytte sin posisjon.

Steinhviles Smie: Den eneste smia i byen som ikke kontrolleres av familien Lathenmire. Eieren, en staut dverg ved navn Phalian, er like stolt av dette som av sitt dvergiske talent og sin lojale kundekrets. Prisene er høye, naturlig nok, men kvaliteten er førsteklasses.

Weers Eliksirer: Den mektige, men pensjonerte trollmannen Vortimax har slått seg på brygging av trylledrikker i mangel på pensjonspenger. Han tjener også noen slanter på å undervise i magi og alkymi på Blåkrater-Akademiet. Weers utvalg av trylledrikker er så og si ubegrenset, men det har sin pris- han er en skuppeløs og grådig ågerkarl.

Ghelves Låser: Keygan Ghelve, en flittig gnom som også pusler litt med magi på fritiden, lager mesteparten av byens låser og nøkler.

Zanathors Provisjoner: Byens kolonial for "eventyrskit". Bjelkar Zanathor er legendarisk; han er nemlig den eneste som har sett monsteret i Kratersjøen. Det finnes ikke tall på hvor mange som har hørt om hvordan uhyret smadret båten hans og tok beinet hans som suvenir. Bjelkar har også noen suvenirer- et trebein, diverse arr og en diger tann han slet ut av monsterkjeften, og som nå pryder veggen over disken hans.

Westkeys Kartemporium: Gnomen Bolar Westkey er en dyktig kartograf som kan by på alle de kart som måtte trenges av byen og Flessin-jungelen. Han har også en bunt gamle skattekart som kanskje, kanskje ikke er legitime.

Utesteder/Vertshus

Den Sleipe Ål: Denne tavernaen har billig mat og drikke, klientell fra arbeiderklassen og lite oppmerksomhet fra byvakta. Ting som skyr solens lys kan lett foregå her.

Morgengryets Tind: En ekstremt fasjonabel klubb for ekstremt rike folk. Medlemskap er dyrt og innvilges ikke om du ikke har kontakter svært høyt på strå. Her møtes kun kremen av kremen for å innta utsøkt mat og drikke, bedrive reaksjon i luksuriøse omgivelser og diskutere viktige forretninger langt fra lekfolks ører.

Den Fordrukne Morkoth: Den mest utbredte teorien om monsteret i Kratersjøen er at det er en uvanlig diger morkoth. Dette vertshuset spiller på det til de grader at sjømonstre i pinlige situasjoner er tegnet overalt på interiøret. Ikke desto mindre er Den Fordrukne Morkoth byens mest populære vertshus: Komfortable senger, god mat, rimelige priser, og et klientell fra de mange samfunnslag. Besøkende i byen havner nesten alltid her. Verthuset og det tilhørende bryggeriet tilhører alven Lady Ophelia Knowlern (se post om adelige).

Det Skjeve Krus er det mest gjennomsnittlige stedet du kan finne i byen. Ølet er billig, så folk flest kommer hit for sitt daglige avbrekk. Da byvakten ofte drikker sitt øl her, er barslagsmål sjeldne.

Den Lekne Nixie er en taverna og dansehall med klasse, eid av den rike familien Aslaxin. Prisene her er utrolig stive, men kun Morgengryets Tind kan rivalisere kvaliteten på det om blir servert.

Minutas Pensjonat: Et billig, men enkelt vertshus. Det har også et dårlig rykte, da eieren nekter å garantere for at eiendelene dine forblir trygge gjennom nattens mulm og mørke.

Messingtrompeten: Dette vertshuset er stengt etter at det gikk konkurs. Kanskje det bare venter på en ny eier?

Oraks Badehus: Orak Steinhvile tilbyr varme, rensende bad til folk som trenger vask eller bare litt avslapning. Billig. bra og godt likt. Dvergen som eier stedet er en pensjonert eventyrer som like rå underholde gjestene sine med historier om hvordan han har drept gnoller, kenkuer og ville dyr for fote.

Kafé Kolibri (Lene, du skal selvsagt få velget navnet på kafèen din selv, dette er bare midlertidig eller hvis du synes det funker ;) ) : Halvingen Natasha Montoya tok over dette koselige etablissementet etter at foreldrene hennes forlot byen. Hun serverer enkel, landlig mat som hun gjerne piffer opp på originale måter. Stedet har en fast kundekrets rundt lunsj- og middagstider som setter pris på kombinasjonen av fred og vissheten om at ingen vet hva den slu halvingen kan finne på å gjøre.

Dette innlegget er endre av Storhertug Aslak: 03/10-2012 - 12.41

"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
1

#16 Bruker er logget av   Valentino 

 • Sheetfighter
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 133
 • Ble medlem: 28/08-07
 • Kjønn:Mann
 • Sted:Oslo
 • Interesser:Diverse
 • Navn:Valentino

Postet 25/10-2012 - 18.01

Når begynner vi på lørdag?
---(╯°□°)╯︵ ┻━┻
0

#17 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 25/10-2012 - 21.33

Glad du spurte, Valle! Det er meg en glede å annonsere at

En By I Lenker, kapittel 1: "Livsbasaren"


BEGYNNER lørdag klokka fire (16.00). Ikke før, ikke etter!
"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
0

#18 Bruker er logget av   Ole von der Fossheim 

 • Rittmeister/ Rock & Roll Nigger
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 538
 • Ble medlem: 05/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: MANN! (Vaktmester)
 • Sted:JEG VET DA FAEN HVOR JEG BOR!
 • Navn:Ole Martin Fossheim

Postet 27/10-2012 - 22.25

jeg likte denne campanien, den var passe ost... litt vanskerlig da.
guppa jobbet bra sammen awesome progresjon.

hva fant vi i rommet med ragamofien eller hva den heter? har ikke skrevet opp.
Postet bilde
0

#19 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 27/10-2012 - 22.52

Takk for igår! Det var mye fart og spenning, får en si XD Og her er deres XP:

Mooks Overvunnet : Postet bilde
-3 korrupte byvakter (CR 2): 1800 XP

-4 Smygere (CR 2. +22 på Hide checks!): 2400 XP
-En Kveler (CR 2. Under scenen): 600 XP
-En Ragamoffyn (CR 3. Flygende skraphaug): 900 XP
-To små monsteredderkopper (CR 1/2): 500 XP
-En mediumstor monsteredderkopp (CR 1. Bassenget var en illusjon!): 300 XP
-En skadet pulveriserer-robot (CR 3): 900 XP
-4 Sortkrypere (CR 3. 2d6 sneak attack!): 3600 XP
Total XP: 11000 XP
XP per spiller: 2750 XP

Bosser overvunnet: Postet bilde
-Grell (CR 3. Sperret inne i fabrikken): 900 XP
-Yuathyb, sortjeger, sjef for smygerne (CR 4): 1350 XP
Total XP: 2250 XP
XP per spiller: 563 XP


Feller forbipassert: Postet bilde
-"A"-dør: (CR 1. Ildvifte): 300 XP
-"U"-dør: (CR 1. Alarm og spøkelses-sigder): 300 XP
-"N"-dør (CR 1. Giftgass): 300 XP
-"R"-dør (CR 1. Demonrotter): 300 XP
-"E"-dør (CR 1. Flammestråler): 300 XP
-"Z"-dør (CR1. Syregass): 300 XP
Total XP: 1800 XP
XP per spiller: 450 XP

"J"-dørene er harmløse.

Suksessful diplomati: Postet bilde
-Lapp, halvorkisk vaktmester: 300 XP
-Keygan Ghelve, gnomisk låsesmed: 900 XP
Total XP: 1200 XP
XP per spiller: 400 XP

Rollespill-XP: Postet bilde
Ole: 75 XP
Henrik: 75 XP
Lene: 90 XP
Valle: 70 XP

TOTAL XP PER SPILLER:
Ole: 4238 XP
Henrik: 4238 XP
Lene: 4253 XP
Valle: 4233 XP


Såvidt jeg vet betyr dette dobbel-ding! Woop woop! Postet bilde Takk nok en gang, og si ifra om dere kan neste Lørdag!

Til slutt, litt musikk jeg synes oppsummerer alt ganske bra:Dette innlegget er endre av Storhertug Aslak: 28/10-2012 - 20.11

"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
0

#20 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 28/10-2012 - 14.13

Vår historie starter en sen kveld på senhøsten/tidlig vinter, like før regntiden skulle til å sette inn. I Gryta's gater ruslet fire bemerkelsesverdige individer rundt, hver av sine egne grunner, da nattestillheten med et ble brutt av et rop om hjelp. Ikke et kvinnerop, slik den hellige dvergekrigeren Sigrain kanskje hadde håpet på, men ropet til en ung mann i smerte og redsel. Et rop om hjelp. Og da våre helter stort sett er gode personer (så nær som en) så nølte de heller ikke med å styrte mot der ropet kom fra, og som ved et mirakel kom de alle frem til et morkt smug samtidig, nesten som om gudene selv hadde konspirert for at de skulle møtes den skjebnesvangre natten. Der var Sigrein Steinhammer, en staut, kraftig og sexy dverg oppvokst i Undermørkets dyp, hvor opplevelser i hans barndom hadde spettet skjegget hans med sølv, slik at hans alder virket større enn det årene tilsa, parat med sin trofaste hammer, rede til å bruke den til å slå Mordin sin visdom inn i hodet på ondt avskum. Natasha Montoya, en intelligent og smidig kårdekriger, nattens beskytter og nedbringer av lømler, kafe-eier og halving extraordinær. Tibarn Willowwind var også der, en ung halvalv, beskytter av frihet, følger av Corellon, søker etter det tapte alvefolk og en helbreder uten like. Balder Fróthleikor, superarisk gnom, beefcake og buemann, ferdamann og magihater, var også der. Sammen gav de grisedeng til to av de tre mennene med ansiktsmaling som overfallt Rufus (tredje flyktet), en ung prest ved det lokale Cuthbert-tempelet, skjønt de drepte ingen av dem. Rufus kunne fortelle at de hadde forsøkt å true ham i forbindelse med at han hadde vært på barnehjemmet og forhørt seg angående deakon, Evelyn, Lusinda og Terrem, fire barn som hadde forsvunnet fra barnehjemmet for fire dager siden. Før de kom noe videre fikk imidletid Natasha øye på en kvinneskikkelse på et tak i nærheten, som når hun så at hun var oppdaget hånlig berømmet våre helter, "Det må jeg si, godt gjort.", før hun spratt vekk over hustakene. Bøllene blir overlevert til vaktene, hvorpå det viste seg at DE også var vakter, som påberopet seg å ha blitt bestukket av en kvinne fra tyvelauget for å skremme Rufus ("Nei nei, vi er ikke medlemmer av tyvelauget, vi er bare korrupte!"), skjønt de ikke visste hvem hun var eller hvorfor hun ikke ville at Rufus skulle bry seg med barnehjemmet. En tur til tempelet senere var våre helter leid av Yenya Urikas, nestøverstkommanderende-prestinnen til å finne barne. Denne kvinnen hadde tydeligvis forstått at NPCer ikke kan løse problemer selv, og at det derimot er meget effektivt å leie inn eventyrere. 4 potions og et divinasjonsresultat i form av en gåte skiftet hender og en natts søvn senere stod eventyrerene utenfor barnehjemmet.

Etter litt vifting med hellige symboler ble de sluppet inn av en eldgammel halving som introduserte seg som Gretchen, bestyrerinne av barnehjemmet. Spørsmål ble stilt, rasistiske små rødhårete barn ble spurt om mareritt, låser ble sjekket, halvorkiske vaktmestre ble gitt dårlig samvittighet, og så gikk ferden mot Keygan Ghelve, låsesmeden som i sin tid hadde installert alle låsene. Da det ikke var tegn på innbrudd, og barnehjemmet hadde alle sine nøkkeler virket det jo lurt å sjekke om kanskje låsesmeden var blitt frarøvet reservenøkkelene sine eller noe. Når de snakket med Keygan benektet han at han manglet noen nøkkeler og påstod at alle mesternøkkelene hans var trygt i safen han sjekket hver dag. Sigrain oppfattet imidlertid at noe var galt med Keygans oppførsel, og når han diskret påpekte at kanskje dette hadde vært ok om de tok en titt selv fikk han et bestemt nei, samtidige som Keygan gjorde kast med hodet mot det forhengskledde bakrommet. Bemerket høylytt at det jo var på tide med lunch og at de hadde tenkt seg til en kafe i nærheten, før de gikk. Keygan dukket imidlertid ikke opp, så skjønt det var tydelig at noen holdt oppsyn med ham, så var han ikke fri til å foreta et diskre møte. Da kvelden kom, etter å ha gravd litt i lokale rykter, troppet våre helter derfor opp til butikken, bestemt på å forsøke å få en privat prat med Keygan når han låste. Han ville imidlertid ikke komme ut, men inviterte dem inn. mens Tibarn og Sigrain snakket med gnomen snek Balder og Natasha seg inn i bakrommet. Det var mørsk og intet var å se, så de holdt seg gjemt i skyggene inntil videre. Da det ikke skjedde noe fisket imidlertid Sigrain frem lanternen sin og tuslet selv inn på bakrommet. Øyeblikkelig ble han angepet av noen som hang gjemt i taket som gav ham et brutalt stikk. Få sekunder senere lå imidlertid skapningen bevistløs og blødende på bakken etter at Balder hadde hoppet frem fra skyggene og ambushet ambusheren. Keygan takket dem dypt, innrømmet at han hadde hadde gitt disse skapningene mesternøkkelene sine da de hadde truet med å skade familiaren hans, en rotte. Great disapprovel for å bry seg mer om en rotte en alle folkene som var frosvunnet fulgte, hvorpå han viste dem veien ned til Jzadirune og advarte dem om at dørene der var farlige å åpne. (He wasn't kidding, that's for sure.) Skapninge tatt med til tempelet, Keygan overgitt også og hans situasjon forklart, gear hentet, og våre helter satte så kursen med trappen mot Jzadirune for å stanse trusselen fra skapningene og redde barna.

Også begynte utrenskingen av Jzadirune. festningen var utifra kartet de hadde fått stor, og i tillegg til dette fant de tuneller som var gravd ut. Det ble først bestemt å følge de orginale gangene, slik at en kunne følge kartet, men en pit-trap dvergen vanskelig kunne hoppe over satte en stoppe for det. Også: traps, traps everywhere! Etter litt villgåing, felleutløsing, edderkopp- og smyger-kamp, forgiftning, samt en nestendød, ble det slått leir for åtte timer. Etter disse åtte timene ble det imidlertid klart at Natasha var blitt smittet av Forsvinningen etter å ha tatt på seg en smittet ioun-stein, med påfølgende massiv cha-damage. Det gikk ikke så mye bedre etter dette, da to små skapninger med 2d6 sneak attack og hidechecks det var til å gråte av nesten drepte Natasha og Sigrain, hvorpå Tibarn var nødt til å bruke all magien deres for å få dem opp på staggered. Imidlertid ble det funnet en del chainshirts og noen juveler, så gruppen staggeret seg ut med disse, fikk solgt dem hos en venn av Sigrain, gikk til tempelet, kjøpte en wand, fikk cure diseaset Natasha (usikkert om dette funket ennå), og generelt helbredet folk. Heltene våre måtte imidlertid tenke på barna, og ved ren viljestyrke brukte de erfaringen de hadde skaffets eg hittil til å foreta en level-up som gjorde gruppen langt hardere. (2 d8 = 8 & 8, d10 = 8, d6 = 4). Bevæpnet med healing-wand, i visse tilfeller doblet hp, og trapfinding satte de så kursen tilbake. Søvn er for pyser. Der andre sier "Hellige PHB, dette er useriøst farlig! Og clericen har ingen spells igjen!" sier våre helter "Push on! Think of the children!". Der andre sier "Hvem i helvete putter elektriske force-fields foran dørene til toalettene?" sier våre helter "La oss åpne alle dørene, til tross for at alle dører har feller på dem! Og av og til disable dem også.". Der andre sier "Har vi seriøst brukt opp 30 av chargene til wanden allerede?" sier våre helter, vel, "Har vi seriøst brukt opp 30 av chargene til wanden allerede?" . Våre helter kjempet seg imidlertid videre gjennom feller overalt, fiender med massiv hide-checks og sneak attack, flyvende hjerner med tentakler og nebb som skyter lyn, beordrer en jetmotor å ikke angripe dem etter at andre har beordret den å angripe dem (great success), og kleshauger som pakker seg rundt spillere, kontrollerer dem, og tvinger de andre spillerne til å gi den kontrollerte spilleren grisedeng for å bli drept tingen. Underveis fant de etterhvert nøkkeler som kunne disarme dørene for dem, fant en trestatue som sa litt om at fastningen var fallt som følge av Forsvinningen, og tok seg en 45 min pause for å se på et illusjonsteater. Under teaterscenen fant de etterpå en chocker fordi hey, hvorfor ikke. noe spor etter de forsvunnede folkene eller barna var det imidlertid ikke å se, men våre helter gir ikke opp. Kun noen få deler av festningen er ennå ikke undersøkt, og snart, snart skal vi finne det vi søker...


Sitat

Låsene er nøkkelen til å finne dem
Se bak forhenget under Gryta
Vokt deg for dørene med tenner
Gå så ned i det malakitt hull
der kostbart liv blir kjøpt for gull
En halv dverg binder dem, men ikke lenge


Postet bilde
Henrik sine tanker så lang:
Jeg skjønner hva Aslak mente når han sa at dette kom til å bli den tøffeste kampanjen vi har spilt hittil. Noen ville kan hende sagt at dette er et naturlig resultat av å være 4 spillere i en kampanje beregnet på 6, men jeg tror ikke dette er tilfellet. Ting startet uskyldig nok med en tomsing som ble overfallt av korrupte byvakter, noe vi lett tok oss av, men lite visste vi hva slags useriøsiteter som ventet oss under Grytas gater. Som så ofte ble sagt under spillingen: This damn dungeon! En ting er at alle dørene var trappet med ting, ofte ting som gjorde et gjennomsnitt på 7 i skade, noe jeg vil kalle brutalt for en første levels kjeller. 6 spillere eller fire, om du ikke har en kompetent rogue (noe vi ikke hadde til å begynne med) eller en gnom (noe vi heldigvis hadde) er dette en håpløs situasjon. Og selv om jeg som gnom kunne åpne en del dører uten problem, var det mange nok som utløste seg uansett. Det er likevel monstrene som sådann som må sies å være det tøffeste her. Ting med hides som alltid gav dem surprise-round. Gjerne kombinert med sneak attack for nok skade på et angrep til å drepe folk i et hit. Og slikt som grellen eller ragamuffynen? Nasty. Men til tross for dette likte jeg den generelle feel-en til kampanjen hittil, og jeg koste meg ihvertfall masse. Ser frem til neste gang.

Vedlagt(e) fil(er)


Dette innlegget er endre av Henrik: 28/10-2012 - 17.16

Jeg streeener bort til døren!
1

#21 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 28/10-2012 - 23.20

THIS DUNGEON!Ellers var det kjempegøy. Utrolig farlig, men veldig gøy. Veldig glad for at vi fikk level-et i løpet av session, ellers ville det vært noen døde karakterer første session.
Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
0

#22 Bruker er logget av   Ole von der Fossheim 

 • Rittmeister/ Rock & Roll Nigger
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 538
 • Ble medlem: 05/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: MANN! (Vaktmester)
 • Sted:JEG VET DA FAEN HVOR JEG BOR!
 • Navn:Ole Martin Fossheim

Postet 01/11-2012 - 20.07

vent litt, jeg er en level 3 paladin, betyr det at Forsvinningen ikke funker på meg.
Postet bilde
0

#23 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 01/11-2012 - 20.42

Jeg har tenkt samme tanken. Men dette er avhengig av om det er en sykdom eller noe annet. Kan jo være en form for curse eller en eller annen sær form for gift, og i så fall er du jo ikke trygge. Nå tror jeg at du med dine solide +9 til fort burde være rimelig trygg unsett, men skader jo ikke å utvise litt forsikitghet.
Jeg streeener bort til døren!
0

#24 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 02/11-2012 - 03.44

Vis innleggOle von der Fossheim sa den 01/11-2012 - 20.07:

vent litt, jeg er en level 3 paladin, betyr det at Forsvinningen ikke funker på meg.


Vent litt, er vi level 3?
Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
0

#25 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 02/11-2012 - 07.11

Vis innleggSelene sa den 02/11-2012 - 03.44:

Vis innleggOle von der Fossheim sa den 01/11-2012 - 20.07:

vent litt, jeg er en level 3 paladin, betyr det at Forsvinningen ikke funker på meg.


Vent litt, er vi level 3?

Dere har jo over 3000XP i følge totalt opptjent erfaringspoeng i Aslak sitt innlegg litt over. Da er dere vel på tredje nivå.
Wow, det var en imponerende blanding av monster og beist.

Dette innlegget er endre av Dani: 02/11-2012 - 07.12


Does not roll for damage, only death!

-D20
0

#26 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 03/11-2012 - 02.18

Oops... gikk helt glipp av den oppdateringen. XD

*oppdaterer Natasha*


*spiller Natasha theme music*Dette innlegget er endre av Selene: 03/11-2012 - 02.21

Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
0

#27 Bruker er logget av   Ole von der Fossheim 

 • Rittmeister/ Rock & Roll Nigger
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 538
 • Ble medlem: 05/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: MANN! (Vaktmester)
 • Sted:JEG VET DA FAEN HVOR JEG BOR!
 • Navn:Ole Martin Fossheim

Postet 03/11-2012 - 22.41

jeg synes vi var effektive i dag og.:D
men virkerlig 14 duergarer + et dverg/troll med hund det var bad.
håper folk ikke synes det var for teit av meg å angripe beholderen :cthulhu: men jeg prøver å spille karakteren min som aberration hater og etter paladin koden.

jeg skal finne ut hvor mye stuff vi skal ha hver, om noen trenger våpen kan jeg lage de blillig for dere. ^^


Postet bilde
0

#28 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 03/11-2012 - 23.23

Må skaffe meg noe Masterwork eller Magisk våpen. Rapier and short sword are my tools.

Gøy session idag, spesiellt å slå Ole på nesten alle cheesy one-liner'ne. :D
Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
0

#29 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 04/11-2012 - 13.49

Takk for enda en flott session! Alle kan notere seg 4825 XP hver (mistet den lange listen pga pc-krøll. Skriver den på nytt senere). Virkelig artig hvor mye en kan få gjodt på en session Postet bilde Kapittel 1, Livsbasaren, er nå fullført!

EDIT: Da er dere faktisk bare snaue 1000 XP unna level 5! VI skipper kapittel 2, Drakthar's Vei, som ble kastet inn kun for substans (nesten ikke noe plot progression, bare for å få partyet til level 4) med god samvittighet. Neste gang vi møtes blir det altså kapittel 3, Regntid, som skal sette dere på prøve. Gled dere!

Dette innlegget er endre av Storhertug Aslak: 04/11-2012 - 21.19

"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
0

#30 Bruker er logget av   Ole von der Fossheim 

 • Rittmeister/ Rock & Roll Nigger
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 538
 • Ble medlem: 05/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: MANN! (Vaktmester)
 • Sted:JEG VET DA FAEN HVOR JEG BOR!
 • Navn:Ole Martin Fossheim

Postet 04/11-2012 - 15.40

ok er det noen som ønsker noe av dette:
2 potions of darkvision
chain shirt (smal size)
studded lether
+2 coposit short bow
silver two bladed sword
darkwood shield
large steal shield
silver symbol of corelon (antar valle)

potions of darkvision er det eneste som er magisk, alt er masterworked
Postet bilde
0

#31 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 04/11-2012 - 17.20

Siden jeg ikke ser en dritt i mørket (hverken Dark eller Lowlight Vision), så jeg tar gjerne Darkvision potions
Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
0

#32 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 04/11-2012 - 19.29

Ja, de potionene er jo tre timers darkvision på flaske de =) Gode å ha til kjellervandringer.
"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
0

#33 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 04/11-2012 - 20.47

Ikke det at masterwork chainshirt ikke hadde vært fint, men tror likevel jeg står over. Viktigere for meg at Lene får den, da jeg antar at hun er mer opptatt av å senke acp sin mest mulig.

Hvor mye mynt og juveler ble det? Jeg har 50 platinum som også må fordeles.

Og bare 1000 xp unna level 5? Går fort gitt.

Postet bilde
Also: This guy!
Jeg streeener bort til døren!
0

#34 Bruker er logget av   Ole von der Fossheim 

 • Rittmeister/ Rock & Roll Nigger
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 538
 • Ble medlem: 05/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: MANN! (Vaktmester)
 • Sted:JEG VET DA FAEN HVOR JEG BOR!
 • Navn:Ole Martin Fossheim

Postet 04/11-2012 - 22.25

3937 gp
8341 sp
10102 cp
2 gems fra gnomby
19 gems fra awesome dvergeland
og penger litt penger for det vi selger senere
Postet bilde
0

#35 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 04/11-2012 - 23.36

Edelstenene er:
-Seks stykker blå kvarts (10 gp hver).
-Fire karneoler (50 gp) hver
-Fire peridoter (75 gp hver)
-To hvite perler (100 gp hver)
-En rosa perle (150 gp)
-To akvamariner (500 gp hver)

Dere kan selge dem for 60% av denne verdien, bruke dem f.eks til å pimpe ut pentøyet deres (jeg kommer med kostnader om dere skulle ønske dette) eller holde på dem til senere.
"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
0

#36 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 05/11-2012 - 00.22

Blir Swashbuckler 2 for meg på 4 level, og pumpet Dexterity til 20.

Kommer ikke til å trenge den Chain-shirten da siden jeg går tilbake til Studded Leather (mindre ACP og bedre Dex-bonus med den).

Dette innlegget er endre av Selene: 05/11-2012 - 00.23

Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
0

#37 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 05/11-2012 - 15.11

Skal vi se hvor mye det blir på hver (utifra gem-pris på 60% og annet på 50%). Antar at ting er masterwork, og at Ole sin gull-mengde inkluderer de 2500 vi fikk i belønning:
4872.12 gp i diverse mynt
1146 gp fra edelsteiner (når solgt for 60%). Bare 19 edelsteiner nevnt av Aslak, så antar at de 2 fra gnomebyen er ukjente?
1242.5 gp fra diverse utstyr (når solgt for 50%).

Totalt: 7260.62 gp

På hver (ikke Henrik): 1865.155 gp
Henrik: 1665.155
Forskjellen skyldes at jeg jo brukte noe av lootet vårt (verd 200 gp) på å kjøpe meg langbuen jeg bruker for øyeblikket.

Folk kan kjøpe ut ting for samme pris som vi selger dem for, som vanlig (aka kjøpe dem ut før vi selger dem).

EDIT: Jeg vet ikke om Ole inkluderte de 50 platina-myntene jeg nevnte. Om han gjorde er alt som over. Om ikke har hver spiller 125 gp til.

Blir forøvrig mer Ranger på meg, med spell-less ACF for Point Blank Shot, upper dex til 19. Får se hva jeg gjør angående animal companion.

Dette innlegget er endre av Henrik: 05/11-2012 - 15.57

Jeg streeener bort til døren!
0

#38 Bruker er logget av   Ole von der Fossheim 

 • Rittmeister/ Rock & Roll Nigger
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 538
 • Ble medlem: 05/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: MANN! (Vaktmester)
 • Sted:JEG VET DA FAEN HVOR JEG BOR!
 • Navn:Ole Martin Fossheim

Postet 05/11-2012 - 17.13

jeg inkluderte ikke de 50 platina myntene, det blir også 164gp ekstra om vi selger våpen vi har lootet.
om det er greit tar jeg fullplaten
Postet bilde
0

#39 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 05/11-2012 - 17.31

Hmmm, glemte fullplaten. I så fall:

Mynt: 5372.12 gp
Gem: 1146 gp
Diverse: 2256.5

Totalt: 8774.62

Til hver (ikke Henrik): 2243.655 gp
Til Henrik: 2043.655 gp

Kostnad for Ole å kjøpe ut fullplate: 825 gp. I tilleg må du iberegne å betale en master blacksmith 2d4×100 gp for å tilpasse den deg, med mindre du skulle ha høy nok armorsmithing til at Aslak mener du kan gjøre det selv.
Kostnad for Valle å kjøpe Silver Holy Symbol: 12.5 gp
Kostnad for Lene å kjøpe 2 darkvision-potions: 300 gp
Jeg streeener bort til døren!
0

#40 Bruker er logget av   Ole von der Fossheim 

 • Rittmeister/ Rock & Roll Nigger
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 538
 • Ble medlem: 05/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: MANN! (Vaktmester)
 • Sted:JEG VET DA FAEN HVOR JEG BOR!
 • Navn:Ole Martin Fossheim

Postet 05/11-2012 - 18.04

Vis innleggHenrik sa den 05/11-2012 - 17.31:


Kostnad for Ole å kjøpe ut fullplate: 825 gp. I tilleg må du iberegne å betale en master blacksmith 2d4×100 gp for å tilpasse den deg, med mindre du skulle ha høy nok armorsmithing til at Aslak mener du kan gjøre det selv.


den var funnet i et dvergefort så det kan jo hende at den passer meg.
Postet bilde
0

#41 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 05/11-2012 - 18.50

Kan jo hende, men med tanke på at vi fant den på et halv-troll har jeg min tvil. Tror nok de fysiologiske forskjellene mellom dverger og halv-troll-dverger er såpass store at "må tilpasses individuelt" inntreffer.

Postet bilde

Dette innlegget er endre av Henrik: 05/11-2012 - 18.51

Jeg streeener bort til døren!
0

#42 Bruker er logget av   Valentino 

 • Sheetfighter
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 133
 • Ble medlem: 28/08-07
 • Kjønn:Mann
 • Sted:Oslo
 • Interesser:Diverse
 • Navn:Valentino

Postet 05/11-2012 - 21.01

er lvl 4 cleric, tok en int boost så int er 12 nå.
---(╯°□°)╯︵ ┻━┻
0

#43 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 05/11-2012 - 21.21

Så er selvfølgelig det store spørsmålet: Ønsker vi å ta noen turer ned til Malakitt-fortet og hente rustningene og våpene til duergar-mooksene vi drepte? Med 20x battleaxe og chainshirt (tror det var det de hadde) blir det til gode 1100 gp (eller 275 til hver) når vi selger det, og siden vi jo fikk tatt alt som var der, så er det både trygt (kanskje) og lønnsomt å hente og selge disse tingene. (Om det var chainmail de hadde blir det til 1600, eller 400 til hver). Og er rimelig sikker på at det burde gå noenlunde greit å få solgt disse til vaktstyrken i Gryta, da de med såpass mange folk sikkert er interessert i våpen og rustninger.

Tror forøvrig jeg er interessert i å kjøpe ut alle juvelene, ihvertfall en del av dem, utifra et "har intet fast bosted i Gryta, vanskelig med mye mynt"-prinsipp, da jeg jo vil spare litt verdier til siden.

Dette innlegget er endre av Henrik: 05/11-2012 - 21.22

Jeg streeener bort til døren!
0

#44 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 06/11-2012 - 10.53

Vel, Henrik, de hadde chainmail, men så er det jo det at menneskestørrelser ikke er det samme som duergar-størrelser. Battleaxene kan dere få solgt.

EDIT: Hadde ikke tenkt å prøve å ordne noe spilling denne uka, da det er andre helge-kampanjer å ta hensyn til. Hvordan er mulighetene neste uke?

Dette innlegget er endre av Storhertug Aslak: 06/11-2012 - 11.17

"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
0

#45 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 06/11-2012 - 14.12

Sant nok, sant nok, men vi vet at det finnes dverger i Gryta (blant annet smeden, samt ekteparet og guttungen som ble kidnappet). Nå vet jeg ikke hvor stor del av befolkningen som er dverger, men da byvakten er 10% av befolkningen skal det ikke så mye til (3-4 %) for at byvakten skal inneholde 20 dverger som kanskje er interessert i rustninger som faktisk passer dem godt (om homogent forhold mellom byvaktene og befolkningen forøvrig). Om ikke annet finnes det sikkert en del private dverger som er nervøse pga det som har skjedd i det siste og som da kanskje er har lyst til å få kjøpt seg litt våpen og rustning til en billig penge slik at de kan forsvare seg og familien sin om noe skulle skje. Vi lever tross i et farlig land, og det er jo nå påvist at skumle vesener lusker i Grytas innvolder, så folk kan umulig føle seg trygge.

Tror mulighetene burde være gode neste uke for spilling.

Dette innlegget er endre av Henrik: 06/11-2012 - 14.12

Jeg streeener bort til døren!
0

#46 Bruker er logget av   Dani 

 • Guild Master
 • Vis galleri
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 1315
 • Ble medlem: 20/08-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Resepsjonsvekter
 • Sted:Oslo - Bjølsen
 • Interesser:Rollespill - Skuespill - Taler/Presentasjoner - Anime - Fantasi - Sci-Fi - Dansing - Filmer - Brettspill - Kortspill - Miniatyrer - PCspill
 • Navn:Dani

Postet 06/11-2012 - 14.45

Vis innleggHenrik sa den 06/11-2012 - 14.12:

Sant nok, sant nok, men vi vet at det finnes dverger i Gryta (blant annet smeden, samt ekteparet og guttungen som ble kidnappet). Nå vet jeg ikke hvor stor del av befolkningen som er dverger, men da byvakten er 10% av befolkningen skal det ikke så mye til (3-4 %) for at byvakten skal inneholde 20 dverger som kanskje er interessert i rustninger som faktisk passer dem godt (om homogent forhold mellom byvaktene og befolkningen forøvrig). Om ikke annet finnes det sikkert en del private dverger som er nervøse pga det som har skjedd i det siste og som da kanskje er har lyst til å få kjøpt seg litt våpen og rustning til en billig penge slik at de kan forsvare seg og familien sin om noe skulle skje. Vi lever tross i et farlig land, og det er jo nå påvist at skumle vesener lusker i Grytas innvolder, så folk kan umulig føle seg trygge.

Tror mulighetene burde være gode neste uke for spilling.

Om ikke annet, så burde en ringbrynje ha nok stål til å bli omsmeltet og smidd til en annen medium/lett rustning, våpen eller skjold for 1/3 av prisen. :teacher:

Does not roll for damage, only death!

-D20
0

#47 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 06/11-2012 - 15.30

Smeden kan sikkert bare ta litt betalt for få rustningen til å passe Sigreid (Full-plate'n altså).

Denne helgen er jeg opptatt, men er ledig neste helg.
Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
0

#48 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 06/11-2012 - 16.18

Nå har jeg mange ting å svare på!

Ole- smeden kan farge om, tilpasse og pimpe Kazmojens full plate for deg for den nette som av 550 gp.

Henrik- Jeg gir deg 10 av 10 for innsats, men tingene er slik: Byvakten får våpen og rustninger fra Lathenmire-familien. Selvsagt kan det suppleres litt, men... og har du virkelig tenkt å traske rundt i byen med en handelsvogn og si "Billig chainmail! Beskytt deg mot det som sier dunk i natten!". Fra spøk til revolver- du kan få kvitte deg med chainmailene til forskjellige kilder for 40% av markedspris.

Hva slags edelstener var de to gemsene?

Spilling neste uke høres foreløpig bra ut.

Neste post skal jeg gi dere litt downtime info... som avisoppslag.
"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
1

#49 Bruker er logget av   Valentino 

 • Sheetfighter
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 133
 • Ble medlem: 28/08-07
 • Kjønn:Mann
 • Sted:Oslo
 • Interesser:Diverse
 • Navn:Valentino

Postet 06/11-2012 - 20.35

jeg ønsker å ta darkwood shielden
---(╯°□°)╯︵ ┻━┻
0

#50 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 06/11-2012 - 20.44

Okay, vil koste deg 127.5 gp å kjøpe ut darkwoodskjoldet.
Noen som ønsker seg noe mer da? Hittil har jeg:

Lene: 2 x darkvision potions

Ole: MW fullplate

Henrik: Gemstones

Valle: Darkwoodshild & silver symbol.
Jeg streeener bort til døren!
0

Del dette emnet:


 • 4 Sider +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Siste »
 • Du kan ikke starte et nytt emne
 • Du kan ikke svare i dette emnet

1 medlem(mer) leser dette emnet
0 medlemmer, 1 gjester, 0 anonyme brukere