Skedsmokorset Spillforening: [D&D 3.5] Himmelbrannkrigen - Skedsmokorset Spillforening

Hopp til innhold

Side 1 av 1
 • Du kan ikke starte et nytt emne
 • Du kan ikke svare i dette emnet

[D&D 3.5] Himmelbrannkrigen Vår neste publiserte kampanje. Gi emnet karakter -----

#1 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 01/05-2014 - 14.54

System: Dungeons and Dragons v.3.5
Sjanger: Epic War Fantasy
Spilleder: Aslak
Spillere: Henrik, Ole, Valle, Lene.

Det er midt på vinteren. Innbyggerne i grensebyen Portjuv skjelver i husene sine. Det har vært stille på nyhetsfronten i det siste, men rykter hører man, og disse ryktene bærer bud om krig. Det sies at Drakus Kulltunge, Keiseren av mektige Ragesia, som etter ryktene var udødelig, har blitt snikmyrdet i et fjernt land. Nyheten sender skjokkbølger gjennom Ragesia og landene rundt. Keiserrikets armeer samler seg under ambisiøse generaler, og ruster til krig for å bevise at Ragesias uovertruffne militærmakt fortsatt står like sterkt. I nabolandet løfter alvekeiser Shaadel på hodet og værer at tiden kan være inne for å gripe den tronen han har ønsket seg så lenge. Under ledelse av den kjølige Leska Merideus trår Inkvisisjonen, Keiser Kulltunges fryktede magikerjegere, frem som en selvstendig politisk faksjon og ærklærer død over illojale magikere, både i Ragesia og i landene rundt. Men spørsmålet alle disse stiller seg er hvor Himmelbrannfakkelen, våpenet som ga Kulltunge uovertruffen militærmakt,
har blitt av...

Det nye året skal til å begynne, og det blir et år i krigens tegn. Om ikke verden skal gå opp i flammer eller bli knust under Leskas jernneve må helter tre frem og lede kampen for de frie folkene!


Velkommen til Himmelbrannkrigen, den nyeste publiserte kampanjen denne gruppen skal igjennom. Historien har fått svært god kritikk, og jeg gleder meg til å se om den er berettiget. Kampanjen begynner på level 1 og skal ta gruppa helt til level 20. Denne tråden er for diskusjon av karakterkonsepter, spørsmål, referater, XP-utdeling og annet rart. God fornøyelse!

INFO OM SETTINGEN:


Himmelbrannkrigen foregår på et forholdsvis stort kontinent bestående av flere riker. Gruppen får god sjanse til å se mange av nasjonene underveis i kampanjen. Her følger informasjon om hvert rike.

Keiserriket Ragesia:
Hovedstad: Ragos
Styreform: Diktatur
Leder(e): Keiserinne Leska Merideus

Det mektigste og største riket på kontinentet vokste ut av små kår. For nesten hundre år siden var slettelandskapene styrt av dusinvis av stammer som kranglet seg imellom og ikke tenkte på stort mer enn jakt og småkriger. Dette forandret seg da Drakus Kulltunge kom. Født av voldtekt mellom en boms og en adelskvinne, viste han tidlig sin politiske kløkt, og viktigst av alt, sin tålmodighet. Hans blanding av makt og slu diplomati forente stammene under hans ledelse, en samling som ble forseglet med blodet til en gulldrage han drepte, og dragens eneste barn, som han tok som trofe. Etter å ha samlet de mindre siviliserte stammene gikk han ikke straks til krig mot sine mer siviliserte naboer, slik en av hans kaliber ville vært troende til. Istedet henvendte han seg til deres ledere, og tilbød dem hjelp mot et større kongerike, Morrus, som hadde presset sine naboer lenge. Kulltunges diplomati vant til og med en allianse med alvekeiser Shadeel. Med koalisjonshæren i ryggen invaderte Kulltunge Morrus, og det var her han avslørte sitt trumfkort: Himmelbrannfakkelen, et symbol på utrolig makt. Den kunne kalle ned stormer av ild fra himmelen som forflyttet Drakus og hærene hans rundt i verden i løpet av et blunk. Morrus hadde ikke en sjanse, og ut av asken sted Drakus nye rike: Ragesia

I en periode fokuserte Kulltunge på å bygge opp riket sitt og holdt fredelige relasjoner med sine naboer. Men sakte utvidet grensene seg, gjerne fordi Kulltunge og hærene hans "steppet inn" for å løse en intern konflikt i et naboland. Sannsynligvis startet han disse konfliktene selv, men det stoppet ikke Ragesia fra å bli det mektigste keiserriket på kontinentet, forent under en leder som tilsynelatende hverken kunne tape et slag eller dø. Men for et par måneder siden, etter nesten ti år uten krigføring, dro Drakus og hans Første Armè til protektoratet SIndaire for å slå ned et opprør. Siden da har ingen sett eller hørt hverken hæren eller deres leder. Ryktene sier han er død...

Inkvisisjonen:
Kulltunge hadde ikke mange fortrolige, men en av dem var en prestinne ved navn Leska Merideus. Leska og hennes følgere tilber ingen gud, men sitt eget hellige kall: Å bekjempe magi som kan utgjøre en trussel for Ragesia (dvs. all magi de ikke kontrollerer selv). Inkvisitorene er maskerte prester som er trent opp til å bekjempe magikere med en rekke uortodokse teknikker. De kanaliserer blant annet negativ energi for å smadre alle magiske forsøk på å motstå dem. Inkvisisjonen er fryktet for sin nådeløse brutalitet. Deres forhørsmetode er å kutte opp håndleddene til sine fanger med metallklør og si "snakk fort":

Det skinnende Riket Shahalesti:
Hovedstad: Calanis
Styreform: Aristokrati
Hersker: Keiser Shaahadel

General Shaahadel ledet en gang en alvisk hærstyrke for en mindre alvenasjon. Han var kløktig, ambisiøs og respektert, og ønsket å forene de delte alverikene under sin ledelse. Dette lyktes han i ved å ta tronen i sitt hjemland med makt før han tvang naborikene under sitt styre, langt mindre subtilt enn hvordan Kulltunge holdt på omtrent samtidig. Ragesia og Shahalesti var allierte i krigen mot Morrus, men Shaahadel spilte kun med for å vinne tillit blant folket til sin alliert. Han aktet å vente til døgnfluen av en keiser døde, og deretter ta Ragesias trone selv. Ettersom om årene gikk og Drakus nektet å dø av alderdom ble alvekeiseren mer og mer frustrert. Og nå, selv om ryktene tilsier at hans tid har kommet, har politiske rivaler i nabolandet slått til og vent Ragesias militærmakt mot han. Shaahadel syder av raseri, og mønstrer sine egne armeer, som fokuserer på kvalitet over kvantitet. Tronen skal han ha, koste hva det koste vil!

Shahalesti er et rike styrt av alver. Selv om menneskene er fler lever de under tilstander som minner om apartheid. Fattige innvandrere blir presset inn i slavearbeid, og hovedstaden er kun for alviske øyne. Shaahadels tidligere allianse med Ragesia og hans rasistiske arroganse har ikke gjort alveriket særlig populært blant de andre landene på kontinentet. Det skal bli spennende å se hva hans neste trekk blir.

Kongeriket Dassen:
Hovedstad: Bresk
Styreform: Føydalt monarki
Hersker: Kong Steppengard og Nimannsrådet.

Dassens status som et monarki har ved flere anledninger vært omstridt. Landet, som stort sett er befolket av mennesker og dverger, består egentlig av ni hertugdømmer, og de har en lang historie med å forsøke og forene seg, før borgerkrig drev dem fra hverandre igjen. Det sies at den eneste grunnen til at Ragesia ikke har invadert er at landet ville vært for komplisert å herske over. En bedre forklaring er nok de mange fjellfortene langs grensen, der dverger står standhaftig vakt mot fienden. Tilstandene har roet seg under Kong Steppengard, som forenet hertugene i Nimannsrådet, en styrende enhet under han selv der de viktigste politiske avgjørelsene kan tas i felleskap.

Dassen er stort sett bare endeløse jorder og skoger, med tusenvis av gårder og små landsbyer samlet rundt hertugenes ni slott. Den eneste besetningen som kan kalles en by er Bresk, der kong Steppengards slott ligger på en stor ås der både mennesker og dverger kan føle seg hjemme. Steppengard har forøvrig sikret sitt dynasti ved å skaffe seg 18 legitime barn.

Lyceum-akademiet:
I kystbyen Seaquen, helt sør i Dassen, ligger det kjente magiker-akademiet Lyceum. Tidligere var det kjent for å utdanne trollmannsduellanter, men nå har det etablert seg politisk uavhengig ved å stifte en bevegelse dedikert til å beseire trusselen Ragesia i krigen som kommer. Gruppen vil stifte god bekjentskap med disse folkene.


Protektoratet Sindaire:
Hovedstad: Turinn
Styreform: Okkupert
Leder: Guvernøren av Sindaire

Sindaire er et skogrikt land befolket av mennesker og nomadiske gnomer. Det er også under Ragesiansk styre, men dette er mest på papiret. De betaler skatter til Ragesia, men guvernøren har ikke stor makt: Landet har sitt eget styre, sin egen arme og sin egen agenda. Nylig prøvde noen byer seg på opprør, men de ble fort og hardt minnet på Himmelbrannfakkelens makt. Sindaire har forøvrig en sterk, folkevennlig bevegelse av gode druider som flyktet fra Shaaladels styre.

Ridderne av Ørnekorset:
Denne sekten med røtter i Pelor driver mange kapeller i Sindaire og omegn. De dedikerer seg til nåde, selvoppofrelse og helbredelse.

OSTALIN:
Et mindre, men krigersk rike. De er stolte av sin kultur og holder seg mest for seg selv. De er ikke på god fot med Sindaire, men tør ikke gå til krig når Sindaire har Ragesias militærmakt i ryggen.

Klosteret av de To Vinder:
Over grensebyen Eresh, mellom Ostalin og Dassen, ligger et munkekloster som dedikerer seg til vindens makt. To brødre ved navn Pilus og Longinus leder klosteret og trener munkene i hvordan man kombinerer styrke i kropp og sin med vindens magi.


Portjuv:
Styreform: Representativt demokrati.
Ledere: Byrådet.

I fjellkjeden mellom Ragesia og Shahalesti ligger, utrolig nok, en fri bystad som heter Portjuv. Byen er bevoktet av både fjell og utallige murer og porter (derav navnet), reist over flere tiår. Byen er legendarisk for å være den eneste som har drevet ut en Ragesiansk okkupasjonsstyrke. For førti år siden inntok Kulltunge byen, reiste en nitti fots statue av seg selv i den, og dro videre til neste erobring. Portjuvs beboere startet en to år lang geriljakrig som til slutt overbeviste Kulltunge om at det ikke var verdt tapet av soldater å beholde byen. Bystaten er ekstremt stolt av sin historie, og nyter livet sitt som en nøytral blandingskultur. Mer informasjon kommer.


OPPTAKT TIL FØRSTE KAPITTEL: Renskningen av Portjuv
Det er Nyttårsaften, og Portjuv ligger i nervøs spenning. Høyeste Inkvisitor Leska Merideus har annonsert at alle magikere som ikke sverger lojalitet til Ragesia skal bli henrettet. En gruppe Inkvisitorer er på vei mot Portjuv nå, og de blir "eskortert" av en liten arme! Byrådet frykter for byens sikkerhet, og har bestemt seg for å gå med på Leskas krav. Byportene er forseglet, og byvakten anholder alle magikere i påvente av Inkvisitorene. Noen har protestert. Gabal, lederen av det lokale magiker-akademiet, mener Byrådet er noen feige idioter som ikke innser at magikerne vil bli henrettet uansett hva de gjør, og at Inkvisitorenes eskorte egentlig er en invasjonsstyrke.

I et annet samfunnslag har Resistansen, en gruppe som har satt seg som mål å forsikre at hverken Ragesia eller Shahalesti tar makten i Portjuv igjen, bestemt seg for å handle. De vil sende noen av sine til Lyceum i Seaquen for å slutte seg til motstandsbevegelsen mot Ragesia. Gjett hvem det er?

Men først må gruppen møte en spion som har vital informasjon for den fremtidige krigen, og unnslippe Portjuv før Inkvisitorene kommer....

HELTEGALLERIET:
-Ole: Sir Arokh Makkrof, Dwarven Knight 7/Dwarven Defender 8/Deepwarden 2/Great Rift Deep Defender 1
-Valle: Callum Ashgood, Halfling Conjurer 3/Master Specialist 10/Archmage 5
-Lene: Sheliya Arhkan, Elf Paladin 5/Pious Templar 4/Champion of Corellon 9
-Henrik: Fader Ursith Makkrof, Dwarven Cleric of Moradin 5/Runecaster 10/Divine Disciple 3

HELTEGRAVPLASSEN:
Foreløpig tom. Vi håper den forblir det =)

KAPITTELOVERSIKT:
-Kapittel I: Renskningen av Portjuv - FULLFØRT Antall dødsfall: 0
-Kapittel II: Innenodtars Ukuelige Ildskog- FULLFØRT Antall dødsfall: 0
-Kapittel III: Skalk Alle Luker- FULLFØRT Antall dødsfall: 0
-Kapittel IV: Den Gale Kongens Bankett- FULLFØRT Antall dødsfall: 0
-Kapittel V: På Oppdrag til De To Vindenes Kloster- FULLFØRT Antall dødsfall: 0
-Kapittel VI: Himmelbrannens Tårer- FULLFØRT Antall dødsfall: 0
-Kapittel VII: På Vandring i Sjelens Gjenklang- FULLFØRT Antall Dødsfall: 0
-Kapittel VIII: Vinterens Kalde Smertesang- FULLFØRT Antall Dødsfall: 0
-Kapittel IX: Drømmefestivalen- FULLFØRT Antall Dødsfall: 0
-Kapittel X: Sov, Du Forbannede Barn- FULLFØRT Antall Dødsfall: 0
-Kapittel XI: Stormens Øye- FULLFØRT Antall Dødsfall: 0
--Kapittel XII: Ørnens Hjerteslag- FULLFØRT Antall Dødsfall: 0

TOTALT ANTALL DØDSFALL I KAMPANJEN: 0


Postet bilde

Dette innlegget er endre av Storhertug Aslak: 13/03-2016 - 02.28

"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
2

#2 Bruker er logget av   Ole von der Fossheim 

 • Rittmeister/ Rock & Roll Nigger
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 538
 • Ble medlem: 05/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: MANN! (Vaktmester)
 • Sted:JEG VET DA FAEN HVOR JEG BOR!
 • Navn:Ole Martin Fossheim

Postet 01/05-2014 - 20.56

Arokh Makkrof

Knight level 1
str 18 dex: 12 con: 20 int 16 wis 10 cha 14

Klan historie


For å kunne fortelle historien om Arokh må vi starte med historien om klan Makkrof sin første store leder Rynnja.
For ca. 250 år siden var klan Makkrof et nomadisk folk som ferdet rundt i det området nå kjent som Keiserriket Ragesia, de var et følge på ca 150 dverger, på leten etter et sted å slå seg ned.
på dette tids punktet var det mange ville barbar stammer som kontrolete mye av områdene som gjorde det å finnet et trykt sted å bo vanskelig, verst av alle var Adamak stammen oppkalt etter dragen Adamar.
Adamak folket til ba rød dragene som guder, de plyndret alt og all de kom over for å gi til dragene.
Dragene var veldig tilfreds med Adamak stammen en stund helt til enkelte av dragene forsvant.
Det viste seg at de ville hadde kidnappet unge drager til en hemmelig hall hvor dragene ble fortært i troen om at om man spiste nok drage kjøtt ville man få krftene til en rød drage.
Lang tid gikk det ikke før dragene fikk mistanke om at noe var galt, men det var alt for sent, de klarte å fange alle dragene i store bur beskyttet med mektig magi, til og med Adamar ble overmannet av horden.
Ypperste presten Devlonar Adamak hadde som mål å bringe Adamar til den store innsjøen nord i Ragesia for å spise dragen alene i troen om at det ville gjøre han til en full drage.
Dette var tilfeldigvis ikke langt unna der klan Makkrof hadde satt opp leir, Rynnja og et dusin andre var på jakt da de så 100 villmenn fra Adamak stamme trekke et digert bur med en enorm rød drage i, buret dro det til en stor hule like ved vannet.
Rynnja bestemte seg for å ta en nærmer tit på hva som hendte, hun sendte resten av jegeren tilbake til leiren sor å fortelle hva de hadde sett mens Rynnja undersøkte nærmere.
Rynnja er var en smidig dverg og klarte lett å snike seg inn i hulen hvor de holdt dragen forbi vaktene og inn i kammeret hvor de oppbevare dragen før "seremonien"
Adamar og Rynnja sto nå ansikt til ansikt, den engang mektige dragen var puttet i et bur helt hjelpes løs, hun spurte hva som hadde hendt og dragen fortalte hele historien.
Etter historien ble Adamar ganske desperat og forlangte at hun skulle befri han, men Rynnja var ikke dum, det sekundet dragen ville bli sluppet fri ville hun bli spist.
Eneste måten hun gikk med på at han skulle slippes fri var på tre betingelser.
Første var at de skulle gjøre et sjel bindings ritual som ville gjøre så at når den ene av de døde så ville den andre.
Andre var at de skulle sammen bekjempe Adamak stammen for å oppresst balansen
Siste betingelsen var at dragene skulle slutte å terorisere landet.
Rynnja viste at Adamar ikke snakket sant når han gikk med på avtalen, men det ville være en avtale lenge nok til at hun kunne kvitte seg med villmennene.
Avtalen var gjort buret ble åpnet og sammen fly de ut av hulen, Adamar var glad han kunne hevne seg på Devlonar, men jobben var ikke gjort.
De ble enige om å møtes en uke senere med resten av klan Makkrof et stykke unna Adamak folkets hq i de nord-vestre fjellene.
Den samme kvelden forklarte Rynnja for klanen hva som hadde hendt og planen hun hadde laget for når dragen ville vende seg mot dvergene, det var klart at kun Rynnja kunne lede de i denne oprasjonen og de 4 beste av klanens smeder samlet seg for å lage det som nå er kjent som Runesverdet . (mer info står under)
Armert med rune sverdet ridende på en rød drage og en liten arme på rundt 100 kampdyktige dverger stormet de leiren til Adamak stammen, det var en brutal kamp, men med det magiske sverdet og rød dragens makt seiret de til slutt.
Når kampen var over og rød dragene frie endret Adamar fort tone, han hadde ikke lenger noen grunn til å jobbe sammen med dvergene å moret seg over ar Rynnja var naiv nok til å tro på hans ord.
Dette var noe Rynnja hadde forutsett så med et lurt smil om munnen aktiverte hun de magiske runene i sverdet, den magiske effekten i sverdet var å absorbere sjeler, siden Rynnja og Adamar sine sjeler alt var bundet ble begge spist av Runesverdet.
Nå hadde Dvergene mulighet til trygt å bosette seg i fjellene som de bor den dag i dag og selv om Rynnja bare var klan Makkrof sin leder i noen dager er hun kjent som den største heltinnen i klan Makkrofs historie.

Postet bildeArokh Markkof var heldig nok til å bli født i hoved familien han har Rynnja blod flytende i sine årer, som den første fødte hadde han retten til å bli ut valgt til klan hode prøven, hver genrasjon har 10 unge dverger som trener med det ene målet å bli leder.
For å kvalifiseres må man enten være første født i hovedfamilien (gutt/jente har ikke noe å si) eller man er en av de 9 andre som velges inn av et organ som heter rådet, (mer info står under) alle stiller likt under opptaket
De som ønsker å bli leder må man bestå tre prøver som starter nåe dvergene er i en alder av 16 år
Den første er "prøven av sinnet" prøven varer i 20år:
Alle i klan Markkof har krav på skole gang, det er ansett like viktig å ha et godt hode som en god kropp og man får ikke jobbe i en av Klanens bedrifter ufaglært, de som er lederkandidater er ikke et untak og har en spesiell lære plan hvor de oner en periode på 20 å lærer politik, historie, etikette, vanerlige fag o.s.v.
Den andre prøven er "prøven av sjelen" prøven varer i 15år:
Det er viktig at lederen har en like sterk vilje og kropp som Rynnja hadde, derfor isoleres lederkandidatene sammen med hverandre i et stort kammer, den eneste formen for komunikasjon med verden er rådet som kommer med forsyninger, tiden i isolat representerer hvordan Rynnja er fanget med dragen i Runesverde uten en noen andre å snakkke med, denne perioden brukes til trening og meditasjon, det er ikke helt uvanerlig at noen blir syke eller dør under prøven.
Den tredje prøven "prøven av blodet" er det kun en av kandidatene som får:
Når de to første prøvene er over får alle en poeng sum fra 1 til 100 basert på hva rådet føler prestasjonen kandidatene har vært, Arokh fikk ikke høyest, Gundlas det hun fikk 96 poeng, dermed fortsetter en spesial trening som rådet holder kun for hun, resten av kandidatene må jobbe andre steder innen for klanen, den faktiske prøven er å klare å løfte/bruke/komunisere med Runesverdet (gjøres kun etter en klan leder er død, frem til da har kun lederen lov til å bruke det.
Det er vanerlig at de som får spesialtrening blir leder, men ikke uhørt at rådet endrer mening hvis de andre kandidatene utmerker seg.
Arokh Markkof har bestemt seg for å gjøre noe stort av seg selv og etter han fikk ridder tittel valte han å se resten av Keiseriket Ragesia, han fikk med seg hornet til hans oldefar som ble blåst under slaget mot Adamak stammen,
Som en dverg av en klan som er stolt over sin arv og kultur vleger han å reise til Portjuv å hjelpe resistansen med å redde magikerene fra de onde inkvisitorene, Markkof klanen har brukt mye magi i alle år så det er openbart ikke ondt, kansje han kan gjøre et navn for seg der å bringe ære til hans klan.

Postet bilde

Runesverdet:
Sverdet er et enormt to hands sverd, egentlig litt for stort for en dverg å bruke, det gjør det ikke lettere at det er laget av adamantin.
Legendene sier at de som bruker det i kamp er dømt til å dø, det er en stor ære å dø i en kamp hvor man beskytter noe viktig for seg og lederen må lede med et godt eksempel derfor har ingen leder av klanen død av alderdom
det er dkorert med de dvergiske runene for "sjel" som lyser svakt

Klan leder:
klan Makkrof sin store leder, bærer av Runesverdet og høyt respektert (lederen må ikke nødvendigvis være dverg, men det har aldri hendt at det ikke har vært det)

Rådet:
Selv om klan lederen er klanenes overhode så må noen ta seg av små jobbene og det fallet til rådet, rådet består av de som tidligere var leder kandidater men ikke ble leder, om klan lederen faller er det rådet som styrer til de velger en ny, om de føler at de som skal ta arven ikke er erfarene nok kan de vente så lenge som 20 år etter at lederen falt med å velge en ny.
klanen er godt intigrert med andre raser og det er ikke uvanerlig at en av rådsmedlemmene ikke er dverg (men de må være i slekt med en dverg, adopsjon er ikke uvanerlig)

Dette innlegget er endre av Ole von der Fossheim: 09/05-2014 - 19.00

Postet bilde
3

#3 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 02/05-2014 - 00.39

Sheliya Arhkan
Postet bilde


High Elf, Paladin of Corellon Larethian: Character Sheet

Født inn i en familie med sterk militær-tradisjon i Det Skinnende Riket Shahalesti, Sheliya har alltid hørt kallet til Corellons høyere makter og for henne var det ett naturlig valg å dedikere seg selv til den hellige tro og bli en kriger av Alvenes Fader. Som ung væpner i trening assisterte hun alveridderen Esherul Qualinesti under Shahalestis anneksering av to nærliggende alveriker, i rikets bevis på makt mot Kulltunges grådighet.
Men, som en ridder av godhet og lov, kan hun ikke si at hun føler seg vel i Shahalesti i disse dager. Undertrykkelsen av andre raser, samt den dårlige stemningen under Shaaladel har gjort at Sheliya følte for å reise ut av landet og finne en egen sti. I noen år har hun nå vært i Portjuv, og gjort ferdig sin spirituelle trening for å bli en fullbyrdig Paladin. Ifjor tok hun del i Drømmefestivalen i byen, og hennes ønske om en mer rettferdig framtid var en av de utvalgte. Hun håper hun kan være en av de som kan bringe det.

Med på ferden sin bærer Sheliya et flott skjold med Corellons symbol på. Det magiske skjoldet tilhørte hennes bestemor, en mektig kriger av Corellon Larethian som vendte en krigsmagiker fra ondskap og over til den gode side. Da hun møtte krigsmagikeren til kamp, valgte hun bare å bruke skjoldet sitt i striden og hun trakk aldri sverdet. Hennes motstander utslitte seg fullstendig fra magien sin uten å være i stand til å felle henne, og hun fikk muligheten til å omvende han til godhet. De to giftet seg senere og det som da ble Sheliyas bestefar forsterket skjoldet til sin kjære med magi. Sheliya har båret dette skjoldet siden hun forlot Shahalesti, for å minne seg selv på hennes forgjengers mot og tro på at det gode vil til slutt seire over det onde.

Dette innlegget er endre av Selene: 04/05-2014 - 00.52

Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
2

#4 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 19/05-2014 - 17.04

Ursîth Makkrof
Vedlagt fil  Fireandstone.png (1.93K)
Antall nedlastninger: 1
Ursîth Makkrof ble i sin tid født inn i en av sidegrenene av Makkrof-klanen som sønn av en billedhugger av noe ry og hans dyktige kone hvis ry innen smedkunst kan hende overlyste hans eget, og som alle andre unge Makkrof-dverger vokste han opp med historiene om Rynnja, Runesverdet og De Hundre og fikk dermed en drøm og et håp om å en dag bli den neste Rynnja, et lysende symbol for fremtidige generasjoner. Hans mål ble derfor å bli en stor leder som Rynnja, men da tiden kom at ni unge dverger skulle velges fra utenfor hovedstammen for muligheten til å ta lederprøven opplevde han imidlertid til sin bitre skuffelse å bli forbigått av andre, bedre kvalifiserte dverger. Hans drøm om å være en støtte for klanen døde imidlertid ikke med hans drøm om å bli en stolt og rettskaffen leder, og etter noen års grubling og meditering konkluderte han med at det individuelles ønske om ære og prestige lett kunne komme i strid med ønsket om å yte godt for felles beste. Videre konkluderte med at De Hundre som hadde støttet Rynnja omfavnet dette konseptet om å støtte og hjelpe uavhengig av personlig kost og hva det måtte gi eller ikke gi deg av etterlevne. For når de hadde blitt med Rynnja, vel vitende om at de kunne dø, var det uten å vite at de ville bli husket for alltid og uten å tenke på personlig ære, og Ursîth bestemte seg derfor for at han skulle bli for klanen det De Hundre hadde vært for Rynnja: En styrke og en støtte, en av de mange som kjempet for en bedre fremtid. Det tok imidlertid noe videre meditering over problemet før han kom frem til hva som ville være den beste måten å støtte klanen på. Til slutt konkluderte han imidlertid med at han nok ville gjøre mest godt i en posisjon hvor han kunne hjelpe med både veiledning og helbredelse, og som følge av dette søkte han seg til Sjelesmedens tempel hvor han ble opptatt som acolytt, til stor glede for han foreldre.

I årene som fulgte ble den unge dvergen mer og mer sikker på at han hadde gjort riktig valg. Sjelesmedens lære harmonerte godt med den unge dvergens egne følelser, og under ledelse av en eldre prest ble han etterhvert usedvanlig dyktig på å presse maksimalt ut av den helbredene magien han gav de som hadde vært uheldige nok til å skade seg. Hans private stuider tok dog en annen vendig, da han gav seg i kast med læren om Runesverdet. Det var i sin tid det makeløse våpenet som hadde satt Rynnja i stand til å foreta det ultimate offeret, og Ursîth ble fasinert av hvordan runene på sverdet tilsynelatende hadde kunnet ligge inaktive inntil deres behov var størst, hvordan man slik hadde planlagt og gjort klar for utfordringer som ennå ikke hva skjedd, og han satte seg etterhvert som mål å selv mestre runeskapingens kunst og slik bli i stand til å settelate seg runer som skulle kunne hjelpe fremtidige klansmedlemmer etter hans egen bortgang. Kunnskapen om hvordan en laget runer som kunne lagre på magi inntil de ble utløst viste seg imidlertid å være kunnskap som enten var bortlåst og kun tilgjengelig for klanens øverste ledere, eller tapt til tidens tann. Da urolighetene mellom Ragesia og Shahalesti begynte å blusse opp igjen ble dog hans tanker noe distrahert av frykt for at det skulle resultere i full krig med tilhørende tap av liv, og han meldte seg derfor frivillig til å foreta en misjonsreise til Porthuv for å styrke båndene til den inneklemte byen, og for å hjelpe til å lindre den skade og smerte som måtte oppstå som følge av konflikten. Han forespørsel ble mottatt med glede av resten av tempelet da noen av de eldre medlemmene hade begynt å uroe seg for hvorvidt en ville risikere å miste kontakten fullstendig med Portjuv som følge av de underlige, ildrelaterte ulykkene som hadde rammet teleporterende reisende, og i håp om å haste hans reise sjenket foreldrene ham et par magiske støvler som hadde være i familien i generasjoner, med lykkeønskinger og et håp om at han skulle få et mer spennende liv enn de hadde hatt.

Ursîths møte med Portjuv ble imidlertid ikke som han hadde håpet, da han ble møtt av en by fyllt med innbyggere som syntes å kun tenke på sitt eget ved og vel, villige til å kaste enkelte til ulvene i det håpe om selv å kunne slippe unna deres kjever, ute av stand til å tenke på fremtiden og uten vilje til å stå opp for de svake og utsatte. Enkelte skikkelige folk fantes det, som medlemmene av Resistansen, de eneste i Byen som syntes å skjønne hva det felels beste ville være. Han tok derfor til å tilbringe den tiden han ikke brukte på å forsøke å lege og hjelpe sammen med medlemmer av nevnte, i det håp at å hjelpe dem ville kunne hjelpe byen. Men krigens skyer formørker horisonten, og hvem vet om ikke hele dalen vil bli slukt av flammer og ild...Jeg streeener bort til døren!
3

#5 Bruker er logget av   Valentino 

 • Sheetfighter
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 133
 • Ble medlem: 28/08-07
 • Kjønn:Mann
 • Sted:Oslo
 • Interesser:Diverse
 • Navn:Valentino

Postet 27/05-2014 - 01.34

Postet bilde

Callum Ashgood

Callum er født og oppvokst i Portjuv, er fra en familie med enestående magikere, Callum har en naturlig sammenknytning med magi. Selv fra en ung alder viste Callum tendenser til å kontrollere hans arkanske energier.
Faren hans, Borin Ashgood kjempet sammen med Gabal for frigjøreslen av Portjuv, men siden frigjøringskrigen så har faren hans vært forsvunnet og familien mistenker at Inkvisitørene står bak hans forsvinnelse
Nå student fra Gabals magiskole, udannet som magiduelist reiser Callum ut i verden for å prøve å finne ut hva som skjedde med faren hans ogom det er noen måte Ragesias jakt på alle magikere som ikke står under dem kan stoppes.

I sitt arsenal så ligger det en Wand med magi som hver medlem i Ashgood familien får når de begynner på skole eller reiser ut i verdenen.
Magiboken hans er også en gave fra Familien, den symboliserer at man fortsetter tradisjonen i familien og at man blir en stor magikere under sin reiser.
De grønn blåe fargene han bærer er samme farge som er i familie-emblemet

Dette innlegget er endre av Valentino: 27/05-2014 - 01.34

---(╯°□°)╯︵ ┻━┻
2

#6 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 20/06-2014 - 14.13

Vår reise startet som reiser flest med et møte i en taverna, et stille sted kalt 'Det Råtne Eple'. Ikke stille fordi det manglet gjester, men stille fordi det var slått planker over vinduene og eieren -Finner- var blitt arrestert av byvaktene i Portjuv – under anklager om 'konspirasjoner mot staten'. Det Råtne Eple var således et ypperlig sted å møtes for de som måtte ønske å unngå statens øyne, og slik hadde det seg at en gruppe individer kvelden der et år glir inn i et nytt møttes for å diskutere hva de kunne gjøre for å letne krigens byrder. Den som hadde samlet dem der var en ung kvinne med kort, nesten hvitt hår ved navn Torrent, en tilhenger av Procan, havguden, og et medlem av Portjuvs legendariske Resistansen. Der var også Arokh og Ursîth av klan Makkrof, ridder og prest, opprinnelig sendt til Portjuv for å styrke relasjonene i disse usikre krigstider; Sheliya Arhkan, en alv ut av Shahalesti, men ulike mange av sine landsfeller og opptatt av individets vé og vel; og Callum Ashgood, en halving ut av Gabal's akademi, og den av de fem som kanskje hadde mest å frykte fra Portjuvs befolkning og deres frykt for inkvisisjonen.
Torrent kunne fortelle dem at Resistansen trengte deres hjelp. En Ragesisk hær var kun en kort dagsmarsj unna, og innen den nådde frem til byen ønsket Resistansen å få smuglet ut noen kodete papirer som en av deres agenter hadde greid å stjele fra Ragesia og få dem til Seaquen i håp om at magikerakademiet der ville være i stand til å løse koden. For hvem vet hva papirene kunne tenkes å skule, hvilke hemmeligheter som ville bli laggt for dagen? Hvem vet hvilken vending krigen kunne tenkes å ta om bare Resistansen visste hva Ragesia forsøkte å skjule? Torrent kunne fortelle dem at papirene for øyeblikket befant seg i et varehus i byen, og at de skulle dra dit og plukke dem opp så snart midnattsklokkene sluttet å ringe, for så å snike seg ut av byen. Lenger kom de imidlertid ikke før de med ett ble vár lyder av fottrinn ovenpå, og menn i sort sprengte seg inn i rommet. Først kunne det virke som om byvaktene var ankommet for arrestere dem for 'konspirasjoner mot staten' eller noe liknende piss, men de sorte uniformene viste fort at dette ikke var snakk om byvakter, men leiesoldater, sannsynligvis med ragesiansk gull i lommene. Stål ble trukket og ølseidler kastet, men kamphanene hadde bare så vidt rukket å krysse klinger før vertshuset ble truffet av en brannbombe som hadde den heldige bieffekt å drepe mesteparten av soldatene i andre etasje, men som også satte bygningen i brann. En kort kamp mellom flammer og ild fulgte, og når blodet etterhvert sluttet å sprute og man hadde fått dratt den eneste overlevne av leiesoldatene ut i gaten kunne en se at hæren tydeligvis var nærmere enn først antatt, for Ragesias berømte drageryttere hadde tilsynelatende startet et bombardement mot byen. En brennende by under bombardement er uheldigvis ikke det enkleste stedet å navigere gjennom, men til tross for paniske folkemengder, drageskapt panikk blant våre helter, en dragerytter som kræsjet like ved dem, og annet tull greide de fem å komme seg frem til varehuset hvor de dvergiske vaktene slapp dem inn.
Det viste seg imidlertid snarlig at Grevlingtrynet de møtte ikke var det ekte Grevlingtrynet, og etter at de hadde uskadeliggjort bedrageren og funnet den ekte Grevlingtrynet forhørte de alven som hadde illusjonert seg som Grevlingtrynet og fant ut at boksen med de hemmelige dokumentene visstnok var i hendene på Shaelis, en alvisk magiker ved Gabals akademi. Etter å ha overlatt alven til de dvergiske vaktene -kollegaer av en dverg som alvene drepte mens de anskaffet seg dokumentesken- skyndte de seg til magikerakademiet, hvor de ved hjelp av en medelev av Callum -en ung mann ved navn Diogenes- greide å ta Shaelis til fange og halte henne med seg til et av Resistansens tilfluktsrom i kjelleren til et av tempelene og tok seg en prat med henne der. Da alle parter var fornuftige og skikkelige folk greide de etterhvert å bli enige om at hun skulle føre dem til alvene som hadde boksen med dokumentene, at de skulle hjelpe alvene å åpne boksen, og at alvene skulle få kopiere papirene mens Resistansen skulle få beholde de ekte.
Etter å ha kommet seg inn i alve-ghettoen ble de dog kontaktet av en mistenkelig (og ond) ravn som kunne informere dem om at den var sendt av Inkvisitor Guthwulf med ordre om å hente esken, men at omm de bare gav den esken kunne de godt få beholde papirene. Det ble takket høflig nei, hvorpå ravnen whinet litt om at Guthwulf kom til å sttraffe den om den ikke hadde med seg esken, ble takket mer bestemt nei, med en formodning om å fjerne seg, før gruppen endelig kom seg inn i bygningen hvor de kunne bli forulempet av alver. Shaelis greide dog å snakke dem ned, og etter litt knoting ble boksen tvunget åpen og papirene inspisert. De viste seg dog å være på et språk ingen snakket, og var mest sannsynlig kodet i tillegg, hvorpå alvene overraskende nok så 'F*** it' og ikke engang gadd å kopiere dem, men lot gruppen få dem med seg. En natts søvn senere greide de endelig å komme seg ut av Portjuv med hjelp av Diogenes, og satte så kursen sørover gjennom fjellene for å komme seg vekk for hæren fra Ragesia sin hovedstyrke kom frem til byen. Veien over fjellpassene gikk dog ikke helt uten problemer, da leiesoldater tydeligvis var sendt etter dem, men de kom seg dog etterhvert over og frem til den brennende skogen Innenodtar, men før de kunne komme så lang måtte de takle 'De lille huset ved den store, brennende skogen'.
Dette huset viste seg å være eid av en notorisk trollmann ved navn Haddin Hanafel, som i sin tid hadde flyktet fra byen sammen med sin kone og datter etter at det kom for dage at han hadde hjernevasket halvbroren sin med magi. Etter at kona døde hadde han lystig fortsatt nevne praksis på sin datter Crystin som nå var et fjernt skall uten egne impulser eller ønsker. Forsøkene på å overtale Haddin om å bli med dem til Seaquen for å unngå inkvisisjonen falt imidlertid på jord saltet av hat mot de som hadde tvunget ham vekk fra byen, og ble heldigvis avbrutt av at ikvisisjonen i form av Bareus og nesten et dusin goons dukket opp, og en hard kamp som endte med Haddins død fulgte. And there was much rejoicing. Det var imidlertid klart at de ikke kunne la Crystin bli igjen, og de bestemte seg derfor for å ta henne med seg til Seaquen under det håp at magikerne der ville være i stand til å hjelpe henne.
Turen gjennom den Innenodtar viste seg dog å ikke være helt rett frem. Tydeligvis ble flammer, folk og fé holdt i livet av en skapning ved navn Ukueligheten som alvene en gang i tiden hadde fanget på bunnen av en sjø og som naturånder nå holdt fanget i fysisk form ved å synge. Ukueligheten var ikke overraskende noe snurt over dette og tvang våre helter til å love å ta en titt på problemet med en blanding av trusler om aldri å la dem forlate skogen og løfter om belønning om de slapp ham fri. Så nå er dilemmaet der. Kan man stole på Ukueligheten? Bør han slippes fri? Har emo-åndene rett i at det er bedre å dø, eller skal man tvinge de som brenner levende til å fortsette å brenne levende bare for at naturåndene ikke skal dø og Ukueligheten slippes fri? Ikke noe særlig til dilemma egentlig, men vi får nå se hva de ender med å gjøre...
Postet bilde
Jeg streeener bort til døren!
0

#7 Bruker er logget av   Ole von der Fossheim 

 • Rittmeister/ Rock & Roll Nigger
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 538
 • Ble medlem: 05/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: MANN! (Vaktmester)
 • Sted:JEG VET DA FAEN HVOR JEG BOR!
 • Navn:Ole Martin Fossheim

Postet 25/06-2014 - 22.53

Loot liste:

Potions:
Cure light x4
Jump x2
Spider Climb x 1
Magic Weapon x1 (Oil)
Scrolls:
Comprehend Languages x2
Erase x1
Expeditious Retreat x1
Knock x1
True strike x1
Våpen:
Mwk Silver Battleaxe
Mwk Battleaxe x3
Mwk Light Crossbow
60 bolts (10 sølv, 10 cold Iron, 40 vanlige)
Mwk composite longbow (+1)
78 piler
Shortbow x2
Rustning:
+1 Chain Shirt
Leather
Annet magisk:
-Renards hestehjelm
-Renards kappe
-Wand of Magic Missile (25 charges)
Annet skit:
-Armlenke av platina
Enlarge Person x1
Cure Light x2
Invisibility x1
Light Crossbow
Scrolls:
Cure Light x3
Wands:
Hold Portal (10 charges)
Postet bilde
0

#8 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 14/08-2014 - 12.45

Er en stund siden jeg har gitt gruppa XP i en real post nå. Dere skal vite at handlingen i Himmelbrannkrigen har gått fremover med stormskritt og at dramaet øker for hver session! Her kommer XPn for...KAPITTEL 4- Den Gale Kongens Bankett- Session 1:


Fiender overvunnet:Postet bilde
-En remorhaz (CR 7)
-En av Kloens kommandanter (CR 5)
-En Criosphinx (CR 7)
-To Ragesianske Infiltratører (CR 5)
-Seks Ragesianske soldater (CR 2)
-Stonum, Ragesiansk Wyvernrytter (CR 6)
-Dractyl, hans Wyvern (CR 6)
-Inkvisitor Crona (CR 4)
-Jaas, den Ragesianske Infiltrasjonslederen (CR 6)

Total Kamp-XP per spiller: 3588 XP

Diplomati-XP:Postet bilde
-Hadde en høflig samtale med Steppengards hemmelige politi (CR 7)
-Samlet vital informasjon om den politiske situasjonen i Dassen (CR 7)
-Presenterte en sterk sak for Seaquen til Kong Steppengards hoff, og gjorde sterkt inntrykk på de tilstedeværende (CR 8 + to hemmelige CR'er)

Total Diplomati-XP per spiller: 3150 XP


Rollespill-XP:Postet bilde
Alle (bortsett fra Lene, som ikke var til stedet): 700 XP


TOTAL XP PER SPILLER:
Ole: 7438 XP
Henrik: 7438 XP
Valle: 7438 XP
Lene: 6738 XP
GM-ens kommentar til sessionen: Henrik og Ole vet sannelig hvordan de skal debattere med sin konge og hans menn.
Dette innlegget er endre av Storhertug Aslak: 14/08-2014 - 13.08

"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
0

#9 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 06/09-2014 - 00.48

Artwork fra boken av hva som skjedde idag, og hva dere kan vente neste gang :)

Vedlagt(e) fil(er)


"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
1

#10 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 06/09-2014 - 00.53

All hail our new overlord, Flying Hammerhead Shark!


Postet bilde
Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
1

#11 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 06/09-2014 - 10.34

Det irriterer meg storlig at den mannlige versjonen er kledd i sort, mens den kvinnelige er kledd i hvitt - om det er ying/yang de går for.

Men uutifra en antagelse om at vi nå er level 10: LOVEN er sterkere, whoop whoop!
Jeg streeener bort til døren!
0

#12 Bruker er logget av   Ole von der Fossheim 

 • Rittmeister/ Rock & Roll Nigger
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 538
 • Ble medlem: 05/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: MANN! (Vaktmester)
 • Sted:JEG VET DA FAEN HVOR JEG BOR!
 • Navn:Ole Martin Fossheim

Postet 06/09-2014 - 22.38

jeg liker faktisk artworken, den er ikke super overdreven, det er det jeg synes er verst i enkelte rollespill bøker.
Postet bilde
0

#13 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 07/09-2014 - 11.48

At det er i sort/hvitt er også et pluss. Jeg liker farger, men i rollespillbøker synes jeg ofte stiliserte fargeløse tegninger blir bedre og gir nedre inntrykk av hvordan ting ser ut enn fargesprakende bilder. Litt på samme måte som at jeg foretrekker sopp-, blomst-, fugle, fiske- og insekt-bøker med tegninger som illustrasjoner fremfor fotografier. Mye tydeligere hva greia med de forskjellige tingene og artene faktisk er.

Mulighet for å legge ut lootliste Ole?
Jeg streeener bort til døren!
0

#14 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 07/09-2014 - 22.40

Ja, det var... *host*... 12376 XP til hver spiller det. Vel fortjent!
"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
0

#15 Bruker er logget av   Ole von der Fossheim 

 • Rittmeister/ Rock & Roll Nigger
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 538
 • Ble medlem: 05/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: MANN! (Vaktmester)
 • Sted:JEG VET DA FAEN HVOR JEG BOR!
 • Navn:Ole Martin Fossheim

Postet 07/09-2014 - 22.54

rop ut om noen vil ha noe

Våpen:
-Trident (small) x4
-Kiano, +1 greathammer (large).
Rustninger:
-Chain shirt (small)
Potions:
-Potion Bracer
-Cure Serious x3
-Cure light x3
Diverse magic items:
-Gloves of arrow snaring
-Cloak of Charisma (+2) and resistance (+2) of the mountebank.
-Ring of Protection (+2) and Counterspelling
-Gloves of Dexterity +4
-Zephyr Shirt (+1 Natural Armor, +2 Con, +5 Escape Artist)-Feather Token (whip) x2

Dette innlegget er endre av Ole von der Fossheim: 07/09-2014 - 22.55

Postet bilde
0

#16 Bruker er logget av   Valentino 

 • Sheetfighter
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 133
 • Ble medlem: 28/08-07
 • Kjønn:Mann
 • Sted:Oslo
 • Interesser:Diverse
 • Navn:Valentino

Postet 07/09-2014 - 23.15

Gloves of dex + 4 om ingen andre skal ha
---(╯°□°)╯︵ ┻━┻
0

#17 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 08/09-2014 - 00.17

Mye morsomt her, men når alt kommer til alt skylder jeg vel partyet litt penger for greiene jeg tok sist, så holder fingrene av fatet inntil videre.
Jeg streeener bort til døren!
0

#18 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 08/09-2014 - 00.38

Har veldig lyst på Gloves of Dexterity +4 selv, da det øker AC'en min pluss at det vil øke min Elegant Strike-skade på neste level. Men jeg er villig til å forhandle. ;)
Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
0

#19 Bruker er logget av   Valentino 

 • Sheetfighter
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 133
 • Ble medlem: 28/08-07
 • Kjønn:Mann
 • Sted:Oslo
 • Interesser:Diverse
 • Navn:Valentino

Postet 08/09-2014 - 06.21

For all del ta de, jeg sa om ingen andre ville ha de

Kan jeg ta Zephyr Shirten da?
---(╯°□°)╯︵ ┻━┻
0

#20 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 02/10-2014 - 00.43

Av og til ber jeg vår lokale regelrytter og hobbystrateg Munthe-Kaas om å gjøre noen prognoser på hvem han tror ville slått hvem om det skulle bli kamp til døden innad i partyet (rent hypotetisk også). Siden denne kampanjens diskusjon strakte seg over hele tre formater jeg foreslo, syns jeg den burde deles med dere alle. Fornøyelig lesning. Her er Henriks siste prognoser! Kommenter gjerne om dere har noen innsigelser, forslag eller protester Postet bilde

1 vs. 1

-Valle har mye crap, men lite som faktisk kan drepe noen av oss. Lene har for gode saves, Ole for mange hp og jeg kan helbrede meg selv/kontre noen av greiene hans, så i en ren 1vs1 stiller Valle noe svakt.

-Lene har høy skade og ok hp, og skjønt ingen av oss er ond og dermed smite-able gjør hun nok skade i nærkamp til at både jeg og Valle vil få problemer med henne, Valle grunnet lite hp, meg da jeg trenger å buffe meg noen runder for å kunne holde tritt med henne.Jeg kan kanskje ta henne ved å buffe noen runde også slenge en hea lfor å fjerne det hun har slått meg ned før vi slåss, men vil bl ijevnt. Ole stiller mer i hennes klasse, men usikker på hvorvidt hans høye hp vil kompensere nok for hans lavere damage.

-Ole har masse hp og godt forsvar, men manglende damage output på egenhånd. Mot Lene er kampen jevn, da begge er melee, Valle vil ikke kunne drepe han, men kan disable ham nok til å stikke av, mens jeg burde kunne gå tå til tå med ham om jeg får buffe meg litt, og om han forsøker seg på defensive stance vil jeg skritte unna og gjøre dette.

Konklusjon:
*Valle kan neppe 'vinne' mot noen av oss om det er til døden, men vil sannsynligvis kunne unnslippe.
*Lene har oddsen i sin favør offensivt, men har ikke stayingpoweren til meg og Ole, og er avhengig av å beholde forspranget sitt.
*Ole tåler alt, men er rimelig svak mot meg og Lene, da defensive stance er ubrukelig mot oss, vi kan selfheale og vi har høyere damageoutput enn ham.
*Jeg kan gå tå til tå med de fleste, men trenger tid for å fikse dette, og vil tape om jeg er uheldig eller uvøren. Magic dog.2 vs. 2
-Valle's ideelle partner er en som kan dra utnytte av disablingen hans, og bør ha en partner som kan drepe ting. Tror Lene er hans beste match, tett etterfulgt av Ole

-Lene er derimot mest selvdreven, men får stort utbytte av noen som kan hjelpe henne mot flyvende fiender eller fiender som kan stå seg mot henne fysisk. Skjønt jeg er en god hjelper vil jeg si at Valle er mer hjelp, da han gir henne ting hun mangler mens jeg gir mer av ting hun alt har.

-Selv trenger jeg noen som kan oppholde fienden noen runder slik at jeg får buffet meg, og nyter da godt av enten disabling via Valle eller ved Ole, skjønt Ole hjelper meg bedre da han kan gjøre noe selv om de greier saves og skit.

-Om vi skulle splitte partyet tror jeg derfor at Valle& Lene burde være ene delen, mens jeg og Ole tar den andre delen. Valleer utmerket support, men mest på debuffen, mens jeg er mest på buffen. Alle er dog stort sett selvdrevne, så kommer mye an på situasjonen. Valle er sånn sett den eneste som overhode ikke greier seg alene, så tror en split up vil avgjøres av hva han må slåss mot.

3vs. 1- Boss Battle:

-Bosser 3 levler høyere enn resten.-Boss har tilgang til flight.-Boss har et minutts preptime-Boss har ikke called outsider flunkies eller en spell selection bygd for å ta resten.

-Final Boss: Callum AshgoodAshgood mangler i forsvarsverker, skjønt med 1 minutt på seg vil partyet møte en Ashgood med GMA, shield og mirror image gående, og kan hende har han også kastet en summon monster eller to. Forsvarsverkene hans vil dog ikke kunne stå seg mot samlet ild, og offensivt er han ikke sterk nok til å kunne ta partyet alene. Skjønt kampen nok vil bli lang om Ashgood spiller slotsene sine riktig vil ikke partyet faktisk være i dødelig fare da de har savsene til å stå imot eventuelle disintegrates, fint tåle å stå i black tentackles til de kommer seg ut og generelt ha nok hp til aldri å falle for langt ned.

-Final Boss: Sheliya ArhkanArhkan vil med et minutt på seg ha tid til å kaste både bulls strength og divine favor, og slik øke sitt allerede imponerende damage output. Divine Defense vil øke forsvarene hennes, og med en høy bab og attack vil hun ved hjelp av combat expertise bli hard å treffe samtidig som hun gjør dødelig skade. Dette, lay on hands og partyets lavere damage vil medføre at hun sannsynligvis downer en, men vil bli slått til marken uten flere tap enn det.

-Final Boss: Arokh MakkrofMye hp, høy ac og 'you shall not move'-powers gjør Lord Makkrof til en formidabel tank, men en tank som lider under å svinge en øks uten andre måter å øke skade enn rå styrke.Han vil derfor være en lang og tøff kamp, men en uten tap,da han ikke kan holde tritt med skaden partyet påfører ham og må splitte fokusen sin mellom clericen som kan heale party members og paladinen som kan skade ham hardt, og derfor vil være ute av stand til å drepe noen med mindre paladinen må slåss med ham alene for lenge.

-Final Boss: Ursith MakkrofMed ti runders preptid er Fader Makkrof bildet av en CoDzilla. Per day-runer medfører at spellsene hans ikke er nevneverdig svekket av buffingen, og med en greater dispel i counterspell-ringen er han ikke så sårbar for en greater dispel som en kunne håpet. Mellom shield of faith, magic vestment, Loven, superior resistance og Divine Shield er han en tank med høy ac, høye til middels saves, og en DR partyet vanskelig kan komme seg rundt, og en strategisk plassert heal gir ham enorm staying power. Under airwalk, divine power, righteous wrath of faithful og divine favor vil han gjøre knusende skade på enhver dum nok til å komme nær ham, og med mindre Ashgood har to greater dispel på lur er spillernes beste håp nesten å holde ham fra livet inntil rounds-buffene hans går over. De vil no vinne da action-økonomi, men ikke uten ihvertfall et tap, kanskje to.

I orden fra vanskeligst til lettest: Broder Makkrof, Sheliya Arhkan, Lord Makkrof, Callum Ashgood

Dette innlegget er endre av Storhertug Aslak: 02/10-2014 - 00.51

"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
0

#21 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 02/10-2014 - 01.11

Må si meg enig med tallene der. Er heller ikke misfornøyd med andre plass. ;)

Bare vent! Neste level blir det Power Attack og om 6 levels til kan jeg gjøre Corellon-Smite på dere som ikke bryr seg om du er ond eller ikke. :D Moar damage!
Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
0

#22 Bruker er logget av   Ole von der Fossheim 

 • Rittmeister/ Rock & Roll Nigger
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 538
 • Ble medlem: 05/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: MANN! (Vaktmester)
 • Sted:JEG VET DA FAEN HVOR JEG BOR!
 • Navn:Ole Martin Fossheim

Postet 09/10-2014 - 20.49

Da blir det penge fordeling til folket har da samlet all gjeld, ble litt små peng som havnet i party kassa men ikke nevne verdig mye.


Lene - 17150 gp

Valle - 20150 gp

Ole - 29650 gp

Henrik - 29650 gp

og en ioun stone til alle, AC til folket Postet bilde
Postet bilde
0

#23 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 09/10-2014 - 20.53

Hellige kriger, det var det mye penger! Tror det er tid for å oppgradere utstyret mitt gitt.
Jeg streeener bort til døren!
0

#24 Bruker er logget av   Valentino 

 • Sheetfighter
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 133
 • Ble medlem: 28/08-07
 • Kjønn:Mann
 • Sted:Oslo
 • Interesser:Diverse
 • Navn:Valentino

Postet 09/10-2014 - 21.31

Anta at jeg bruker 18000 på å begynne å lage mitt headband of intellect +6
---(╯°□°)╯︵ ┻━┻
0

#25 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 03/11-2014 - 00.55

Mer artwork av ting dere har sett og møtt ^^

Vedlagt(e) fil(er)


"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
1

#26 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 03/11-2014 - 03.05

41 - herregud, han ser like ille ut som navnet sitt.

Fayne - utrolig kult svart/hvitt bilde.

Spøkelsesprossesjonen - ok, det ser litt mer creepy ut enn det jeg så i hodet mitt, som var egentlig bare utklipp av "Procession of the elves" fra Fellowship of the Ring extended edition.

Vile oak - yup. Evil Dead.

Drow-berter - sååå teite våpen!

Rhuarc - "I have a dark and painful past, and stuff. Tormented soul is my middle name" er alt jeg tenker når jeg ser på denne tøsen.

Ursus - lol serious business is serious business. Skikkelige menn bringer både spyd og sverd til strid!

Shalosha - hun så faktisk mye tøffere ut på bildet enn jeg forestilte meg.

Shahadeel - Daddy Pimp. Emperor Nazi Pimp of Racistland.

Kulltunge - oi oi! Farger! Har vært veldig kule bilder så langt, men denne går nesten ned til skikkelig nybegynner-niva følelser. Flatt, rare linjer, en dynamisk posering som egentlig ser lite dynamisk ut.

Leska - "hell hath no fury like a woman scorned". Utrolig kult bilde da. Leska som en av de virkelig store BBEGs i historien fortjener et skikkelig portrett som dette som får henne til å se vakker, imponerende og jævlig bat-shit crazy creepy ut alt på samme tid. Denne for lov til å bryte med sort/hvitt stilen som har vært gjenganger tidligere.
Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
1

#27 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 04/11-2014 - 12.48

Jah, så var det tid for at Kulltunge-nissen kommer i sjelesleden sin med XP til de snille eventyrerne, og kull til de slemme, da!


Folk og fe som ble overvunnet:Postet bilde
-4 onde, onde eiketrær (CR 9)
-En tropp av Shaahadel's lydige bikkjer soldater (EL 13)
-Cathelyn, Kathery og Katcha, en trio av semi-interesserte succubier (CR 7)
-Daugran, Nabthatorons fattige fetter (CR 13)
-Nihilheim, basilisken i mørket (CR 12)
-Rhuarc (CR 18)

-Inkvisitor Etienna (CR 13)
-Inkvisitor Ursus (CR 12)
-Nahrem, alvenekromantiker (CR 12)
-Karedan, Ragesias Røde Baron.... Ridder (CR 12)

Høyerestående alver dere godsnakket med:Postet bilde
Prinsesse Shalosha og livvakten hennes Rihalles angrep dere aldri, og dere godsnakket vel heller ikke noe særlig med de. Jaja.

Laverestående alver dere godsnakket med:Postet bilde
-Fayne, skogalven (CR 15)
-Yvonnel, svartalven med knivpisken (CR 16)
-Quillathe, svartalven med tvesverdet (CR 16)

Ting dere eller gjorde for å havne på listen over snille barn:Postet bilde
-Begravde Syana og alvegutten i skogen. Reddet Katrina (CR 13). Tolererte Gregors tilstedetværelse. Var villige til å ofre livene deres heller enn å drepe en Ghale (CR 12) og en *innpust* åttehodet half-fiend pyrohydra med class levels i WIlder (CR 12.

Ting dere MUNTHE-KAAS gjorde for å havne på listen over slemme barn DICKS:Postet bilde
-Ga den bevisstløse Rhuarc buksevann og stjal moren hans. (-1000 XP)

XP TOTAL: 23666 XP. Bortsett fra MK, som får et stykke kull. Neida. Full XP til alle! =DPostet bilde


Dette innlegget er endre av Storhertug Aslak: 04/11-2014 - 12.53

"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
0

#28 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 04/11-2014 - 14.19

Tror en fyr som ser ut som Rhuarc har fått mye buksevann i sin tid, for å si det slik.

Men er mer enn nok til å nå level fjorten, så for øyeblikket er jeg

Cleric 5/Runecaster 9

og får en økning av rune Power evnen min til +3 (som ikke hjelper så mye, men er greit å ha).
Jeg streeener bort til døren!
0

#29 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 09/11-2014 - 12.45

Gir dere XP med en gang, jeg. Sømmer seg bra ^^

Skal vi se, hva var det dere tilintetgjorde i går.... en hel haug av ting. Orker ikke å liste i dag.

Men totalen er....

TOTAL XP PER SPILLER: 17288 XP


Huzzah! Tror desverre ikke det blir dobbeding. Slenger på litt spillerinspirert bonusmateriale som plaster på såret ;)

Se frem til neste gang, da blir det virkelig dramatisk!

Vedlagt(e) fil(er)


"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
1

#30 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 09/11-2014 - 13.27

Ursith tittet ned på runen han holdt på å arbeide med. Han hadde for lenge siden funnet en måte runene kunne
styre magien han puttet inn i dem, men hvorfor skulle en liten krumning her og der styrke en spell som kom
utenfra? Runen i seg selv var jo ikke magiske, ikke egentlig, de var kun en beholder, på lik linje med et krus
eller en flaske var en beholder for væsken inni dem. Det var ikke som om et godt laget krus fikk ølen i det
til å smake bedre, så hvorfor skulle designet på runen maksimere effekten til spellen i den? Hmmm, hva hvis...

Han begynte å kaste en spell, men istedenfor bevegelsene til spellen selv forsøkte han å tegne runen han
vanligvis ville brukt til å holde magien, lot gestikuleringen som manet frem spellen gli sammen med runen som
holdt den, og med et blaff av hellig energi og ild ble et nærtliggende tre forkullet. Ursith stoppet et øyeblikk for
å føle på ekkoet av spellen som raskt sev vekk fra sinnet hans. Jo, den var absolutt sterkere enn det den hadde
vært uten runegestulikasjonen. Ikke mye, nesten ikke merkbart, langtifra den maksimeringseffekten han kunne fått
til med metall og edelsteiner. Men det var en god start...
Jeg streeener bort til døren!
1

#31 Bruker er logget av   Ole von der Fossheim 

 • Rittmeister/ Rock & Roll Nigger
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 538
 • Ble medlem: 05/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: MANN! (Vaktmester)
 • Sted:JEG VET DA FAEN HVOR JEG BOR!
 • Navn:Ole Martin Fossheim

Postet 26/11-2014 - 15.46

Aslak sa at det var lite loot denne gangen, jeg er ganske fornøyd

Våpen
+1 quarterstaff
+1 greathammer x2
Javelin of Lightning x12


Rustninger:
+3 mithral chain shirt
+2 mithral buckler
+1 spiked full plate x2


Rods
Absorpation x2 (full ladede)


Ringer:


Friend Shield (par)
Protection +2

Scrolls:
Regenerate x4


Staffs:
Healing (25 charges)
-Life (10 charges)


Wands
CLW x 8 (50 charges på alle)
CMW (20)


Andre Magic Items:
Mask of Inner Death
Crystal Ball w/telepathy
Handy Haversack
Tiara of Charisma +4
amulet of natural armor +2
Boots of Striding and Springing and Dexterity +4, Ioun Stone of Insight +1
Belt of Strenght +4 x2
Cloak of Charisma +2 x2
Hurling Bracers x2
Horn of Blasting
Bead of Force x2

Dette innlegget er endre av Ole von der Fossheim: 26/11-2014 - 16.00
Grunn til endring: derp

Postet bilde
0

#32 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 01/02-2015 - 16.39

Den store turneringen nærmer seg, hvor de mektigste av helter skal slåss mot hverandre og en gang for alle avgjøre hvem
som er den virkelige pokemest- Vent, feil sjanger!

Men det stemmer at en stor kamp nærmer seg, en episk turnering mellom de mektigste at planetens helter skal bryne seg
mot hverandre og ganske ukarakteristisk forsøke å voldelig myrde sine nærmeste allierte kun for den glede å se dem skrike i
smerte og falle livløse til marken foran dem, samt flyktig ære. Men hvem er egentlig disse heltene? Hvor kommer de fra? Hva
får du vite om dem med en god knowledge(Local)-check? Vi her i
Grytas Trompet har sendt våre beste reportere ut for å foreta
gather information-checks, og vi bringer våre lesere denne eksklusive overikten over individene som snart skal barke sammen
i en kamp om liv og død.
..

Sigrain Steinhammer
Fra en barndom i mørket og ut i lyset, herdet av kamper mot aberrations og styggdom kommer vår første deltaker, Grytas egen
sønn, byens største dranker og folkets beskytter,
Sigrain Steinhammer av Troens Våpen! Bevæpnet kun med sitt ønske om å
bidra til å skape en bedre verden er denne staute dvergen etter ryktene nærmere i slekt med et jerngolem enn med dverger,
så og si udødelig og i stand til å ta deng som ville redusert adamantine til skrapjern uten å blunke.Etter ryktene er han i besittelse
av en immunitet til magi som etterlater trollmenn i tårer når de ikke kan gjøre annet enn å se magien sin prelle av på ham der han
sakte, men sikkert knuser all motstand med den mektige hammeren sin som forårsaker jordskjelv når han svinger den. Hvordan
noe levende vesen kan håpe på å stå seg mot en slik motstander er hinsides våres fatteevne, og vi håper loven om assisterte
selvmord er endret fra å være ulovlig innen turneringen starter, da det å gå i duell mot denne dvergen ikke kan omtales som noe
annet.

Callum Ashgood
Vår andre kandidat er en halving som stammer fra en liten grenseby mellom to mektige stater på andre siden av havet. Skjønt
denne mektige magikeren etter ryktene er i stand til å endre og vri på omgivelsene rundt seg etter egen vilje, har vår reporter
greid å grave frem informasjon som tilsier at den godeste Callum Ashgood aldri fullførte sin skolegang ved det lokale magiker-
akademiet av uvisse grunner, men egentlig er selvlært, mer som en sorcerer enn en wizard, og det virker uklart hvorvidt den
godeste Ashgood har retten til å kunne kalle seg wizard, da han mangler den akademiske bakgrunnen de fleste trollmenn
tilegner seg før de ikler seg en såpass prestigetung tittel. Det finnes likevel ingen tvil om at han har mektige triks i ermet, og
er trent i trollmannsduellering, så skjønt hans kvalifikasjoner som wizard kan hende er uklare, så er hans rykte som mektig
magiker alt annet enn luftspeilinger og løse ord, i motsetning til hans utdannelse.

Nicholas Sayre
Utdannet ved vårt eget Blåkraterakademiet er vår tredje deltaker også et medlem av Troens Våpen, en mektig vismann som
har en så altomslukende kunnskap om magi og dets vesen at han er i stand til å redusere magiske vesener som demoner
og drager til skjelvene, hjelpeløse krøplinger med noen få ord, og så elsket av gudene at han er i stand til å kaste alle former
for himmelsk magi uten begrensninger eller problemer. Nicholas Sayre var etter det vi har hørt vital i kampen mot de demonske
hordene som truet vår by, og skal etter sigende ha plukket den beryktede og legendariske røddragen Krokfjes fra himmelen og
kastet ham til marken ved kraften av sin vilje alene, og skjønt han sies å være en fredsommelig og ikkevoldelig mann kan vi ikke
annet enn å ha medlidenhet med de som måtte være dumme nok til å vekke hans vrede.

Arokh Makkrof
Slik dagen har sitt motstykke i natten, slik har også godhetens krigere sine motstykker i mørket. Skjønt ryktene tilsier at dvergen
kjent som Arokh Makkrof liker å bli tilkalt som fyrste, har han ingen annen tittel enn den til en lavtstående ridder, skjønt om ryktene
om hans besittelse av et masseødeleggelsesvåpen av horribel styrke kan hende forklarer hvordan han kan kalle seg slikt ustraffet.
Etter sigende skal denne krigerske dvergen ha deltatt i motstandskampen mot en overveldende styrke som invaderte hans hjemland,
men ha tilbragt like mye tid som på å slåss mot invaderende styrker på å rakke ned på lederskapet av resistansen og på å så splid og løgner
om deres dyktighet. Ryktene sier også at han benyttet kaoset under angrepet på en fremmed by til å slå en pakt med onde makter for å
få sitt egen kongerike, visstnok et mørkt og dystert rike der
Arokh Makkrof holder stålkontroll på rikets eneste matkilde og fråtser i
dyre delikatesser uten tanke på rikets forøvrige beboere. Han har likevel rykte på seg for å være en mektig kriger, skjønt en som ikke vil
la sine motstandere flykte, men olmt holder dem igjen og tvinger dem til å slåss videre inntil den bitre ende...

Natasha Montoya
Vår femte deltaker er kjnet som Grytas dyktigste duellist, medlem av Troens Våpen, en ung halving som etter sigende kan løpe på vegger,
leker seg med å slåss mot kjemper, og innehar et magisk øye som er i stand til å skue inn i fremtiden og gjør det umulig for noen motstander
å overraske henne eller treffe henne, da ethver angriper vil finne at når han slår mot henne har hun allerede flyttet seg til et sted sningen hans
ikke er, slik at han kun treffer luft. Kjent som en forkjemper for de svakes rettigheter og likehet mellom rik og fattig er hun elsket av folket (og
ikke få av de unge mennene i byen om ryktene er sanne), med ett intellekt like skarpt som klingen hun bærer og minst like kjapt er hun visstnok
folkets favoritt i den påkommende turneringen, og da en tittel som Grytas Dyktigste Duellist ikke kommer enkelt kan en ikke annet enn å håpe
at hun har medlidenhet og ikke ydmyker sine motstandere for hardt når turneringen starter.

Ursith Makkrof
Vår sjette deltaker er etter sigende en hellig dverg, tilhørende Moradins presteskap, men etter sigende har den godeste Fader Makkrof sjokkerende
liten kunnskap om sin egen gud, men skal ha blitt med i presteskapet ikke grunnet en sterk tro, men i håp om å oppnå større makt. Ryktene sier også
at den godeste dvergen visstnok skal ha kommersialisert sin guds hellige symboler og solgt dem som helbredende talismaner, mer som en simpel
kjøpmann enn som en prest. At en dverg skulle tilrøvet seg sine eldres kunnskap for å anvende dem til sine egne formål på denne måten virker sjokkerende,
men vår reporter har ikke funnet noen indikasjon på at ryktene er sanne. Tvert imot har dyper gransking av Fader Makkrof avdekket at han tilsynelatende
bærer på en demonsk kling innsatt med mørke edelsteiner hvor sjelen til hans mektigste fiender er fanget, for all evighet forhindret fra å entre etterlivet.
At en prest av en god gud skulle kunne foreta slikt mørke gjerninger uten å falle har resultert i rykter om at han egentlig ikke tilber Moradin, men er et
medlem av den forhatte Vecna-kulten, skjønt det hittil har vært umulig å bevise noe. Uavhengig av hvilken allianser han egentlig har og hvor troen hans i
sannhet ligger finnes det ingen tvil om at denne mørke presten er en mektig magiker som har drept utallige mennesker og som ikke bør undervurderes
om du ønsker at sjelen din skal unngå evig fangenskap.

Merric Darros
Vår syvende deltaker kommer også fra Troens Våpen, den mektige halvingen og magikeren Merric Darros, kjent som en populær gjest på Blåkraterakademiet,
og viden anerkjent som en av de største trollmennene i sin generasjon. berømt for å ha en viljestyrke som har tillatt ham å rusle gjennom snøstormer
ubeskyttet er Merric Darros høyt respektert av sine allierte og endre høyere fryktet av sine fiender, kjent for å ha oppnådd en så stor beherskelse over
isens element at intet kan beskytte dem hans vrede faller på mot kulden han slynger mot dem, etter sigende så intens at han har drept isdjevler med
den. Kjent for et lynende skarp intellect, en vinnende personlihet og en fleksibilitet innen elementalmagi som setter andre magikere i skammekroken
er Darros mektig nok til å kunne snu slag nærmest alene, og det synes vanskelig å forstå hvordan noen skal kunne stå seg mot den magiske vreden Darros
er i stand til å slynge mot sine fiender.

Sheliya Arkhan
Turneringens siste deltaker er fra et hellig alverike langt mot øst, skjønt etter det ryktene forteller er den godeste
Sheliya Arkhan langt fra så ærbar som fyrsten
som hersker over hennes hjemland. Etter sigende snudde hun ryggen til sitt hjemland like før begynnelsen på en stor krig, og skal etter sigende ha hjulpet
fiender av hjemlandet med å senke en av alvenes flåter mens den lå for anker under et diplomatisk møte, visstnok i et forsøk på å assassinere prinsessen
som var sendt der for å forhandle om mulighetene for fred. Frøken Arkhan ryktes å være en arrogant og rasistisk alv med en iboende tro på sin rett som alv
til å myrde alle ikke-alver som ikke er pene nok til å fortjene å leve, og skyr etter sigende ikke vekk fra å benytte seg av taktikker der hun slår etter sårbare
punkter mens fienden er okkupert, bare for å trekke seg unna før de kan retaliere heller enn å forsøke seg på en ærebar kamp. Videre skal hun på ukjent vis
ha bundet en hel stamme med féer til sitt egent liv, kan hende for å forhindre represalier fra hjemlandet sitt, da det sies at skulle hennes liv ende, så vil
féene dø med henne. Hun skal likevel være en mektig kriger selv når hun tvinges til å slåss ærbart, og skal ha myrdet mange hellige menn i sin tid, med brutale
angrep som nærmest kuttet dem i to, så hun kan langt fra undervurderes, og vil neppe nøle med å utnytte enhver åpning dersom hun tror dette vil gi henne seier.

Jeg streeener bort til døren!
2

#33 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 08/02-2015 - 15.10

Hold dere fast gutter og piker, det er tid for mer synsing med Munthe-Kaas!
Turneringen nærmer seg med stormskritt, og det er da tid for at armlenstrateg Munthe-Kaas skal forsøke å gjette hvordan ting
vil gå mens han fortsetter å være bias mot sine egene karakterer fordi dette føles godt for selvbildet hans uavhengig av hvordan
virkeligheten egentlig oppfører seg. Visse regler må vi dog operere under dersom man skal kunne gjette seg til noe som helst,
og jeg kommer til å anta at disse er i effekt (Disclaimer: Sannsynligvis andre regler under selve turneringen):
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Alle har 20 class-leveler (Selv Natasha som sånn sett får en liten fordel, da templated)
- Alle magikere får kun ha en identisk spelliste under alle kamper, ingen er skreddersydd for noen spesifikk karakter, MEN alle
var klar over at de måtte slåss one-on-one mot humanoide motstandere i dag og har fått utarbeidet en liste utifra dette. I tillegg
gjelder følgende restriksjoner:
- Alle har bare fått vite 'Du må slåss om 2-3 timer', og derfor er det bare spells som varer 10 min/level eller lenger som er
tillatt kastet før bufferundene, disse må være de samme uansett motstander.
- Alle får 3 runder prebattle til å buffe seg/gjøre skit, MEN dette er ikke i området hvor de slåss, de blir teleportert eller noe dit,
og de vet hvem de skal slåss mot før de får prebattle-rundene sine.
- Ingen leker angelsummoner, du har ikke bestukket himmelens skarer for å hjelpe deg med planar ally eller binding, ei heller
kan longtimebuffene dine være noen form for summon/calling. Ingen elemental swarms eller slikt er kastet rebattle.
Summoning i prebattlerundene er litt mer iffy, men jeg skal tillate muligheten.
- Ingen 'kjedelig' spells av typen save-or-die(finger of death, slay living) eller who-gives-a-crap-if-you-save-or-not-just-lose (forcecage)
er tillatt, med det får øye at ingen taper pga en failet save. Slikt som disintegrate (som kan overlever), ting som blinder (du kan fortsatt
slåss), curses og debuffs (ditto), o.l. er dog helt kosher da selv om dette i og for seg er save-or-lose, så er det ikke nødvendigvis en
battleender.
- Folk har ikke fått kastet noen buffs av noen andre, de er helt alene og har vært det lenge.
- Folk har ikke lastet rumpene fulle av potions, wands og scrolls. Too much hassle å skulle måtte ta høyde for slikt.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Med regelene unnagjort, la oss ta en rask gjennomgang av hva de forskjellige fraksjonene har å by på. (Disclaimer: Jeg jobber mye utifra minnet, så kan godt være jeg glemmer ting.)

Team Ole aka Team Endurance
Team Endurance lever opp til navnet sitt, da begge medlemmer deler kvaliteter som høy hp, høy ac og en generelt imponerende staying power. Physical Tanks med offensive evner til å
komplementere de defensive, og med ihvertfall 2 gode saves hver. Lider dog begge under en viss mangel på mobilitet og måter å komme seg rundt de vanligste magiske forsvarsverkene
som miss chance og fire shield og slikt.

Team Lene aka Team DPS
Om Team Endurance har sett seg ut defensiven som sitt domene, så har Team DPS fokusert seg mer mot den offensive skadedelen av kamp. I sine elementer leverer begge medlemmer
av denne fraksjonen imponerende skade, skjønt den synker noe utenfor sine elementer. Sheliya lider ikke så mye under dette, da smite ikke er en så stor del av damagen lenger, men uten
en flankingbuddy mister Natasha noe momentum.

Team Henrik aka Team Divine
Team Divine bringer -vel- divine magi til slagmarken, og har dermed muligheten til å fylle flere roller og jukse slik magikere gjerne gjør. Den ene delen av team divine er dog noe avhengig av
powerupdansen, mens den andre halvparten aldri fikk tid til å utvide sitt reportoar slik planen var og slik lider under en noe forkrøplet spell list, samt lite hp i forhold til mange andre deltakere.
Begge medlemmer av fraksjonen har dog nok debuffs, direct damage spells, og generell magic til å skulle kunne greie seg greit selv om de ikke skulle slåss under optimale forhold.

Team Valle aka Team Arcane
På den andre siden av de magiske spektrumet finner vi to små magikere som omfavner forskjellige sider av magien. Felles har de dog at de begge er ekstremt fleksible når de gjelder
direct damage spell, og har en forkjærlighet for spells som enten ikke tillater SR, ikke tillater saves, eller en kombinasjon av de to. De er dog deltakerne med minst hp av alle, og er derfor
mer eller mindre avhengige av at mirror imagene deres enten tar den første støyten eller at de går først dersom de skal unngå å risikere å bli tatt ned i første runde.


Guesstimates:
Arokh - Tøft og sterk med en ac som får mundanes overalt til å gråte, men med middels til lave saves, ingen rangedmuligheter og lav mobilitet.
Mot Team DPS vil han mest sannsynlig gjøre det greit mot Natasha og kanskje kunne stå seg mot Sheliya og rapid blitzen hennes med
readied attackes og høyere ac og hp, men er vanskelig å skulle si hvorvidt han vil være i stand til å overvinne henne eller ikke. Holder dog
en knapp på at han skal kunne ta begge medlemmer av Team DPS.
Mot Team Divine slåss han dog enten mot en motstander som er buffet til nært hans nivå melee-messig, kan heale seg selv og dispel alle
buffs han selv måtte ha gående, eller en motstander som ikke tåler nærkamp, men som er i besittelse av farlige debuffs som kan avgjøre
kampen om Arokh feiler en eller flere saves. Det kan gå begge veier, men oddsene heller nok i retning Team Divine, skjønt ikke med så
mye at det er håpløst.
Mot Team Arcane er dog situasjonen en annen, da man må regne med at de ikke har annet valg enn å forsøke å wittle ned hp-ene hans,
eller å kvele ham med nervegass. Om han greier å komme seg bort til dem før de får flydd opp i luften eller stengt ham inne eller på annen
måte fucket ham over vil han mest sannsynlig kunne knuse dem, men oddsen for at han greier dette er ikke med ham dessverre.
Mot sin kompanjong blir det derimot en meget jevn kamp, da begge mer eller mindre oppfører seg på samme måte, har høy ac, mye hp, slår
hardt, og generelt er vanskelige å drepe. Jeg husker ikke nok om Sigrains offensive evner til å skulle si hvem som til slutt ville ende opp som
vinner, men jeg ser for meg en lang kamp bestående av to dverger som står stille og slår på hverandre.

Sigrain - Mye det samme som Arokh, men med langt høyere saves og mettle er han mer eller mindre immun mot konvensjonelle debuffs og har nok
hp til at man vanskelig skal kunne ta ham med direkt damage spells uten å slippe opp. Sammen med muligheten til å kaste hammeren sin
innehaver han også de rangedmulighetene Arokh mangler, og stiller sånn sett langt sterkere enn ham. Jeg gir Sigrain langt bedre muligheter
og anser ham som en mulig kandidat til champ, men likevel langt fra soleklar.

Natasha - Natasha er nok ikke en alenefighter, og skjønt hun innehar en respektabel ac og angrep, så trenger hun i bunn og grunn en flankingbuddy
for å få den store skaden. Improved faint gir henne riktignok muligheten til å skulle sneakattack hver runde, men da hun i bunn og grunn er en
TWF sneakattacker har hun ikke mye hun skal ha sagt alene. så jeg kan ikke si jeg har mye håp om at hun skal kunne vinne mot slikt som
Sheliya eller Sigrain.

Sheliya - Offenses, defences, mobilities, this lady got it all! Mot Team Endurance vil hun sannsynligvis knuse Arokh med hennes tre spring attacks mot
hans ene readied med Arokh på et eller annet vis greier å tvinge henne til å stå stille. Sigrein kan derimot kaste 4 hammere mot henne i runden,
men da disse hammerene er umagiske (eller i det minste ufancy i forhold til sverdet hennes) vil Sheliya ha fordelen på det offensive. Kan hende
kan Sigrain tåle dette takket være hans høyere hp, slik at det blir jevnere enn kampen mot Arokh, men jeg finner det likevel sannsynlig at Sheliya
vinner den duellen. Når det gjelder Team Divine antar jeg at hun vil greie å knuse Nicholas uten altfor store problemer, skjønt Ursith vil kunne
stå seg mot henne og sannsynligvis vinne takket være Magic™, høy ac og mer hp enn henne. Vanskelig å si hvordan hun vil gjøre det mot Callum
dog, da han nå har nok forskjellige spells til å kunne både blaste henne og beskytte seg selv. Merric tror jeg dog hun greier å ta. Sheliya vil roflstompe
Natasha, intet annet utfall er overhode mulig.

Ursith - Mot Team Endurance er det vaskelig å si. Jeg vil anta at han kan ta Arokh, men jeg mener å huske at Sigrain var en udødelig badass, så vanskelig
å skulle bypasse ac-en hans med spells. Magic vil nok gi ham et overtak dog, skjønt neppe så stort at han kan være trygg på å vinne. Natasha vil bli
roflestompet. Han vil sannsynligvis få det vanskelig mot Sheliya, men avhengig av hvordan terrenget er og om han kan få benyttet seg av wallspells
o.l. til å nøytralisere det verste av Sheliyas mobilitetsfordel kan det være han greier å snu ting i sin favør. Uristh har også dispelene, den magiske
beskyttelsene, og savesene til å greie seg mot Team Arcane. Jeg velger å tro at han burde kunne slå begge halvinger dersom spellisten hans ikke
er helt idiotisk, men Callum kan overraske. Mellom ham og Nicholas blir det dog interessant, da Ursith er den eneste Nicholas kan benytte Dark
Secret-ene sine mot, skjønt jeg tror ikke dette er nok til å gi Nicholas seier.


Nicholas - Nicholas has noen debuffs og blasts, men er ikke laget for å slåss på egenhånd og sliter under dette. Lav hp, forkrøplet spell list, og til dels middel-
mådig utstyr gjør at jeg ikke tror han kan greie å ta seieren, da de tøffere deltakerne bør kunne ta ham.

Callum - Callum er en av favorittene til å vinne, da han har ting som time stop, spells som hindrer mobilitet, fleksibel damagetype som er vanskelig å beskytte
mot og generelt mye moro. Om han kan gjøre nok damage til å drepe slikt som Sigrain er dog tvilsomt, men han burde havne høyt på tabellen med
mindre Valle gjør noen virkelig horrible valg.

Merric - Om jeg ikke tar feil er Merric den med desidert minst hp. Han eier nesten ikke beskyttelsesspell, kan ikke dispelle tror jeg, og har egentlig bare en
fleksibel damagespellist og derimot uimotståelige cold-spells. Han har dog dårlige saves, så jeg kan nok dessverre ikke så at jeg tror han vil greie
seg noe særlig bra, og vil nok havne på nedre halvdel av tabellen.


Konklusjon: Min personlige gjetning er at enten Ursith, Callum eller Sheliya vil vinne, med Sigrain som en runner-up. Om jeg skulle gamblet på dette ville jeg
sagt Ursith>Sheliya>Sigrain/Callum på pallen, men kan godt være jeg er bias her :P
Jeg streeener bort til døren!
0

#34 Bruker er logget av   Ole von der Fossheim 

 • Rittmeister/ Rock & Roll Nigger
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 538
 • Ble medlem: 05/10-08
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: MANN! (Vaktmester)
 • Sted:JEG VET DA FAEN HVOR JEG BOR!
 • Navn:Ole Martin Fossheim

Postet 09/02-2015 - 10.44

Jeg er litt uenig med deg når det gjelder mine karakterer, jeg antar alle har sine super magiske våpen feks: Sigrain har Holy Avenger hammeren, Sheliya har Busk sverdet (husker ikke hva det heter XD/>/>), Arokh har fakkel.
Jeg tror at Arokh kommer til å grisebanke (selv om han ikke får bruke fakkelen) Sigrain om de møtes bare fordi acen til Arokh er så mye høyere at Sigrain kanskje treffer med det første angrepe i runden og Arokh trffer kanske med 2, det kommer til å bli skrelling av hp, men jeg tror Hp og ac vinner over Hp og skade, om Sigrain vinner er det fordi han har tjent mye mer som eventyrer og derfor har bedre utstyr.
I kampen mot team arcane har Sigrain en stor fordel, men ellers har jeg liten tro da Sigrain ikke kan benytte seg av all bonus skaden mot onde, Sheliya lider også av det så jeg tror du over vurderer Sigrain litt, men time will show.

Håper ikke at de må sloss mot herandre da det vil bli en seig og kjederlig kamp :roll:/>

Dette innlegget er endre av Ole von der Fossheim: 09/02-2015 - 12.25

Postet bilde
0

#35 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 08/03-2015 - 01.50

Slik endte Himmelbrannkrigen...

Historiebøkene vil fortelle at en tid etter at heltene Sir Arokh Makkrof, Sheliya Arkhan, Fader Ursith Makkrof og Mester Callum Ashgood steg ned i Historiens Hjerte for å overvinne sin fiende, Leska Merideus, skjedde et under. Himmelen brant for siste gang. I en buktende søyle av flammer åpenbarte plutselig heltene seg på overflaten uten for de To Dragenes Portal. De var døde, og blant dem sto den hatefulle Leska med et blikk av frykt, hat og intens motvilje i øynene som ingen som så noen sinne glemte. Før noen rakk å løfte en hånd fremsa hun en besvergelse og forsvant. Av heltenes senere vitnesbyrd kom det frem at de hadde hadde røvet fra Leska kilden til hennes udødelighet, og at Himmelbrannfakkelen og Ørnehjertet hadde ødelagt hverandre i et skjebnesvangert møte for å redde verden. Det fortelles også at Sheliya Arkhan ga sitt liv for å gi verden et nytt hjerte, ett som kunne holde verden i live uten å bli en trussel mot den.

Det var på dette tidspunktet at en forræder åpenbarte seg blant Resistansens armeer. Keiser Shaahadel av Shahalesti hadde aldri gitt opp sin ambisjon om å herske over både Ragesia og sitt eget rike. Han ba sine overlegne armeer falle koalisjonens i ryggen. Men sorgen over de falne helter og vreden over alvedrottens forræderi vekket et samhold som aldri har blitt sett før. En ansamling av helter fra mange land og av mangen rang slo seg igjennom Shaahadels livgarde og endte keiserens ambisjon sammen med hans liv. Det var da Prinsesse Shalosha, befridd fra en forbannelse Leska hadde kastet på henne gjennom Ørnehjertets makt, grep ledelsen over alvefolket. Kort etter hadde de nedlagt sine våpen og overgitt seg til de øvrige kommandantene.

Den veldige ildføniksen som hang i luften som et tegn på gjenfødelse mens disse hendelsene fant sted skrumpet så inn og ga fra seg en veldig bølge av liv. Mens Opalmarkene ble ryddet for restene av krigens gru ble den en gang døde ørkenen langsomt forandret til et fruktbart land, fullt av liv. Det ble enighet om at dette stedet skulle holdes urørt videre, som et tegn på det som en gang hadde hendt. Det ble reist teleporteringssirkler for å få hærene hjem, og en vanskelig etterkrigstid begynte. Folkets største og mest umiddelbare frykt var Leskas gjenkomst, hennes hevntørst og ambisjon om å gjennombygge sitt tyranni. Men hun kom ikke tilbake. Fader Makkrof ble gjennoplivet av en av Dassens prester, og gjennom hans anstrengelser ble også Callum Ashgood og Arokh Makkrof gjennopplivet. Bare Sheliya Arkhan viste seg å være hinsides det jordiske liv for godt. Dette er hva som hendte i årene som fulgte...

I Keiserriket Ragesia startet Keiserinne Leskas forsvinning en spontant revolusjon blant folket. Adelige lojale til Merideus ble hengt. De siste djevlene ble forvist eller drept. De siste restene av Inkvisisjonen ble massakrert. Hadde det ikke vært for at så mange hærførere var døde ville det kanskje ha blitt en blodig borgerkrig. Koalisjonen som hadde kjempet mot dem i krigen grep imidlertid inn før dette kunne skje.Det ble arrangert lange og intensive fredsmøter om hvem som nå skulle herske. Etter mange uker ble det til slutt en enighet om oppløsning. Keiserrikets tid var over, og landet skulle gjenninndeles i kongerikene det en gang hadde bestått av. Avviklingen var lang og slitsom, og mange ganger lot det til at det skulle bli væpnet konflikt, men dyktige diplomater holdt ilden i sjakk. Militærmakt spilte en stor rolle- General Kathor Danava, som overga seg i Portjuv, ble konge av det nyfødte Morrus. Etter splittelsen måtte kongerikene gå med på en nedrustningsavtale som langsomt blir satt i verk. Det virker som om borgerne går en fredeligere tid i møte, og de har en viss godvilje blant sine naboer, mye takket være folk i koalisjonen som var villige til å tale deres sak.

Det Skinnende Riket Shahalesti fikk den hardeste medfarten etter krigen, takket være Shaahadels ondskap, som nå for første gang kom frem i lyset så alle kunne se den. Hans forræderi, samt at talsmenn fra spøkelsesskogen Ycengled Phuurst og den tidligere Ildskogen Innenodtar sto frem og fortalte om hans grusomhet, skapte mye debatt om man i det hele tatt kunne stole på alvene. Bare prinsesse Shaloshas ydmyke og diplomatiske innstilling lot dem beholde sin frihet. Hun lot seg krone som Dronning Shalosha, noe som endte Shahalestis tid som keiserrike. Hun måtte avlegge en ed på at alvene aldri skulle entre nabolandene med våpen i hånd igjen, og den en gang så mektige hæren deres gjennomgikk en hard tvangsnedrustning. Stor økonomisk støtte ble gitt fra alvenes skattekamre til gjennoppbyggingen av andre land, noe som belastet deres eget land. Med en vanskelig økonomisk fremtid foran seg, ulmende misnøye fra andre land og et krav fra de undertrykte alviske minoriteter om erstatning for og anerkjennelse av grusomhetene de har måttet tåle, er det en gang så skinnende riket kraftig kuet i årene som kommer. Takket være Shaloshas myke styre er det mye som tyder på at de en gang kan nyte vennskapelige relasjoner og velstand sammen med sine naboer igjen.

Kongeriket Dassen kom greit fra krigen. De spilte en sentral rolle i koalisjonen, og soldatene ble hyllet som helter hjemme. At svært lite av krigen ble utkjempet på Dassens marker hjalp også. Krigen sørget også for å døyve mye potensiell borgerkrig, da fokuset ble satt på gjenoppbygging og helbredelse. Kong Steppengard forble en nøktern, men klok mann som ved hjelp av Nimannsrådet sikret en trygg fremtid for sine beboere. I etterkant av byen, og etter stor lobbyvirksomhet fra visse interessegrupper, ble også kystbyen Seaquen og det tilhørende distriktet en del av Dassen, som et protektorat. De nyter nå alle privilegier de andre fyrstedømmene har, unntatt en representant i Nimannsrådet.

Sindaire ble omsider fri fra en lang Ragesiansk okkupasjon. Med kontroll over egne armeer og naturressurser skapte de et sentralisert styre gjennom et råd av adelige og småkonger. Ingen virket videre interessert i å herske over hele riket. Det fredelige folket fortsatte å kultivere naturen, og deres druider og helere spilte en sentral rolle i å hele tapene av liv og skjending av natur i andre land. Ridderne av Ørnekorset vokste i populæritet, og budskapet deres om helbredelse har ført til at deres symbol henger over mang en dørstokk i Sindaire.

Ostalin led store tap under krigen, men deres siste-liten innsats for koalisjonen reddet dem fra å bli innlemmet under et annet kongerike. Den nye Khaganen, Adeo Hammith, kjørte en svært forsiktig politikk med sine naboer og deltok i nedrustningen for å vinne godvilje. Landet har enda ikke lykkes i å gjenvinne noe særlig aktelse fra de andre landene i koalisjonen, og jobber i dag med å oppgradere sin egen infrastruktur for å gjøre et nytt forsøk som handelsnasjon.

Portjuv ble langsomt, men sikkert gjenreist. De gjenværende borgerne har vært gjennom mangt og meget, og deres patriotisme og egenrådighet har vokst tidobbelt av erfaringene. Byen forblir nøytral, og er det faste stedet for møter mellom statsoverhodene av de andre nasjonene, under deres mange og lange forhandlinger om nasjonenes fremtid. Resistansen lenge leve!


Så, hvordan gikk det med de, mange, mange, MANGE karakterene våre helter møte i løpet av sitt eventyr? Les videre om dere er interesserte...

-Torrent slo seg ned i Seaquen. Hun grunnla et tempel til sjøguden sin, og engasjerte seg i mange år som byens havnefogd i tillegg til sine prestetjenester. Av og til holder hun gjesteforelesninger i Lyceum om hydromanti. Hun ble offentlig hyllet av Portjuvs Resistanse, og er en populær gjest i byen.

-Kathor Danava ble endelig gjenforent med sin far Ashok, og ble anerkjent som kronprins av Morrus, hvor han tjener som sin fars hærfører til den dagen han skal overta tronen. Til dags dato huser han trillithen Rettferdighet, noe mange tror vil gjøre han til en utmerket konge.

-Diogenes samarbeidet med Mester Ashgood om å gjenreise Gabals magikerskole. Rektorstolen fikk Ashgood etter en hard duell, og Diogenes slo seg på å undervise i fortrollelse, hans fagfelt. Som høyt respektert magiker er han en av Portjuvs fremste menn, og elevene hans lærer han en viss kreativitet med magi som man ikke ser så mange andre steder i verden. Han giftet seg også etter en tid med den fyrrige pyromantikeren Katrina, og barna deres blir med tiden noen av de mest flamboyante magikerene denne delen av verden har erfart.

-Rådmann Erdan pensjonerte seg kort tid etter krigen, men han bisto i å samle et nytt byråd av krigsveteraner som visste å handle i borgernes interesse.

-Rantle, Portjuvs helt, var ikke skapt for å slå seg ned. Han reiste ut i verden for å finne nye urettferdigheter å beseire med sin dubiøse sjarm og provoserende sans for rettferdighet. Han prøver å svippe innom Portjuv hver Drømmefestival dog, og det er rett og slett ingen som vet å skape fest som Rantle.

-Krystin Ja-Laffa holdt seg en stund i Lyceum, men etter hvert kom det frem at hennes trolldomskreftene hennes skyldtes at hun i lang, lang tid hadde huset trillithen Fremsyn uten å vite det. Da denne trillithen forlot henne av eget ønske mistet hun sine evner. Hun dro så til De To Vindenes Kloster i Ostalin, der hun ble en av de første elevene som lærte seg å leve etter Longinus sinn nye filosofi.

-Tiljann, Papuvin og de andre Seelaene døde tragisk da kilden til deres liv falt. Alt er ikke ute for deres minne og rase, dog. Den tidligere ildskogen Innenodtar er i ferd med å gro frem igjen, og under beskyttelsen til enhjørningen Nell samt noen alver som har flyttet tilbake håpes det at den en gang i fremtiden vil gjenspeile sin gamle skjønnhet. Et nytt hjerte har spiret i skogens dybder, og hvem vet- en dag blir kanskje de syngene skogfeene født på ny? Tiljann ble dypt sørget over blant Vandrerne, som holdt en bisettelse det gikk gjetord om og oppkalte det nye skipet de skulle krysse verdenshavene med etter henne.

-Trillithen Bedrag fortsetter til nå å være en plage for koalisjonen, som han saboterer med sine krefter i bitter, meningsløs hevn over sine falne brødre. Han har funnet seg en vertskropp å overleve i, og så lenge den lever blir man ikke kvitt Vuhl, Erling, og andre lyvende fjes...

-Katrina reiste en del rundt omkring under fredsforhandlingene. Hennes tilstedeværelse var en maktfaktor i oppløsningen av Ragesia, og hun står personlig ansvarlig for å ha avverget mer enn en væpnet konflikt... om kanskje ikke med subtil diplomati. Senere dro hun til Portjuv og ble lærer ved Callum Ashgood's magikerskole, der hun fant kjærligheten med sin kollega Diogenes, som hun ektet året etter. Det skulle en subtil og mektig magiker til for å temme villdyret i henne.


-General Xavious Fiendefeller, gammel som han var, døde året etter krigen var over etter et kort sykeleie, men vil alltid bli husket som en stor strateg og helt. Hans utsøkte Erobrings-spill forærte han Sir Arokh Makkrof, som ikke helt hva han skal gjøre med det.

-Simeon Gohanach forble rektor av Lyceum, og klarte gjennom sitt resume som koalisjonens stifter og iherdig lobbyvirksomhet å bli valgt til Guvernør av Seaquen da byen ble underlagt Dassen. Han koser seg i sitt nye embete, men vil til sin død være bitter over å måtte betale Kong Steppengard skatt. Professor Kiernan Stekart forblir hans trofaste høyre hånd.

-Shalosha lot seg krone til Dronning av Shahalesti, og lever mange år under konstant press av både naboer og egne undersåtter. Hennes milde styre holder henne heldigvis gående, og hun er en langt bedre hersker enn sin far, som hun i sitt stille sinn er glad for å være kvitt. Hun bærer imidlertid et stort savn for Sheliya Arkhan, som hun så frem til et langt og lykkelig vennskap med.

-Kong Steppengard ledet Dassen gjennom både krig og fred, og er i dag en høyt respektert hersker blant sine undersåtte. Han lytter omhyggelig til Nimannsrådets veileder, og har en spesielt sterk støttespiller i hertug Gallo. Senere gifter han seg med Lady Timor og får en ny tronarving, noe som betyr mye for hans helbredelse etter det tragiske tapet han led ved Ragesias hånd.

-Hertug Gallo vendte hjem etter krigen, men er stadig innom Bresk for å bistå kongen i hans vanskelige arbeid. Han er stolt over at "Dassens Skjold" aldri falt under hans styre, og nyter en høy stilling og respekt blant de andre adelige, som ikke våger å trosse han. Han utvikler et mye tetter bånd med Makkrof-klanen, som han belønner rikt for det de har gitt ham og resten av koalisjonen under krigen.

-Fyrst Dashgoban syns egentlig fortsatt at Steppengard er litt for vek til å være konge, men han antar at Hertug Gallos tilstedeværelse betyr at det ikke gjør så mye.

-Balan Bastom, diplomaten fra Ostalin, ble en viktig person under fredsforhandlingene, og ble belønnet med land og tittel i sitt hjemland etter internasjonalt press på hans fyrste.

-Tre Sørgeravner var lenge bundet opp av opprydningsarbeider etter krigen, men han ledet omsider en pilgrimsreise til Templet or Sjelens gjenklang, der han ble opptatt som 42, tempelets nye mester, og dannet en liten kult som praktiserer den gamle ordenens esoteriske riter.

-Longinus mediterte lenge over krigens utfall, og utarbeidet en ny filosofi han begynte å undervise i klosteret sitt. Hans nye mål er å unngå fremtidige tyrannier ved å spre fredens budskap og se etter tegn på tyrannenes fremvekst før de har rukket å ta form. Med dette målet i tankene utdanner han nye disipler og sender dem ut i verden i stedet for å holde dem i klosteret. Han trekker seg ofte tilbake til den nå tomme Stormenes Dal for å meditere over minnet om broren han mistet.

-Andregeneral Signus ble henretter for å ha overgitt hæren sin da han vendte tilbake til General Magdus. Så enkelt er det.

-De små eventyrerne kjent som Millorn-klanen rensket ut Korstull slott og gjorde det i løpet av et par år igjen beboelig for Pieter Gorquith og resten av Sindaires adelige når de har møter. Klanen er nå slottets forstandere og skjøtter det når det ikke er i bruk. Eks-inkvisitor Darius hjalp til med utrenskingen og driver nå et enkelt kapell til St. Cuthbert i slottet.

-Fayne Ravnbekk og de andre Taranesti-alvene i Ycengled Phuurst reiste omsider ut for å spre budskapet om hva deres folk hadde gjennomgodt. De var harde mot de skinnende alvene og startet en kampanje av sorg og skyldfølelse som dessverre er et nødvendig steg for at fortidens sår skal heles. Nå ønsker de en fremtid for sitt folk i Shahalesti, denne gangen som de andre alvenes likemenn.

-Rhuarc sitter vel fortsatt og sturer over sin mor i misantropiske Phoros Innendra.

-Det er godt mulig at den gale Seelaen Etinifi, som Leska fengslet for hans forræderi, nå er død, siden han hverken har Ørnehjertet eller Innenodtars Levende Klinge å leve på. Dette kan imidlertid ikke bekreftes, da han forsvant fra Resistansens varetekt omtrent samtidig som heltene entret Historiens Hjerte.

-Guthwulf ble pga sitt velvillige samarbeid med koalisjonen dømt på nytt etter krigen i stedet for å henrettes. Dommen: Husarrest på livstid. Han lever nå i et hus i Bresk under streng bevoktning, men ser ut til å ha slått seg til ro med sin nye livsstil. Han gjesteforeleser av og til på Lyceum eller i Portjuv, de sjeldne gangene han blir tillatt det. Han har enda klart å vinne seg et visst navn som forfatter av fagbøker om anatomi og Ragesiansk historie. Hans galgenhumoristiske selvbiografi, Smertefulle Minner, ble en bestselger.

-General Ashok Danava ble etter splittelsen av Ragesia konge av Morrus grunnet hans store, store skare av tilhengere. Han har vist seg å være en god konge, men sliter mye med sin anger over å ha fulgt Leskas ordre.

-Fyrst Shaahadels nærmeste støttespiller, Lady Aurana Kiirodel, viste seg i en sjokkerende avsløring å være en vampyr, en forbannelse Leska kastet over henne den gangen hun mislyktes i å myrde heksen. Å jakte ned og ødelegge den udøde adelskvinnen var et av de første stegene som måtte tas i gjenreisingen av Shahalesti.

-Sagramar Montezor, fornøyd med sine studier av Drømmeverdenen, dro tilbake til Sigil og tjente grovt på fagavhandlingen han skrev om den. Han husker med munterhet tilbake på heltenes korte besøk i skyslottet hans, da han egentlig ikke hadde ventet at de skulle lykkes.

-Trilla slo seg ned som Ycegled Phuursts nye vokter. Hun sa nei til Fader Makkrofs tilbud om å gjenopplive hennes mor, da hun følte at Syana fortjente å hvile etter all beskjendigelsen trillithene hadde påført hennes minne. Det viste seg imidlertid at Trillas siste drøm hadde født en siste trillith: Håp. I kroppen til en ung, alvisk jente reiser denne drømmen rundt i verden for å ivareta håpet i de unges hjerter.

-Frihet er død som en sild. Pilus også. Ingen Macguffin- diabolus ex machina for dem. Ikke så mye savn heller.

-Druiden Dougal ble spart for dom som som krigsforbryter taket være hans hjelp med å innta Historiens Hjerte. Uten Guthwulfs sjarm får han ikke så mye sympati som overløper, akkurat. Men de kan jo ikke alle ha tunger av sølv.

-Gregor Nommazar forblir Sir Makkrofs trofaste hoffnarr. Krig eller fred- vitser må fortelles, øl må drikkes!

-Leska Merideus forsvant sporløst etter tapet av sitt rike og sin udødelighet. Død er hun garantert ikke- et sted i skyggene lurer fortsatt verdens mektigste heks, mens hun planlegger sitt neste trekk i sin gale ambisjon om å bli så mektig at ingen, ikke en gang gudene, vil kunne nekte henne hennes skjebne. Uten sin udødelighet kan man vente at Leskas neste trekk kommer en gang, snart, snart... det store spørsmålet er hvor.
***

Og med det vil jeg bare takke mine fantastiske spillere for en superflott kampanje. Det er et privilegium å få lede for spillere som gir meg så mye, og jeg ser med spenning frem til vår neste kampanje sammen!

Dette innlegget er endre av Storhertug Aslak: 08/03-2015 - 12.05

"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
3

#36 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 08/03-2015 - 03.10

Vil gi takk for en flott kampanje som var meget underholdende hele veien! :)

Diogenes/Katrina = aw yeah! One ship safely docked!

Shalosha - Yay! Lenge leve Dronning Shalosha! <3

Simeon - Haha Seaquen er underlagt Dassens Jernneve nå!---


Blant Sheliyas personlige eiendeler hadde hun sin egen journal hvor hun skrev ned det lange eventyret og reisen fra Portjuv og til slutt mot det store slaget på Opalmarkene. I journalen hadde hun også skrevet melodien til en sang hun hadde komponert som en del av hennes kode til Corellon, med tre vers (har småjobbet litt på den nå og da, men jeg ble liksom aldri ferdig med den helt til slutt... er vel kanskje passende).Igjennom ild og vann og sand, ut mot fjerne land
En vestavind følger fjerne kall og våres klagesang.
Vår vei er lang og vår vei er hard, kan du vise oss vår sti?
Corellons lys vil vise vei og hans måne stå oss bi.
Mange farer har vi møtt på vei og motet har holdt tro
For selv om håp hadde svunnet hen, tapre vi alle sto.
Med sverd i hånd og rustning på, vi sang vårt hjerters mot.
Og vinden tok sin sang med seg, til de kalde, fjerne nord;
Å Corellon! Med den vestavind du reddet våre liv,
og de falne menn seiler til deg nå på båter vevd av siv.

Fra det sørlig hav til det fjerne nord, mellom mark og skog og fjell,
De sørgende ravners skrik og skrall, bærer til vår sjel.
Og vinden fra sør den sukker tungt da den følger våre skritt
For månens lys kan ikke ses, bare i hjertet mitt.
Men selv om mørket skygger alt, selv den skinnende strand,
Og kysten bringer stormer hit med skjebnens tidevann.
Så mange av oss har svunnet hen for å hvile i ditt favn;
Måtte vinden bære til ditt sinn de falne helters navn.
Å månelys! Vis oss vei og vis oss til vår strid,
For motet vårt er sterkt som stål, og motstår enhver splid.

Til Juvets Port og til Sjøens by, og de To Dragers Dør
En nordavind blåser håp i oss, og vi trosser at vi blør.
Hva venter her i skjebnens sted for oss som må gå frem?
Blir dette slutt på vår lange ferd vi har tatt som likemenn?
Tross ild og farer og blodig slag, sammen står vi her;
Med vennskap, mot og ære stolt, og alle de som er oss kjær.
En mann av strid, en mann av tro, en mann med sin magi,
Ved min side sto de tre, med en av Shahalesti.
Å Corellon! Min tro står sterk, din vilje den skal skje.
Ditt lys av sølv vil skinne frem, for alle oss å se.

Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
1

#37 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 08/03-2015 - 15.10

Har vært kos :)

Jeg setter forøvrig meget stor pris på at vi fikk vite hvordan ting gikk med folk etter endt eventyr, skjønt må innrømme at
enkelte ting (som Diogenes/Katrina, Krystin) overrasket meg en del. Må også innrømme at aftermatet ble mindre ille
enn jeg hadde fryktet, da jeg så for meg kald krig-tilstander med hyppige grenseslagsmål mellom enkelte land og en
hard undertrykkelse og hevn mot enkelte av de mindre populære landene drevet av sorg og negative følelser til de som
var en del av koallisjonen. Faktisk vil jeg si at det var et meget god avslutning på krigen for hele kontinentet sånn
egentlig, med unntak av alle de døde feene og at Leska ennå lever. Men står himmelens skarer ennå ved alvenes side?

Når jeg gjelder Ursith henger han nok med klanen sin og sannsynligvis med Arokh i festningen hans og forsøker å tjene
Dassen og befolkningen som best han kan mens han pusler med runene sine og sørger over alle som er gått tapt for
alltid.
Jeg streeener bort til døren!
0

#38 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 08/03-2015 - 15.50

 Henrik sa den 08/03-2015 - 15.10:


Når jeg gjelder Ursith henger han nok med klanen sin og sannsynligvis med Arokh i festningen hans og forsøker å tjene
Dassen og befolkningen som best han kan mens han pusler med runene sine og sørger over alle som er gått tapt for
alltid.


Og hva skjer med moren til Ruarc og Kulltunge? ;)
Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
0

#39 Bruker er logget av   Henrik 

 • Mr. Top-Hat
 • Vis galleri
 • Gruppe: Triumviratet
 • Innlegg: 565
 • Ble medlem: 24/09-09
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Student
 • Sted:Oslo

Postet 08/03-2015 - 16.59

Om jeg greier å finne noen måte å ødelegge sverdet og sette sjelene fri gjør jeg det. Kulltunge er tross alt ikke udødelig lenger,
så er ingen grunn til å skulle utsette det questet nå. Er dog ikke sikker på hvor lett dette faktisk er å gjøre i praksis, men kan det
gjøres, så gjør jeg det.
Jeg streeener bort til døren!
0

#40 Bruker er logget av   Selene 

 • Empress of Rokugan
 • Gruppe: Medlemmer av SKSF
 • Innlegg: 663
 • Ble medlem: 22/05-04
 • Kjønn:Kvinne
 • Sted:Lillestrøm
 • Interesser:Rollespill: L5R, D&D (3.5!), Pathfinder, Ars Magica, Scion.
  Brettspill: Arkham Horror, Red Dragon Inn, Ninja: Legend of the Scorpion Clan.
  Kortspill: L5R.
  Annet: DDO, Heian historie, geisha, kimono, kostymer.
 • Navn:Lene Jakobsen

Postet 15/03-2015 - 06.09

Den store turneringen for å bestemme hvem som er den største helten nærmer seg med stormskritt og vi her fra Lyceum-akademiet i Seaquen vil bringe dere spente lesere den mest detaljerte informasjonen på de åtte deltakerene. Professor Simeon, en mester i divinerings-magi, har personlig bidratt med denne informasjonen til oss her i Seaquens Sirene og vi vil dele med dere hans personlige notater.

Sigrein Steinhammer
Den første deltakeren på listen er en dverge-kriger fra Gryta, en såkalt "hellig" ridder som visstnok er en dranker og fyllik; hans forkjælighet for fyll er såpass kjent i Gryta at han har den offisielle tittelen som Byens Største Dranker. Tidligere kjent som Byens Nest Største Dranker, Sigrein Steinhammer var visst personlig god venn med Orbius Valantru, en beholder som infiltrerte Grytas maktsystem, takket være Sigrein og hans kompanjonger. Og hans kompanjonger har det vært mange av! For en mann som har hevdet å være en beskytter, har ikke minst et halvt dusin av "vennene" hans forsvunnet, visstnok i strid, for å aldri bli sett igjen. Andre i hans sosiale omkrets har vært lovløse, demoner, og gale magikere... man sier jo at man skal dømme en mann utifra det selskapet han holder.
Ikke minst så var også denne Paladinen ansvarlig for å ta ned en av sine store idoler: en tapper dverge-kriger som hadde reist et fort i Undermørket for å holde unna dens ondskap.
Tydeligvis er alle påstander om at Sigrein Steinhammer er en hellig ridder av Moradin bare oppskrytt.


Callum Ashgood
Den mektige magikeren fra Portjuv, en mester i skapelsesmagi som kan mane frem de mest spektakulære trylleformler, Mester Callum Ashgood. Denne halvingen har et godt og staut hjerte, og har bistått sine tapre kollegaer i Resistansen med sin magi. Det har vært kommentarer at hadde Resistansens Fire Helter vært uten han ville nok ikke koalisjons styrkene klart å sammenkjørt sine militær strategier mot Ragesia eller flyttet så mye av hæren sin uten å ty til Himmelbrannfakkelens mørkere krefter. De få fiender som har overlevd å møte han og hans frender i kamp sier at Callum Ashgood er lynrask med sin magi, så rask at noen ganger virker det som om tiden selv har stoppet og bøyet seg til hans vilje!
Selv om Callum først la ut i den store verden på en tapper ferd for å redde sin forsvunne far, har han vært en uunværlig styrke for Resistansen og han har hjulpet mange på sin vei. Med et slikt heltemot var det bare en selvfølge at han til slutt fant sin far, samt mange av de andre kidnappede magikerne Ragesia hadde fanget, som Callum med sitt gode hjerte halp til med å redde fra deres fangeskap. Når Gabals Magiskole blir gjenoppbygd blir nok han en av de mest anerkjente mesterne der.


Nicholas Sayre
Ifølge våre kilder er Nicholas utdannet på Blåkrater-akademiet i Gryta, en bekjeden liten skole i forhold til vårt magiker akademi her i Seaquen. Selv om Blåkrater-akademiet trener dens elever i de arkanske kunster, er ikke herr Sayre i stand til å kaste selv den enkleste kantrip. Han selv sier at han er en hellig mann av Boccob, men mannen klarer heller ikke å kalle på sin guds kraft via et hellig symbol for å snu vekk selv den usleste vandød. Visstnok er han også både lat og en snylter. En mann som i godt voksen alder som fortsatt vil være student uten å gjøre ferdig utdannelsen sin, og bare kommer på med nye unnskyldninger til å fortsatt bo på skolen... mest sannsynligvis fordi hans foreldre ble lei av å ha han boende på gutterommet.
Men det verste vi har lært er at det viser seg at Nicholas har tilgang til ekstremt intime detaljer om djevler og demoner, til den grad at det er mest sannsynlig at han er en diabolist som har unevnelige liasoner med slike tjenere av den ondeste sort.

Arokh Makrof
Sir Arokh Makrof, en stolt kriger av Dassen og bærer av den mektig Himmelbrannfakkelen, er en mann som har viet sitt liv til å forsvaret de gode og lovlydige landene. Rapporter forteller hvordan han ikke vil gi seg i strid, uansett hvor mye skade han må lide. Som en mester av forsvarskamp er det få som klarer å komme seg forbi hans kløktige stridsteknikker, men selv de usleste fiender kan forvente at han vil behandle dem med all respekt og ære selv i kampens hete. Han har en stor tro på ærefull kamp mellom to krigere, noe som ledet han til seier mot General Signus i deres duell om skjebnen til De To Vinders Kloster.
Ikke minst er han en av de få med den enorme viljestyrken og sjelekraften som trengs for å bære Himmelbrannsfakkelen og selv om den lenge har vært et fryktet artefakt har alle stor tiltro på at den hviler trygt i Sir Arokh's hender, der den aldri vil misbrukes.
Vi vet også at Sir Arokh er en meget velutdannet og lærd mann, med dyp forståelse og kunnskap for mange emner som ofte bare er reservert for spesialister innenfor sine felt, sånn som magiske beist, aberrations og vandøde. Et sunt sinn i en sunn kropp sier nå vi!

Natasha Montoya
Denne halvingen er kalt Grytas dyktigste duelist, men det er bare en fjolsete tittel lagt på for å skjule sannheten om at hun egentlig er en demon. All divinering har bevist at hun er en tjener av de onde krefter, og for å gjøre det enda mer åpenlyst er Natashas høyre øye høyst demonsk i utseende; det ryker og gløder ondt samt at det lukter ild of svovel fra det. Trolig nok har hun infiltrert Gryta under dekket av å være en helt vanlig halving, som til og med gikk så langt som å sette opp en kafe i byen, som vi har noen rapporter om vedrørende underslag, for å virke mer troverdig i sin rolle. Med en beholder som benefaktor kunne hun vise sine sanne farger og lede sine kompanjonger med seg i å hjelpe henne å stjele til seg et plan i abysset. Ikke uventet fra en lovløs snikmorder.
Av hennes kampferdigheter virker det som om hun skyr ingen midler får å vinne. Skitne knep og lureri er i hennes natur, og hennes fiender har uventet fort kjent hennes klinge mellom ribbeina sine etter at hun har sneket opp på dem bakfra og usett.

Ursith Makrof
Fader Ursith er en mektig prest som kan kalle frem maskiner fra Moradin selv til å gjøre Dvergefaderens vilje og har vært som en søyle av godhet og tro for Resistansen og dens fire helter. Ikke bare er han en mester av mystisk rune-magi, men han er også en sterk tilhenger av Moradin som tydeligvis bærer hans favør når man ser Ursith i kamp og hvordan han kjemper bedre enn mange erfarne krigere. I Seaquen har han vært en sterk støttespiller i å hjelpe flyktninger og å sammenkjøre byens templer til å hjelpe i den store krigen.
Denne dvergen har også et godt hjerte for å gjøre gode handlinger og var den som la kroppen til den mektige gull-dragen som fødte Trilla til hvile med de siste riter. Med han sterke tro og magi har Ursith støttet sine venner gjennom tykt og tynt og reddet dem fra de mest livstruende skader mens han har beskyttet dem med Moradins skjold. Med bruk av hans mystiske rune-magi vil nok enhver motstander i denne turneringen bli overveldet av Fader Ursiths enorme ferdigheter og han vil smi dem om til noe bedre når han slår Moradins hammer inn i dem.

Merric Darros
Siste deltakeren fra Gryta er en krigsmagiker ved navn Merric, som visstnok lider av jungelfeber. Denne halving-magikeren var ute å vandret i jungelen rundt Gryta mens han led av dysenteri og høy feber som førte til voldsomme fantasier, og han sier selv at han opplevde en overveldende snøstorm i jungelen. Det var fra denne dag at Merric valgte å bli en magiker som spesialiserte seg innenfor kulde og frost. Selv om kroppen hans nå er frisk er ikke sinnet det og hendelsen har etterlat han sprut-sprø. Vi har også rapporter av at han bruker sin magi for å påføre smerte og lidelse til beboerne i Gryta som hadde samlet seg i fredelig demonstrasjon mot den korrupte beholderen som hadde tatt kontroll over byen dems. Det virker da som om han ser på seg selv som selvutnevt opptøyer-bekjemper, selv om han er nok mer skyldig i å starte dem.
Merric er også en student fra dette Blåkrater-akademiet og i likhet med Nicholas Sayre er utdannelesen hans ganske mangelful da han viser seg å ikke kunne ha evne til å kaste enkle beskyttelsesformler og grunnet hans galskap er det usannsynlig at han i det hele tatt gjorde ferdig utdannelsen sin. Hans høyst begrensede magi vil mest sannsynligvis ikke være noe problem for de andre deltakerne i turneringen.

Sheliya Arhkan
En hellig kriger fra Shahalesti, frøken Sheliya Arhkan er nærmest et prakteksemplar på hva alvene i det Skinnende Riket burde strebe etter. Diplomatisk, vakker, vis og en dyktig kriger, få kan overkomme hennes raske bevegelser i kampens hete. Selv sier hun at hun får sin styrke fra Alvefaderen, og vår magi bekrefter at hun er omgitt av en aura av godhet som bærer preg av hellig velsignelse. I strid har hun vist seg å være fryktløs og nærmest immun mot magi som påvirker hennes vilje eller kropp på noe som helst måte. Med seg bærer hun et magisk sverd av tre, en siste gjenlevning av Innenodtar den brennende skogen, betrodd til henne av feene som bodde der da hun sverget sitt liv til å beskytte dem.
Sheliya er en sjel av den godeste sort som reiste langt fra Shahalesti for å bistå Resistansen selv når de var på motsatt side av hennes hjemland, og alt for å hjelpe til for alles beste uten tanke på seg selv. Vi vet også at selv når soldater fra hjemlandet hennes møtte henne i kamp ville hun ikke gjøre noe som helst som ville påført dem skade.
Postet bilde

Postet bilde
Winter Court is coming

Fine Quality Kimono: Two peasants starving for a year
Fine Quality Sandals: One peasant starving for a year
Fine Quality Coutier's Cap: Four peasants starving for a year
Fine Quality Coutier's Fan: One peasant starving for a year
Not Looking like a starving peasant at winter court.....Priceless
2

#41 Bruker er logget av   Storhertug Aslak 

 • Doomsday Inc.
 • Gruppe: Styret
 • Innlegg: 572
 • Ble medlem: 28/05-07
 • Kjønn:Mann
 • Yrke: Sosialarbeider
 • Sted:Schloss Misthausen
 • Navn:Aslak Rustad Hauglid

Postet 16/03-2015 - 00.10

Vel, Asuraku sinTenkaichi Budokai Den Store Turneringen trenger regler, så her kommer de. Vær oppmerksom på at jeg kan finne på å endre de før lørdag. Jeg kommer også til å fungere som dommer i tvister.

GRUNNREGLER:
 • Turneringen vil bli utkjempet i tre kamper- to semifinaler og en finale. De åtte karakterene vil delt opp i fire lag på to. Det er uunngåelig at dere vil måtte spille for begge lag i løpet av turneringen, men ingen lag vil ha begge karakterene til en gitt deltaker.
 • Alle kampene i turneringen vil bli utkjempet på et kart hvis dimensjoner ikke overgår Lenes battlefield. Hvordan kartene ser ut vil ikke bli bestemt før selve turneringen, og ingen kamper vil utkjempes på samme kart.
 • Alle deltakere vil ble gjenopprettet til default tilstand før hver kamp. Ingen effekter går over fler kamper.
 • Kampene har i utgangspunktet ingen tidsbegrensning, men dommer kan innføre klausuler underveis i kampen med den hensikten å fremskynde et resultat om en gitt kamp overgår halvannen time i lengde.
 • En gitt kamp er over når begge deltagere på ett lag ikke kan kjempe lenger.
 • En deltager regnes som ute av stand til å kjempe om han eller hun ikke kan ta en meningsfull handling i løpet av ti konsekutive runder.
 • EN MENINGSFULL HANDLING KLASSIFISERES SOM EN HANDLING (ACTION) MAN KAN TA SOM HAR EN STATISTISK SANNSYNLIGHET FOR Å BIDRA TIL KAMPENS FREMGANG.
 • DON'T BE A RULES-LAWYERING, LOOPHOLE-ABUSING DICK!

KART:
 • Atmosfæriske forhold på kartene er i utgangspunktet nøytral, temperert (15 plussgrader) og vindstille luft. Disse forholdene vil kunne manipuleres med magi og resettes før hver kamp.
 • Alt utendørsterreng er jevn steingrunn. Innendørs brukes visuelle referanser og fastsettes av dommer.
 • Kartet har ingen planar traits, selv om de finner sted på demiplanet Battle Rock, og regnes som Material Plane for all intents and purposes (som transitive plan).
 • DON'T BE A LOOPHOLE-ABUSING, RULES-LAWYERING DICK!


MAGI:
 • Spells som ved et failet saving throw automatisk fører til at en deltager er ute av stand til å ta meningsfulle handlinger i 10 runder eller mer, uavhengig om den andre deltageren på dennes lag kan kansellere effekten senere eller ikke, er forbudt.
 • Spells som gjør det samme som i 1., men ikke har et saving throw, er selvfølgelig også forbudt.
 • Merk at dette ikke bare gjelder spells som påvirker motstanderen. Buffs som gjør deg så godt som 100% usårbar for en gitt motstander er også forbudte, men denne regelen vil bare gjelde i sjeldne tilfeller.
 • Formler som har en sjanse for å gjøre en deltager ute av stand til å ta meningsfulle handlinger i 10 runder eller mer, sorteres under 3 kategorier:

3a). Formler som har en sjanse for å produsere effekter som er i tråd med 1. og 2., f.eks Prismatic Spray, er forbudt.
3b.) Formler som potensielt kan redusere ability scores eller effektiv level til 0 eller lavere, som med ability damage, ability drain eller energy drain, kan ikke redusere ability scores eller effektiv level til lavere enn 1.
3c.) Spells som har en uskadeliggjørende duration som potensielt varer lenger enn 10 runder, slik som hold monster, maze, eller power word stun, har en maksimal duration på 5 runder (dette for fortgang)

 • (Les som 4 og videre) Spells med beskrivelsene Conjuration (Summoning) og Conjuration (Calling) er forbudt.
 • Limited Wish, Wish og Miracle er forbudt.
 • I det tilfelle at en Enchantment (Compulsion)-effekt skulle ha muligheten til å produsere en tilstand som gitt i 1., vil den bli behandlet som per 3c.
 • Magiske gjenstander, extraordinary, supernatural og spell-like abilities faller under alle disse reglene, etter hvilke effekter de produserer.
 • DON'T BE A DICKISH, LOOPHOLE-ABUSING RULES LAWYER!

PREPARED SPELLCASTERS OG FORBEREDELSER:

 • Prepared Spellcasters må FØR turneringen fremlegge EN spelliste som gjelder for ALLE kampene, uavhengig av deltakerne. Denne spellisten kan være utarbeidet med turneringen i tankene, men ikke motstanderne.
 • Prepared spellcasters har lov til å ha kastet opp til tre buffer hvis duration er 1 hour/level eller mer før noe annet skjer, som merket på oversikten dere leverer til meg. Om de velger å gjøre dette vil de ikke kunne endre på dette valget før eller mellom kamper.
 • I hver omgang, før miniene plasseres på kartet og kampen begynner har prepared spellcaster tre runder til å kaste buff-spells hvis duration er 1 min/level eller lengre. For hver buff som blir kastet i denne tidsperioden tar kasteren -2 på initiativ-kastet sitt for denne kampen.
 • Siden spellcastingen av 2 og 3 foregår før miniene er plassert kan ikke magi som påvirker noen andre eller noe annet enn casteren og lagkameraten hans/hennes benyttesi denne tidsperioden.
 • Å aktivere eller konsumere magic items som går under provisjonene 1.min/per level eller mer kan også gjøres under preptid, og er underkastet samme initiativstraff. Alle som har magic items som kan aktiveres slik kan gjøre dette, ikke bare prepared casters.

ITEMS:

 • Alle deltakere kan under turneringen være equipped med ETT magic item for hver slot på kroppen. Disse equippede itemene er de eneste som kan medbringes, uansett om man har rom til backups/alternativene eller ikke. Oversikten dere sender inn skal gjøre det klinkende klart hva dere har equippet karakterene deres med. Unntakene til maksgrensen følger under.
 • Kun en suit of armor og ett skjold kan medbringes av hver deltager.
 • Alle deltagere kan ha med seg en kombinasjon av MAGISKE VÅPEN og WANDS som ikke overgår TRE. Man kan f.eks ha med seg en magisk hammer, en magisk bue, og en wand, en magisk quarterstaff og to wands, eller tre magiske hammere. Piler, bolter og slyngesteiner kan medbringes i så store mengder som deltageren kan bære med seg.
 • En deltager kan ha med seg så mange ikkemagiske våpen han/hun kan bære.
 • Artifacts eller magic items hvis enkeltverdi overgår 100 000 gp er overhodet ikke tillatt (Med unntak av tresverdet, hvor bare wish og limited wish funksjonen er forbudt).
 • En deltaker kan medbringe en kombinasjon av scrolls og runer hvis kombinerte Caster Level ikke overgår 20.
 • En deltaker kan også medbringe en kombinasjon av potions hvis kombinerte Caster Level ikke overgår 20.
 • En deltaker også ha med seg en rod, en staff, og opp til tre wondrous items som ikke kan equippes.
 • Med unntak av potions kan ingen magic items gis til, deles med, stjeles fra eller lootes fra andre deltagere i kamp. Disarm-actionen og spells som grease kan bare frarøve motstandere muligheten til å bruke gjenstanden.
 • DON'T BE A RULES LAWYERING, DICKISH LOOPHOLE ABUSER!ANNET:

 • Dersom en handling blir gjennomført fullstendig som en critical success (inkl. critical hits) kan du inntil begynnelsen av din neste tur ikke gjennomføre noen annen handling som en critical success. De vil ble gjennomført som om å f.eks rulle nat 20 ikke hadde noen ekstra betydning.
 • Dersom en handling blir gjennomført fullstendig som en critical failure (inkl. fumbles) kan du inntil SLUTTEN av din neste tur ikke gjennomføre noen annen handling som en critical failure. De vil bli gjennomført som om å f.eks rulle nat 1 ikke hadde noen ekstra betydning.
 • En critical failure på et initiativ-kast teller som et kast på -10 før justeringer, men medfører ikke tap av mulighet til å handle på kampens første runde.
 • Regler som finnes å virke mot turneringens ånd og hensikt kan av dommer endres på eller fjernes underveis. Om behovet for nye regler skulle vise seg underveis, kan disse vedtas ved 4/5 flertall av dommer og deltagere i felleskap.
 • Straffen for å bryte disse reglene med viten og vilje er diskvalifisering av begge spillerens deltagende karakter. Effekten av hans/hennes juks vil ikke tre i kraft.
 • DON'T! BE! A! RULES LAWYERING! LOOPHOLE ABUSING! DICK!

Det dere må gjøre innen lørdag er så sende meg (helst per mail) en full oversikt over begge karakterene deres, hvilke evner de har, hvilke spells de har preppet (og kastet), hvilke magic items de har equipped og hvilke de har med seg.


LYKKE TIL!


https://www.youtube....h?v=Gcyyc8owqoM

Dette innlegget er endre av Storhertug Aslak: 16/03-2015 - 09.38

"Night Falls, Everyone Dies"
-Common Ravenloft Saying

Gud, hvilket terningkast,

der satte orken fast.
Orken var propful av had,
nu haver den blivet salad!
XP er ikke det verste man har,
og om litt er levelen klar.
-Svantes ulykkelige dag
1

Del dette emnet:


Side 1 av 1
 • Du kan ikke starte et nytt emne
 • Du kan ikke svare i dette emnet

1 medlem(mer) leser dette emnet
0 medlemmer, 1 gjester, 0 anonyme brukere