Skedsmokorset Spillforening: En voksende trussel: Muterer suburbia gjengen gutterrunners seg veg oppover næringskjeden? - Skedsmokorset Spillforening

Hopp til innhold

-----

Poll: En voksende trussel: Muterer suburbia gjengen gutterrunners seg veg oppover næringskjeden?

Føler du at SLA gjør en god nok jobb for å beskytte befolkningen fra parasitter?

Du kan ikke se resultatet før du har stemt. Logg inn og stem for å se resultatet av avstemingen.
Vote Guests cannot vote
Orginalt trykket i "The Inquiery" som en del av artikkelserien "Blue News" som følger "Project All Blue" kritisk

En gruppe hjemløse i SWS369 har blitt infisert med hittil ukjente kjøttetende parasitter og parasitter kun kjent fra Kanibalsektoren. Opperatives fra The Ultramarines oppdaget dette da de prøvde å få kontakt med en gruppe uteliggere som har dannet en løs allianse med navnet "The gutterrunners". Konfrontasjonen var alvorlig men ingen opperatives ble skadd.

I sitt arbeid med å evaluere projekt all blue har vår korrespondent Josef Chambers i dag vert med Ultramarines på opppdrag i SWS369. Han og agent Lust skulle kartlegge potensielle kriminelle elementer, et av disse var bostedsløse som okuperte et forlatt sykehus i sublevel tre. Dette er hva som møte agentene når de skulle ta kontakt.

*Spiller av klippet av Lust rolig og diplomatisk tar kontakt*

Personen vi ser her viser seg å ikke være en vanlig man, men et slags vandrende insektsbol. Opperativ Lust ble angripet da hun etterspurte hvorfor han nektet SLA operatives adgang.

*Spiller av klippet da gutter runneren spruter ut et innsekt, Lust awsome tar det i luften og tramper på det*
*spiller av klippet der lust bryter han i bakken og kutter strupen så det spruter ut fluer*

Talsmannen for Ultramarines, blodlust, var ikke tilgjengelig for kommentar angående denne nye trusselen, men shivers i sektoren har følgende å si om gutterrunners: "En gjeng med skittende bomser. Jeg jobber som traffikvakt og har denne sektoren som objekt. Og disse ufyslige folka helt åpent bæsjer på offentlig bygg, pisser og menser og er ekle. De tigger penger, stjeler og sprer bakterier over alt. Jeg har aldri sett de være aggresive mot andre en hverandre, de er bare en plage. De ønsker ikke å delta i samfunnet men bare å snylte og leve av avgrunnen".

Den beskrivelsen passer dårlig med hva Lust opplevde i dag. Hva dette avikete i adferd hos gutterrunners er kan vi bare spekulere i. men the inquiery vil fortsette å følge saken. Hvis gutterrunners prøver å mutere seg vei oppover næringskjeden skal vi være de første til å avdekke det. Vi har tatt kontakt med en ekspert i insekter for å forhøre seg om insektene som bode inne i den angripende bomsen. En medical shiver sier følgende "Jeg har aldri sett noe lignende, men jeg skal gi dere rapport når jeg vet mer".

Så hva er gutterrunners? Lust i ultramarines sier at at gutterrunnres nå har høyeste prioritet i projekt all blue, befolkningen må beskyttet fra disse grusomme sykdoms og parasittsprederene.

The inquiery vil fortsatte å følge saken, med en gang vi vet mer skal dere få vite mer. Er dette verket til et soft company? Et DN eksperiment sluppet fri for å spre jævelskap i SLA? Eller er det en rase med romvesner som prøver å ta over Mort? Vi vet ikke, men denne trusselen må kartlegges og the inquiery er kanalen du må følge hvis du vil vite mer om trusselen og hvordan DU kan være trygg.
3
  Like

1 Comments On This Entry

My name is Sin Spades. And I approve of this message.
0
Side 1 av 1

Trackbacks for this entry [ Trackback URL ]

There are no Trackbacks for this entry

Mai 2021

M T O T F L S
     12
3456789
101112131415 16
17181920212223
24252627282930
31      

My Blog Links

My Gallery Albums

Twitter